ja osobne mam Skodu 120L ale starsi typ s uzkou napravou...ide clekom fjan len tet je nieco s motorom slape len na 3 valce a musim to nejak dat dokopi...ale co sa jedna soferovanie nema ms tym problem a soferoval som uz viacero aut rozneho typu
Auta neplnoletych :)
-
mauec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Auta neplnoletych :)
Taaaak je tu neikto kto nema este 18 ale nejake to starsie auto uz maa a vie jazdit?
predpokladam ze vascina budete z dedin mno ale uvidime
taaak halste sa
ja osobne mam Skodu 120L ale starsi typ s uzkou napravou...ide clekom fjan len tet je nieco s motorom slape len na 3 valce a musim to nejak dat dokopi...ale co sa jedna soferovanie nema ms tym problem a soferoval som uz viacero aut rozneho typu
Re: Auta neplnoletych :)
heh tak tam asi budes mat podpalene ventilymauec napísal:Taaaak je tu neikto kto nema este 18 ale nejake to starsie auto uz maa a vie jazdit?predpokladam ze vascina budete z dedin mno ale uvidime
taaak halste sa
-Ja osobne autocko nemam, ani 18 nie
-
pinacolada
Guru wannabe
Kup si favorita, voz sa na nom, ale prosim ziaden "tuning" ani "styling".Frikso napísal:heh tak tam asi budes mat podpalene ventily![]()
-Ja osobne autocko nemam, ani 18 nieale tesim sa na svoje prve afto.. Zrejme to bude nejaky favorit, tie su lacne a spolahlive, mtotricky schopne a aj na tuning vhodne
Fakt sa to neoplaca na taku kraksnu a ked si to uvedomis, tak v tom budes mat naliatych 20l a nic z toho, iba to bude skaradsie.
Vela mladych takto "otuni" svoje vozidla a pritom su v seriovom stave ovela krajsie.
Povozis, casom vymenis za daco ine a to mozes zriesit. Pamataj na moje slova
-
midnight_man
Guru
ALE LOOOLL
koho to tu co? ja mam hold 16,,,soferovanie? no problema,,,HH uz od 15,,,najprv take mierne skoky pri rozbiehani ale ted je to ok,,,,rodinne auticka,,,HH...lol..leb keby ti zeleny vsade nestali,,ALE mam pre vas dobru spravu,,,ked vas nahodou chytia,,, tak vam max mozu dat pokutu 500sk..a nic viac!!!! vam nemozu,,keby ccheli prestupuju pravomoc!!!!! pozor na to ked vas 1.krat chita bez vodicaka aj ked mate 15 to je jedno max vam mozu dat 500 sk pokuty,,a nic viac,,,,len ked vas chitia 2.krat,,mate hold problem!! takze chalani kazdy 500sk do vrecka a ideme 
Ach jaj deti. Citam citam, ale nie som moc nadseny. Ono soferovanie, to je parada. Ale nezabudajte, ze bezne auto ma viac ako tonu, a ked s tym niekomu vyleziete na chrbat... hm, no neviem. Nevravim, aby ste neskusali jazdit, ale radsej v pritomnosti niekoho skusenesieho a s papiermi. Jazdit uz mozno viete, ale v autoskole vas naucia soferovat. Clovek potom len pocuva, ze tam a tam sa zabili neaky chalani...
Kids, ain't it fun!
Kids, ain't it fun!
-
mastermind
VIP
basa... nech sa naucia parchanti. ja ked vidim behat po Barci (MC kosic) tych vygumovanych dilkov na vytunenych 120kach a rapidkach a zigulakoch okolo Zakladnej skoly 80, zaradom by som ich do basy posielal.
Ja osobne milujem jazdenie na aute, ale treba mat urcite navyky a ked sa oni naucia jazdit sami...
Ja osobne milujem jazdenie na aute, ale treba mat urcite navyky a ked sa oni naucia jazdit sami...
To je fakt "parada", vsak ked sa nieco stane aspon bude o hlupaka menej. Je vsak smutne ak na sprostost inych doplatia nevinni ludia.
Tu v Irsku to je hroza. Mladi si mozu kupit vodicak, stanu sa z nich tzv. provisional drivers, nalepia si na auto velke L, platia poriadne mastnu poistku, ale mozu v pohode jazdit. To je uplne na hlavu. Ked tu soferujem a predstavim si ze je okolo plno "soferov", ktori v zivote nerobili ziadne testy tak mi velmi do smiechu nie je.
Tu v Irsku to je hroza. Mladi si mozu kupit vodicak, stanu sa z nich tzv. provisional drivers, nalepia si na auto velke L, platia poriadne mastnu poistku, ale mozu v pohode jazdit. To je uplne na hlavu. Ked tu soferujem a predstavim si ze je okolo plno "soferov", ktori v zivote nerobili ziadne testy tak mi velmi do smiechu nie je.
Skodovky si mladi kupuju, bo je to dobra drift kara
Ak chcete testovat deturence, tak na uzatvorenej ceste, abo na letisku ako je na mojom nasledovnom videu, kde sa znamy vozikuje na takom polnom letisku. Pri tych naklonoch som myslel, ze to da do pola alebo sa to prevrati same na strechu 
Kód: Vybrať všetko
http://data1.edisk.cz/stahni/70729/skoda_power.wmv_7.57MB.html-
Carver11
Light Star
ja som v 17ke si spravil s bratrancom buggy zo starej skodule. sme splasili autokrosovy ram od jedneho borca (amatera na autokrosovych pretekoch) a namontovali sme do neho techinku zo skodule...to bolo jazdnenie. on je z vychodu, tam sme to mali a sme s tym jazdili po lese a tak. inak parada...motor bol po generalke a cele to malo nejakych 450kg, takze to bolo ine jazdenie...
ale sme to rozflakali, takze uz z toho nic...ale teraz mam uz vodicak, takze to uz je ine jazdenie teraz
ale sme to rozflakali, takze uz z toho nic...ale teraz mam uz vodicak, takze to uz je ine jazdenie teraz
-
Frostik
Spammer
majko ...bro cakal som kedy vybehnes z touto temou ....hahahah looool vies ze ti tu budu pisat len dedzinčania bo mi tu v meste si koli flojdikom nic nedovolimemauec napísal:Taaaak je tu neikto kto nema este 18 ale nejake to starsie auto uz maa a vie jazdit?predpokladam ze vascina budete z dedin mno ale uvidime
taaak halste sa
-
Carver11
Light Star
to bude asi sviecka zapalovacia, alebo rozdelovac. som sa bavil so znamym, mechanikom...aspon tak to tvrdil. sa pozri, ci ti netecie olej do valcov velmi a ten ti zanasa sviecku.mauec napísal:Taaaak je tu neikto kto nema este 18 ale nejake to starsie auto uz maa a vie jazdit?predpokladam ze vascina budete z dedin mno ale uvidime
taaak halste sa
-
mauec
Light Star
jj rpesne aj mna to napadlo..jaa idem kupit nove sviecky aaa prehodim a potom sa yuvidi ako sa zapluju za aky cas a tak..mozno ked si najdem cas dam to nejak dokopyCarver11 napísal:to bude asi sviecka zapalovacia, alebo rozdelovac. som sa bavil so znamym, mechanikom...aspon tak to tvrdil. sa pozri, ci ti netecie olej do valcov velmi a ten ti zanasa sviecku.
aaa pre tych ktory tu vraveli o bezpecnosti a o detoch co jazdia...ja to tiez takto beriem ja niesom taky ,,sofer,, ktory si zobere skodovku do ruky a co to daaa a letim vsade...NEI ! to by so msi ani nedovolil berem ohlad na vsetko okolo...vysalit sa idem do lea akurat
ale medzi ludmi urcite nie..ani ja takych ludi nemam rad...ja si radsej zaspinim ruky od oleja a roznych motorovych prisad z MOTORA ked ho opravujem ako by som mal niekoho zrazit
-
mauec
Light Star
thaa poviem ti ?Carver11 napísal:ja mam tiez radsej vrtanie sa v tej skoduli, ako blaznive jazdenie niekde po dedine...mi vleti nejake decko do cesty...to by som si na triko nezobral
a ze som sa uz aj raz vytrepal...aj ked to nebolo na skodovici a bolo to v lese na buggy, ale tak aj tak som mal troska rebra narazene