Auta neplnoletych :)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mauec
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Auta neplnoletych :)

Príspevok od používateľa mauec »

Taaaak je tu neikto kto nema este 18 ale nejake to starsie auto uz maa a vie jazdit? :P predpokladam ze vascina budete z dedin mno ale uvidime :) taaak halste sa
ja osobne mam Skodu 120L ale starsi typ s uzkou napravou...ide clekom fjan len tet je nieco s motorom slape len na 3 valce a musim to nejak dat dokopi...ale co sa jedna soferovanie nema ms tym problem a soferoval som uz viacero aut rozneho typu :wink:
rebrik5
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rebrik5 »

my mame Fiat Croma a Renaulth thalia mam 17 a rokof a pohoda po dedine dakedy aj do mesta :D
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

rebrik5 napísal:my mame Fiat Croma a Renaulth thalia mam 17 a rokof a pohoda po dedine dakedy aj do mesta :D
jojooo :) niekedy to tysknem aj ja na kamosovom aute trosku mimo dediny :P
Frikso
Darca
Darca

Re: Auta neplnoletych :)

Príspevok od používateľa Frikso »

mauec napísal:Taaaak je tu neikto kto nema este 18 ale nejake to starsie auto uz maa a vie jazdit? :P predpokladam ze vascina budete z dedin mno ale uvidime :) taaak halste sa
ja osobne mam Skodu 120L ale starsi typ s uzkou napravou...ide clekom fjan len tet je nieco s motorom slape len na 3 valce a musim to nejak dat dokopi...ale co sa jedna soferovanie nema ms tym problem a soferoval som uz viacero aut rozneho typu :wink:
heh tak tam asi budes mat podpalene ventily :?
-Ja osobne autocko nemam, ani 18 nie :P ale tesim sa na svoje prve afto.. Zrejme to bude nejaky favorit, tie su lacne a spolahlive, mtotricky schopne a aj na tuning vhodne :mrgreen:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

moji kamosi maju 15 a setci maju "natunene" skodovice...taky smich z nich ked my ukazuju videa jak sa rozjebu dakde na poli abo do priekopy vletia a pridu floidi :D:D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Noo...kocirovat ciem celkom slusne, nemam 18, auto tiez ne, zatial jazdim len na aute starej mamy (Ignis 1.3) a na rodinnom BMW(318d :( )
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Frikso napísal:heh tak tam asi budes mat podpalene ventily :?
-Ja osobne autocko nemam, ani 18 nie :P ale tesim sa na svoje prve afto.. Zrejme to bude nejaky favorit, tie su lacne a spolahlive, mtotricky schopne a aj na tuning vhodne :mrgreen:
Kup si favorita, voz sa na nom, ale prosim ziaden "tuning" ani "styling".
Fakt sa to neoplaca na taku kraksnu a ked si to uvedomis, tak v tom budes mat naliatych 20l a nic z toho, iba to bude skaradsie.
Vela mladych takto "otuni" svoje vozidla a pritom su v seriovom stave ovela krajsie.
Povozis, casom vymenis za daco ine a to mozes zriesit. Pamataj na moje slova :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

pinacolada napísal:moji kamosi maju 15 a setci maju "natunene" skodovice...taky smich z nich ked my ukazuju videa jak sa rozjebu dakde na poli abo do priekopy vletia a pridu floidi :D:D
heh ten bol dobry, daj dalsi :lol: :roll:
midnight_man
Guru
Guru

ALE LOOOLL

Príspevok od používateľa midnight_man »

koho to tu co? ja mam hold 16,,,soferovanie? no problema,,,HH uz od 15,,,najprv take mierne skoky pri rozbiehani ale ted je to ok,,,,rodinne auticka,,,HH...lol..leb keby ti zeleny vsade nestali,,ALE mam pre vas dobru spravu,,,ked vas nahodou chytia,,, tak vam max mozu dat pokutu 500sk..a nic viac!!!! vam nemozu,,keby ccheli prestupuju pravomoc!!!!! pozor na to ked vas 1.krat chita bez vodicaka aj ked mate 15 to je jedno max vam mozu dat 500 sk pokuty,,a nic viac,,,,len ked vas chitia 2.krat,,mate hold problem!! takze chalani kazdy 500sk do vrecka a ideme :-D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ach jaj deti. Citam citam, ale nie som moc nadseny. Ono soferovanie, to je parada. Ale nezabudajte, ze bezne auto ma viac ako tonu, a ked s tym niekomu vyleziete na chrbat... hm, no neviem. Nevravim, aby ste neskusali jazdit, ale radsej v pritomnosti niekoho skusenesieho a s papiermi. Jazdit uz mozno viete, ale v autoskole vas naucia soferovat. Clovek potom len pocuva, ze tam a tam sa zabili neaky chalani...
Kids, ain't it fun! :?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

basa... nech sa naucia parchanti. ja ked vidim behat po Barci (MC kosic) tych vygumovanych dilkov na vytunenych 120kach a rapidkach a zigulakoch okolo Zakladnej skoly 80, zaradom by som ich do basy posielal.
Ja osobne milujem jazdenie na aute, ale treba mat urcite navyky a ked sa oni naucia jazdit sami...
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

To je fakt "parada", vsak ked sa nieco stane aspon bude o hlupaka menej. Je vsak smutne ak na sprostost inych doplatia nevinni ludia.

Tu v Irsku to je hroza. Mladi si mozu kupit vodicak, stanu sa z nich tzv. provisional drivers, nalepia si na auto velke L, platia poriadne mastnu poistku, ale mozu v pohode jazdit. To je uplne na hlavu. Ked tu soferujem a predstavim si ze je okolo plno "soferov", ktori v zivote nerobili ziadne testy tak mi velmi do smiechu nie je.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Skodovky si mladi kupuju, bo je to dobra drift kara :) Ak chcete testovat deturence, tak na uzatvorenej ceste, abo na letisku ako je na mojom nasledovnom videu, kde sa znamy vozikuje na takom polnom letisku. Pri tych naklonoch som myslel, ze to da do pola alebo sa to prevrati same na strechu :D

Kód: Vybrať všetko

http://data1.edisk.cz/stahni/70729/skoda_power.wmv_7.57MB.html
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

ja som v 17ke si spravil s bratrancom buggy zo starej skodule. sme splasili autokrosovy ram od jedneho borca (amatera na autokrosovych pretekoch) a namontovali sme do neho techinku zo skodule...to bolo jazdnenie. on je z vychodu, tam sme to mali a sme s tym jazdili po lese a tak. inak parada...motor bol po generalke a cele to malo nejakych 450kg, takze to bolo ine jazdenie...

ale sme to rozflakali, takze uz z toho nic...ale teraz mam uz vodicak, takze to uz je ine jazdenie teraz
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

mauec napísal:Taaaak je tu neikto kto nema este 18 ale nejake to starsie auto uz maa a vie jazdit? :P predpokladam ze vascina budete z dedin mno ale uvidime :) taaak halste sa
majko ...bro cakal som kedy vybehnes z touto temou ....hahahah looool vies ze ti tu budu pisat len dedzinčania bo mi tu v meste si koli flojdikom nic nedovolime :cry: nemaozme mat nic....a okrem toho ta tvoja skodovecka je rozbita a je tvojho brata ne
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to bude asi sviecka zapalovacia, alebo rozdelovac. som sa bavil so znamym, mechanikom...aspon tak to tvrdil. sa pozri, ci ti netecie olej do valcov velmi a ten ti zanasa sviecku.
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Carver11 napísal:to bude asi sviecka zapalovacia, alebo rozdelovac. som sa bavil so znamym, mechanikom...aspon tak to tvrdil. sa pozri, ci ti netecie olej do valcov velmi a ten ti zanasa sviecku.
jj rpesne aj mna to napadlo..jaa idem kupit nove sviecky aaa prehodim a potom sa yuvidi ako sa zapluju za aky cas a tak..mozno ked si najdem cas dam to nejak dokopy ;)

aaa pre tych ktory tu vraveli o bezpecnosti a o detoch co jazdia...ja to tiez takto beriem ja niesom taky ,,sofer,, ktory si zobere skodovku do ruky a co to daaa a letim vsade...NEI ! to by so msi ani nedovolil berem ohlad na vsetko okolo...vysalit sa idem do lea akurat :D tam sa to aj daa
ale medzi ludmi urcite nie..ani ja takych ludi nemam rad...ja si radsej zaspinim ruky od oleja a roznych motorovych prisad z MOTORA ked ho opravujem ako by som mal niekoho zrazit ;)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja mam tiez radsej vrtanie sa v tej skoduli, ako blaznive jazdenie niekde po dedine...mi vleti nejake decko do cesty...to by som si na triko nezobral

a ze som sa uz aj raz vytrepal...aj ked to nebolo na skodovici a bolo to v lese na buggy, ale tak aj tak som mal troska rebra narazene
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

8 Rokov som jazdil na motokáre a 1 rok som šiel v Rakúsku Toyota Corrola Cup a to som mal 15 rokov takže s jazdením problém nemám
:)
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Carver11 napísal:ja mam tiez radsej vrtanie sa v tej skoduli, ako blaznive jazdenie niekde po dedine...mi vleti nejake decko do cesty...to by som si na triko nezobral

a ze som sa uz aj raz vytrepal...aj ked to nebolo na skodovici a bolo to v lese na buggy, ale tak aj tak som mal troska rebra narazene
thaa poviem ti ? :) my sme isli raz po nieco ku kamosvi ja na svojom on na svojom afte a som zastal a on chcel len do mna trosku tuknut so srandy ale nejak sa dostal do smyku na kamienkoch a fajnu pecku dal do man zozadu :) zadny plech sa mi ohol az k motoru ale poto smme to nejak vyrovnali a dalo sa clekom...ale neskor isiel na nej moj bracho starsi do lesa a ked cuval dzigol do stromu...tak uz teraz je fest zo zadu rozbite ale ide :)
Napísať odpoveď