Mne sa veľmi páči, ale neviem ako jej to mám povedať a teraz si myslím, že to vôbec nemá ani cenu jej nič také hovoriť. Čo si o tom myslíte? Mám ju naozaj rád a niekedy aj ona hádže také poznámky, že neviem či sa jej páčim alebo to rozpráva len tak
Co s kamoskou?
Co s kamoskou?
Mám takýto "problém". S kamarátkou som sa začal baviť viacej ako predtým, počas posledných dvoch týždňov sme boli spolu každý deň, bolo nám spolu fajn, takisto piatky a soboty v meste sme trávili spolu, avšak teraz som s ňou nebol od pondelka a písala mi že tento týždeň má strašne veľa učenia, takže sa nestretneme asi ani zajtra a pozajtra 
Mne sa veľmi páči, ale neviem ako jej to mám povedať a teraz si myslím, že to vôbec nemá ani cenu jej nič také hovoriť. Čo si o tom myslíte? Mám ju naozaj rád a niekedy aj ona hádže také poznámky, že neviem či sa jej páčim alebo to rozpráva len tak
Mám sa na to vy*je*at a ísť radšej chlastať do mesta, alebo čo. Obaja máme 19. Díky za názory.
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja ako "SKUSENÝ" človek v tejto branži (LOL) Ti môžem poradiť iba toto: kedže je to vzajomné [z tvojej str. určite z jej ASI (bože jak ja NENAVIDÍM TOTO SLOVO)
-
Carver11
Light Star
to mas tazke, ak to totiz nie je vzajomne, ale ty pojdes s kozou na trh, tak to moze dopadnut aj zle. potom uz mozno nebudete taki kamosi. alebo to vyjde a budete obaja happy...
sa hovori, ze treba sa dat dokopy s dobrym kamosom, lebo po rokoch bude kamaratstvo jedine, co zostane
v kazdom pripade by som to skusil, inak sa tazko dozvies, ako to vlastne je
sa hovori, ze treba sa dat dokopy s dobrym kamosom, lebo po rokoch bude kamaratstvo jedine, co zostane
v kazdom pripade by som to skusil, inak sa tazko dozvies, ako to vlastne je
-
Frostik
Spammer
Re: Co s kamoskou?
ja mam tiez taku kamaratku no vlasnte tri hehehe ...vies ani z jednou som nechodil ....takze ked ste moc kamoši tak to bude viac na prekazku chapes .....ale pokial sa z nou nekamosis tah kak oja dva roky thak to v poho skus hej ale musis dtrsnejsie naznacovat bro chapes ...RESPEKTIzmail napísal:Mám takýto "problém". S kamarátkou som sa začal baviť viacej ako predtým, počas posledných dvoch týždňov sme boli spolu každý deň, bolo nám spolu fajn, takisto piatky a soboty v meste sme trávili spolu, avšak teraz som s ňou nebol od pondelka a písala mi že tento týždeň má strašne veľa učenia, takže sa nestretneme asi ani zajtra a pozajtra
Mne sa veľmi páči, ale neviem ako jej to mám povedať a teraz si myslím, že to vôbec nemá ani cenu jej nič také hovoriť. Čo si o tom myslíte? Mám ju naozaj rád a niekedy aj ona hádže také poznámky, že neviem či sa jej páčim alebo to rozpráva len takMám sa na to vy*je*at a ísť radšej chlastať do mesta, alebo čo. Obaja máme 19. Díky za názory.
Ja som prezil v podstate to iste, len si uvedom, ze ked jej to povies, vela veci sa medzi vami zmeni..ju svojim "priznanim" k ziadnemu opätovnemu vyznaniu lasky neprinutis a ak to tak neciti, mozes ju len vylakat..
Skus tomu radsej dat este cas, ak to myslis vazne..flirtuj s nou a uvidis, ak sa chytat nebude, zostavas len jej naj kamarat(co vlastne neni moc vyhra, ked sa donej zalubis..)..
A teraz k teme..myslim ze sa budes s poziciou kamarata musiet zmierit..z vlastnej skusenosti
Su uz raz take..
Skus tomu radsej dat este cas, ak to myslis vazne..flirtuj s nou a uvidis, ak sa chytat nebude, zostavas len jej naj kamarat(co vlastne neni moc vyhra, ked sa donej zalubis..)..
A teraz k teme..myslim ze sa budes s poziciou kamarata musiet zmierit..z vlastnej skusenosti
Su uz raz take..
Ďakujem za rady, spravím to asi tak ako mi poradil marcus, teda ešte skúsim s ňou trošku poflirtovať, v piatok niekam do mesta na pohárik (teda dúfam že bude mať čas
) a uvidím ako sa to vyvinie. A to že by som bol poprípade jej najlepší kamarát tak to fakt nie je moc výhra
zvlášť keď sa mi bude stále páčiť, ale na oplátku, prestať sa s ňou vídavať si tiež neviem predstaviť.
No veď uvidíme, konieckoncov, žien je dosť pre každého
No veď uvidíme, konieckoncov, žien je dosť pre každého
-
last_knight
Light Professional
-
r4wMUnt34q
Star
Izmaelova kamaratka
Podla mna je este priskoro nieco riesit, pretoze krasa nie je vsetko a chce to lepsie spoznat jeden druheho. Ked dospejete do stadia (minimalne) dobreho kamaratstva, tak potom by som riesil vzajomne sympatie, sice asi cim skor tym lepsie, lebo aspon obaja od zaciatku viete na com ste, ale aj tak.. Aj keby fyzicke sympatie boli obojstranne, podla mna sa nema cenu pustat do vztahu s osobou, ktoru dobre nepoznas a dobre si s nou nerozumies, pretoze taky vztah vydrzi vacsinou malo, resp. je odsudeny na skory zanik. Su aj lasky na prvy pohlad, ale tie su casto slepe.
Takze... Dobre spoznat a potom riesit sympatie (aj opacne to mozte, dolezite je, aby ste tieto dve veci nevynechali). Ked jej "nesadnes", tak predsa mozte ostat kamarati s tym, ze si davaj pozor, aby si sa do nej nezalubil.
Prajem vela stastia
Takze... Dobre spoznat a potom riesit sympatie (aj opacne to mozte, dolezite je, aby ste tieto dve veci nevynechali). Ked jej "nesadnes", tak predsa mozte ostat kamarati s tym, ze si davaj pozor, aby si sa do nej nezalubil.
Prajem vela stastia