Co s kamoskou?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Izmail
Novice
Novice

Co s kamoskou?

Príspevok od používateľa Izmail »

Mám takýto "problém". S kamarátkou som sa začal baviť viacej ako predtým, počas posledných dvoch týždňov sme boli spolu každý deň, bolo nám spolu fajn, takisto piatky a soboty v meste sme trávili spolu, avšak teraz som s ňou nebol od pondelka a písala mi že tento týždeň má strašne veľa učenia, takže sa nestretneme asi ani zajtra a pozajtra :)
Mne sa veľmi páči, ale neviem ako jej to mám povedať a teraz si myslím, že to vôbec nemá ani cenu jej nič také hovoriť. Čo si o tom myslíte? Mám ju naozaj rád a niekedy aj ona hádže také poznámky, že neviem či sa jej páčim alebo to rozpráva len tak :) Mám sa na to vy*je*at a ísť radšej chlastať do mesta, alebo čo. Obaja máme 19. Díky za názory.
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

:arrow:
ja ako "SKUSENÝ" človek v tejto branži (LOL) Ti môžem poradiť iba toto: kedže je to vzajomné [z tvojej str. určite z jej ASI (bože jak ja NENAVIDÍM TOTO SLOVO) :?] prečo to teda neskúsiť ? ... veď ja si myslím že za skúšku nič nedáš (akurat KVANTUM odvahy :)). A keď to (nedaj BOŽE) nevíde, aspoň budeš vedieť, NA ČOM SI :) :!: a ešte si myslim, že váš vzťah by sa potom aj tak nijak nezmenil ... môj názor :wink:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

bud ide po tebe a potrebuje pauzu aby si to ujasnila v hlave alebo je tvoja najlepsia kamoska...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jj to je tazke, ale ja by som radsej preferoval to chlastanie v meste :lol:
nemusis mysliet popritom na hluposti :D
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

Frco napísal:jj to je tazke, ale ja by som radsej preferoval to chlastanie v meste :lol:
nemusis mysliet popritom na hluposti :D
chces povedat ze mat vztah je hlupost? alebo ine hluposti mas na mysli? ;)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

hlupost akoze trapit sa kvoli babe, s ktorou ani nechodi,ale ok nechcem flameovat.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pokial budes preferova tpotencialny vztah pred kamosmi v meste, tak to urcite skus. Ak sa ti to po par razoch bude zdat ako strateny cas a ze furt nejste nic ine iba kamarati, tak to nechaj plavat. :wink:
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

to mas tazke, ak to totiz nie je vzajomne, ale ty pojdes s kozou na trh, tak to moze dopadnut aj zle. potom uz mozno nebudete taki kamosi. alebo to vyjde a budete obaja happy...

sa hovori, ze treba sa dat dokopy s dobrym kamosom, lebo po rokoch bude kamaratstvo jedine, co zostane :roll:

v kazdom pripade by som to skusil, inak sa tazko dozvies, ako to vlastne je
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Re: Co s kamoskou?

Príspevok od používateľa Frostik »

Izmail napísal:Mám takýto "problém". S kamarátkou som sa začal baviť viacej ako predtým, počas posledných dvoch týždňov sme boli spolu každý deň, bolo nám spolu fajn, takisto piatky a soboty v meste sme trávili spolu, avšak teraz som s ňou nebol od pondelka a písala mi že tento týždeň má strašne veľa učenia, takže sa nestretneme asi ani zajtra a pozajtra :)
Mne sa veľmi páči, ale neviem ako jej to mám povedať a teraz si myslím, že to vôbec nemá ani cenu jej nič také hovoriť. Čo si o tom myslíte? Mám ju naozaj rád a niekedy aj ona hádže také poznámky, že neviem či sa jej páčim alebo to rozpráva len tak :) Mám sa na to vy*je*at a ísť radšej chlastať do mesta, alebo čo. Obaja máme 19. Díky za názory.
ja mam tiez taku kamaratku no vlasnte tri hehehe ...vies ani z jednou som nechodil ....takze ked ste moc kamoši tak to bude viac na prekazku chapes .....ale pokial sa z nou nekamosis tah kak oja dva roky thak to v poho skus hej ale musis dtrsnejsie naznacovat bro chapes ...RESPEKT 8)
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

Ja som prezil v podstate to iste, len si uvedom, ze ked jej to povies, vela veci sa medzi vami zmeni..ju svojim "priznanim" k ziadnemu opätovnemu vyznaniu lasky neprinutis a ak to tak neciti, mozes ju len vylakat..
Skus tomu radsej dat este cas, ak to myslis vazne..flirtuj s nou a uvidis, ak sa chytat nebude, zostavas len jej naj kamarat(co vlastne neni moc vyhra, ked sa donej zalubis..)..
A teraz k teme..myslim ze sa budes s poziciou kamarata musiet zmierit..z vlastnej skusenosti :cry:
Su uz raz take..
Izmail
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Izmail »

Ďakujem za rady, spravím to asi tak ako mi poradil marcus, teda ešte skúsim s ňou trošku poflirtovať, v piatok niekam do mesta na pohárik (teda dúfam že bude mať čas :roll: ) a uvidím ako sa to vyvinie. A to že by som bol poprípade jej najlepší kamarát tak to fakt nie je moc výhra :? zvlášť keď sa mi bude stále páčiť, ale na oplátku, prestať sa s ňou vídavať si tiež neviem predstaviť.
No veď uvidíme, konieckoncov, žien je dosť pre každého :roll:
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

ja si myslim, ze sa jej pacis... ale bud si tym este nie je 100% ista, alebo sa bojji... ale mam pocit, ze lahostajny jej nie si :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jasne, ze sa jej pacis, inak by o tom nevtipkovlala.. Predstav si, ze by si sa jej epacil. Urcite by nehodila na tu temu nejaky hlod, lebo by sa bala, ze sa ti to popletie v hlave a budes chciet nieco viac a cele naj kamaratstvo je v kybli.. Ides do toho! Drzim palce :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

poviem to takto: baba k tebe prechovava nejake city, ale asi este v nich nema jasno.
ja byt tebou, tak sa jej len obcas pripomeniem nejakou milou sms, aby nezabudla a tak by som jej aj pripomenul tie prijemne chvile, ak boli vzajomne
r4wMUnt34q
Star
Star

Izmaelova kamaratka

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Podla mna je este priskoro nieco riesit, pretoze krasa nie je vsetko a chce to lepsie spoznat jeden druheho. Ked dospejete do stadia (minimalne) dobreho kamaratstva, tak potom by som riesil vzajomne sympatie, sice asi cim skor tym lepsie, lebo aspon obaja od zaciatku viete na com ste, ale aj tak.. Aj keby fyzicke sympatie boli obojstranne, podla mna sa nema cenu pustat do vztahu s osobou, ktoru dobre nepoznas a dobre si s nou nerozumies, pretoze taky vztah vydrzi vacsinou malo, resp. je odsudeny na skory zanik. Su aj lasky na prvy pohlad, ale tie su casto slepe.

Takze... Dobre spoznat a potom riesit sympatie (aj opacne to mozte, dolezite je, aby ste tieto dve veci nevynechali). Ked jej "nesadnes", tak predsa mozte ostat kamarati s tym, ze si davaj pozor, aby si sa do nej nezalubil.

Prajem vela stastia :mafia:
Napísať odpoveď