Pauza vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pauza vo vzťahu

Príspevok od používateľa [email protected] »

Čo si myslíte, keď vám holka alebo chlapec povie, že potrebuje PAUZU?? Osobne si myslím, že je to koniec vzťahu. Ešte som sa nestretol s nikým takým, aby sa taký vzťah dal opäť do kopy. Osobne s tým nemám skúsenosti(chvalabohu :-)). Som zvedavý na vaše reakcie.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Sa mi zda ze som to tu uz raz pisal, ale mozem to zopakovat....
Laska nie je ako CD nemozes stlacit PAUSE mesiac nic a potom sa k nej zase vratit a stlacit PLAY a pokracovat tam kde si skoncil, to sa jednoducho neda... Bud niekoho milujem, je mi s nim skvele a chcem s nim byt, alebo ho nemilujem a nechcem s nim byt...cize pauza vo vztahu?Rozhodne NIE
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Pauza? V laske sa na mnohe otazky hladaju odpovede velmi tazko, no toto povazujem za nezmysel. Uz samotne uvazovanie nad pauzou je signalom, ze vo vztahu je vazny problem, a ze je potrebne veci riesit. Pauza vsak urcite riesenim nie je, IMHO.
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

No skor by som povedal ze pauza vo vztahu je niekedy aj dobra vec..
Ked nastavaju hadky a podobne a uz si ty dva leziu na nervy a myslia ze to nema vyznam a daju Pauze..a po chvilke sa uvedomia svoje chyby a ze bez seba nevedia byt a su opet spolu..takze maju vyznam
to je moj nazor :wink:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Romanko napísal:No skor by som povedal ze pauza vo vztahu je niekedy aj dobra vec..
Ked nastavaju hadky a podobne a uz si ty dva leziu na nervy a myslia ze to nema vyznam a daju Pauze..a po chvilke sa uvedomia svoje chyby a ze bez seba nevedia byt a su opet spolu..takze maju vyznam
to je moj nazor :wink:
sak jasne, sak od narodenia do zaciatku vztahu tiez bola pauza, tak co? kde je problem?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podla mna, pauza je 90% pripadoch krajsie povedany koniec. Jednej strane trapi svedomie a dava nadej, druha strana to ma lahsie, ako keby mala na rovinu vybalit, ze uz to nema zmysel.
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

PAUZA = KONIEC, je to taka infantilna vyhovorka slabych ludi na ukoncenie vztahu. Pretoze zide z oci, zide z mysle je overena pravda. Tot moj nazor... Kazdopadne to svedci o velkych problemoch medzi partnermi a partner, ktory to navrhne je bud neuprimny alebo nevie ako vycuvat, a preto tlaci do hlavy taketo hluposti. Treba to ukoncit a zabudnut, pretoze takemu partnerovi sa neda dalej verit a v buducnosti stratite pocit dovery a oporu, ktoru kazdy clovek potrebuje.
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

podla mojho nazoru to nieje az na tolko percent koniec, ako vravite. Uz som zazil, ze si dali pauzu ci skor rozisli a nakoniec sa zobrali. Ide o to co si predstavujete pod slovkom pauza. Pauza moze byt aj ked niekto z dvojice odcestuje do zahranicia mozno na dlhsie, ako to niekto predpoklada a bude to znamenat koniec? Ak sa maju radi tak tu nevidim problem preco by to malo koncit. Skor to bude o nevere ako o konci. Ale ak chce niekto pauzu, aby porozmyslal a rozhodol ci to ma zmysel, tak to uz ano, uz je to znamenie o konci. Ale ako sa vravi : Nadej zomiera posledna. :? :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

pauza = koniec
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mauec »

nmnooo ja neviem nemam s tym skusenosti...alee PAUZA vo vztahu sa aj mne zda ako koniec vztahu...leboo proste ak niekto z tych dvohc nrvhne pauzu je na 98,9 % iste ze si nasiel niekoho druheho ale tomu ,,EX,, to nechce dat tak surovo na javo tak to naznaci ako PAUZU a potom to uz necha tak...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pauza vo vztahu je kravina uz len preto pretoze tym padom jeden z nich nechce toho druheho vidiet alebo sa viazat a to pri 2 ludoch nema zmysel... tym padom ho nemiluje alebo mu na nom nieco vadi... to akoze po "pauze" sa vsetko vrati do spravnych kolaji? a btw nechcem urazat ale s pauzami najcastejsie prichadzaju zeny ktore maju niekoho ineho alebo uz im partner "lezie na nervy" takze o neho nemaju zaujem...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

mam s tym skusenost ale zase to ani nebola niaka velka pauza iba 1 den :D
potom prisla za mnou a bol som sam doma a hiihihihihh a pausi bolo koniec :P
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

tomPD napísal: Laska nie je ako CD nemozes stlacit PAUSE mesiac nic a potom sa k nej zase vratit a stlacit PLAY a pokracovat tam kde si skoncil, to sa jednoducho neda... Bud niekoho milujem, je mi s nim skvele a chcem s nim byt, alebo ho nemilujem a nechcem s nim byt...cize pauza vo vztahu?Rozhodne NIE
to je pravda ale uz poznam aj jeden parik kroty si dal pauzu na 1 tyzden a vratili sa k sebe a su zase stastny, no ale poznam aj takych ktory si povedali ze pauza a bol to vlastne rozchod a nie je to medzi nimi teraz celkom dobre.Proste v laske nie su ziadne pauzy lebo ked ju milujes nie je co riesit :smt049 :smt007 :smt057
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

moj nazor je taky, ze pauza moze tak aj vztahu pomoct ako aj uskodit...zavisi na konkretnej situacii..niekto si mozno uvedomi, ze predsa len to bez tej druhej polovicky nejde, tak ako by chcel..niekto moze naopak zistit, ze su aj ine-lepsie "moznosti"....tazko povedat jednoznacne, ci je to prospesne pre ten vztah alebo nie...je to podla mna individualne
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

aaliyah napísal:moj nazor je taky, ze pauza moze tak aj vztahu pomoct ako aj uskodit...zavisi na konkretnej situacii..niekto si mozno uvedomi, ze predsa len to bez tej druhej polovicky nejde, tak ako by chcel..niekto moze naopak zistit, ze su aj ine-lepsie "moznosti"....tazko povedat jednoznacne, ci je to prospesne pre ten vztah alebo nie...je to podla mna individualne
no ved my vieme, o com hovorime, ze darling....? :P

no, tak moj nazor je asi taky, ze som mala niekolkorocny vztah, ktory pomaly ale isto upadal, az ma doviedol do takeho extremu, ze som sa rozhodla sa s tym dotycnym dalej nestretavat. Konkretne slovo "pauza" tam nepadlo, ale ked som mu povedala, ze sa s nim na cas nechcem vidat, tak to zobral rovno ako rozchod.... Momentalne je tomu uz par mesiacov, obcas sa stretneme, ale ani jeden z nas nevie, co z nasho vztahu vlastne bude... Pokial je pauza brana ako obmedzenie stretavania sa, aby sme si obaja uvedomili, co chceme, tak to kvitujem. I ked ako tu niekto spominal, vo vztahu sa neda len tak pauznut a potom dat znovu play a pokracovat tam, kde to skoncilo.... nieco sa musi zmenit, inak by ta samotna pauza nemala pre vztah ziadny vyznam...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

konecne nazor ja z druhej strany, teda od zeny :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Pauza vo vzťahu

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

[email protected] napísal:Čo si myslíte, keď vám holka alebo chlapec povie, že potrebuje PAUZU?? Osobne si myslím, že je to koniec vzťahu. Ešte som sa nestretol s nikým takým, aby sa taký vzťah dal opäť do kopy. Osobne s tým nemám skúsenosti(chvalabohu :-)). Som zvedavý na vaše reakcie.
Niekedy treba vo vztahu pauzu, ked pride rutina napriklad, aby dvaja zistili, ci si chybaju alebo nie a od toho sa bude (alebo nebude obrazne povedane) odvyjat ich vztah.
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Pauza vo vzťahu

Príspevok od používateľa johnny171 »

r4wMUnt34q napísal:Niekedy treba vo vztahu pauzu, ked pride rutina napriklad, aby dvaja zistili, ci si chybaju alebo nie a od toho sa bude (alebo nebude obrazne povedane) odvyjat ich vztah.
super "m8" presne si to vystihol :wink: ja to tak isto vnimam
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

e-e-e,pauza je najhorsia vec,clovek strati pocit dovery a neveri cloveku ktoreho miluje...mn
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

zuzkazuzka napísal:no ved my vieme, o com hovorime, ze darling....? :P
hej, presne vieme, wo co go....nie je to prijemna ani lahka situation
Napísať odpoveď