TUNING BiKu (bicykla)

O športe...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Toxikoman »

kokso toto je ce za temu ?
Janky
Star
Star

Re: TUNING BiKu (bicykla)

Príspevok od používateľa Janky »

TOMIAW napísal:ludia ake mate skusenosti s tymto hobby bo chcem zacat a neviem ako na to a SK stranka este nieje na tento tip uprav (alebo o ziadnej neviem) !

a vsade som videl iba hotove biky a ziadne navody :(

PLEAS Poradte kto ma skusenost :cry: :cry:
Mozno najdes inspiraciu tu>

Kód: Vybrať všetko

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=40502&start=0
segedin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa segedin »

No ja napriklad mam zdny plast siroky a uplne hladky, ked brzdim tak krasne piska guma :) okrem toho mam 24 prevodovu tuningovu prevodovku od neznameho vyrobcu, brzy brembo skoro zodtrate, ale som na nom predbehol aj porsche - slo dolu kopcom asi 30kou, tak preco ho nepredbehnut :) a fajnu sedacku mam siroku, aspon ma rit neboli, stojan na flasu mam tiet tuningovy - kus povodneho plastu + medene droty, volant tuningovy - take smiesne parohy ma :)
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Jedine co je tuning na mojom biku je neoprenovz chranic ramu.
bomber2006
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bomber2006 »

Navod, na BIKE neony

Napisem sem mali navod kolko a ako by ste si mohli zrobit neony na bike:
FOTO biku poslem neskor

Ja som si dal na bike neony z PC u fakt silne a oslepuju okoloiducih vid. foto. eden neony stoji 140Sk-30cm 120SK-10cm k neonu budeme potrebovat nejaku krabicku ktora meni napatia to vam uz daju v tom danom obchode stoji priblizne 120SK. Neodporucam kupovat to co je za 200sk aj z neonom odide ta krabicka fakt akoze bleee treba kupovat od firmy BEE light-alebo neco take....Dalej som kupil rychlopasky a znimy som to tam pripevnil este aj z iszoalckou pre istotu a skacem dost vela a nic..... Zdroj: ako zdroj som si dal 12V/4,5A akumulator 350SK- coz je dost lacne je to Pb...nabijacka na nu stala 250sk.. akumulator je aj mensi ale kedze mam 4 neony tak mam tento vydrzi to z 5HOD vkuse svietenia aj z 4 vysokosvietivymi didodami presne 18000cd/m... Zdroj mam uschovany v tasticke co je pod seadlo za 250SK v poho tao tam voslo vazi mozno 1KG takze k ramu sa nalepirt neda ten mensy mozno ano... tie neony som postikal kable popajkoval a napojil normal na zdroj zvladne to kazdy amater nikdy predtym som ani neppajkoval a zrobil som si to sam... cele ma to vyslo mozno na 2000SK a to ratam ze 2 neony osm rozbil nechtiac.

2*10CM blue neon:120SK kus
2*30CM blue, RGB:140SK kus
2*Menic(inventor): 120Sk kus
Kable 150SK- treba hrubsie a kvalitnejsie aby sa neprihrievali
Akumulator 12V/4,5A 350SK
Nabijacka 800ma 12V/6v 250SK
izolacka, rychlopasky,cin,.... 200SK
4* Diody 18000cd/m 27Sk kus vysokosvietive
5*Diody Modre vysokosvietive male 19SK kus
2 Zdroj na male diody som dal 2*1,5V baterky mozu byt aj tuskove asi 100SK
A to je asi vsetko vyslo to spolu na nejakych 2000Sk

Ak mate nejake dalsie otazky tak sa pitajte pisal som to v rychlosti takze sry ak su chyby a ine blbosti Ked bude treba napisem este aj presnejsi pois ako co z cim spajkovat sice no to uz je trosku logicke ale...

VSETKO ODPORUCAM KUPOVAT OD ZNACKY BEE LIGHT
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no ja sa vratim k povodnej teme ten bike co si tam hodil foto je sice handmade a taketo biky si robia mexicania optrebujes k tomu vediet zvarat a mat dielnu lebo tie biky si robia skoro cele sami cely ram pozvaraju doma v garazi abo tak :-)
inak k osvetleniu das 4 ledky na koleso a das asj baterku nanho je to perfektne len nemozes rychlo koli dostredivej sile bo baterka ubzikne :-D
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Ja mám na biku teraz na volante 2 modré vysokosvietivé LED. Napájam ich na 4 tužkové baterky a vydrží to svietiť týždeň vkuse(mám odskúšané). :D
A spravil som si aj podsvietenie. Mám tam 6 modrých LEDiek velkosti 10mm zapojené na 9V batériu. Keď budem mať foťák dám foto.
klco
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klco »

TOMIAW napísal:ja som to chcel spravit niako na tento styl
len problem je ze budem musiet zvarat a rezat a praveze ja neviem ako
mam staru LADY
pekny taky by som chcel

ale inac nemam ziadny tuning biku priznamsa ja chodim len po meste nechodim na Alpy :lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm inak take biky aj author vyraba len niesu v katalogu ale oni robia s toho imitacie motoriek choperov
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

a co taketo nieco? :D no ja by som nikdy AZ take nechcel. mal som cez prazdniny dve modre diody pri píle. je to fajn. hlavne ked je vas viac a kazdy ma take iste podsvietenie a behate o polnoci po meste.
Prílohy
greenchopper_1.jpg
greenchopper_1.jpg (43.74 KiB) 2248 zobrazení
alexis-standing.jpg
alexis-standing.jpg (37.99 KiB) 2248 zobrazení
markx
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa markx »

Pre mna uplna strata casu, nieco podobne stvarat na bicykli. Ked to niekoho bavi. U autach je viac realizovatelny tuning - styling ale na bicykli sa to da dosiahnut iba uplnym zladenym vsetkych komponentov a hlavne mat komponenty, nejake "extra" ktore sa na SR ani nepredavaju a to su vacsinou dost drahe a predavaju sa v UK alebo USA,...

Havarka, co keby si mal take hodnotenie aj na biku a nie iba tu :wink:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

hh...ja som mal na volante taky maly podomacky vyrobeny strobo s vysoko svietivych led-iek.....som to rozbil :D ale mam v plane spravit daco take ako mali v Modrom Pacifiku na volante tie policajne svetielka... len s tym nebudem moct jazdit po lese lebo to zas rozbijem :P bude prdel a este ked k tomu aj nejaky zvukovy efekt pridam 8) ...inac taky ten bike mexicky to je ten co na tom Arash jazdil v clipe, nie? Uplna prdel...to mas tak na balenie cajociek :aasmile27: to sa treba naucit aj tu smykacku pod kamion
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

micpu napísal:hh...ja som mal na volante taky maly podomacky vyrobeny strobo s vysoko svietivych led-iek.....som to rozbil :D ale mam v plane spravit daco take ako mali v Modrom Pacifiku na volante tie policajne svetielka... len s tym nebudem moct jazdit po lese lebo to zas rozbijem :P bude prdel a este ked k tomu aj nejaky zvukovy efekt pridam 8) ...inac taky ten bike mexicky to je ten co na tom Arash jazdil v clipe, nie? Uplna prdel...to mas tak na balenie cajociek :aasmile27: to sa treba naucit aj tu smykacku pod kamion
neviem ci to bude az take super, budes s tym skor na smiech a vyzerat ako male decko, si daj este rapkac z kelimku od jogurtu do kolies a budes skutocny pirat ciest.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

pinco napísal:neviem ci to bude az take super, budes s tym skor na smiech a vyzerat ako male decko, si daj este rapkac z kelimku od jogurtu do kolies a budes skutocny pirat ciest.
tomu ver...na palicku piratsku vlajku a budem king :lol:
bomber2006
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bomber2006 »

FraGmanN napísal:a co taketo nieco? :D no ja by som nikdy AZ take nechcel. mal som cez prazdniny dve modre diody pri píle. je to fajn. hlavne ked je vas viac a kazdy ma take iste podsvietenie a behate o polnoci po meste.
ja take mam a akazdy sa zamnou v noci obzera :lol:
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

solitary1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa solitary1 »

The Devil napísal:Ja mám na biku teraz na volante 2 modré vysokosvietivé LED. Napájam ich na 4 tužkové baterky a vydrží to svietiť týždeň vkuse(mám odskúšané). :D
A spravil som si aj podsvietenie. Mám tam 6 modrých LEDiek velkosti 10mm zapojené na 9V batériu. Keď budem mať foťák dám foto.
Máš už foťák? Ak ano tak pls posli foto.
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

solitary1 napísal:Máš už foťák? Ak ano tak pls posli foto.
Teraz som to odfotil, ale iba mobilom. :(
Prílohy
Podsvietenie.jpg
Podsvietenie.jpg (35.74 KiB) 3866 zobrazení
LEDky.jpg
LEDky.jpg (37.27 KiB) 3866 zobrazení
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

osobne sa tomuto hobby moc nevenujem ale poradim ti zacat s takou zakladnou malickostou... ukradni dakemu zazobancovi z medaku tie krasne antikorove capicky z ventilov a nahrad nimi svoje plastove :D
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

osobne sa tomuto hobby moc nevenujem ale poradim ti zacat s takou zakladnou malickostou... ukradni dakemu zazobancovi z medaku tie krasne antikorove capicky z ventilov a nahrad nimi svoje plastove :D
Napísať odpoveď