Pre nedavnom som sa dostal k skupine Arch Enemy, celkom dobra hudba, tak som si o niech nieco pozrel na metal-archives.com . Zarazilo ked som zistil ze maju spevacku. Kazdy co to iba raz pocul musi uznat ze spev ktory v pesnickach maju je hociaky iny len nie zensky. Tak som si stiahol jeden klip naby som sa presvecil ci to anozaj sipeva ona, no nic my to nepovedalo. Nechce sa mi verit ze by to mohol byt jej hlas. Podla mna je to bud na playback alebo nejako pocitacovo upravovane... Ak niekto k tomu ma co dodat, tak prosim vysvetlite mi to.
celkovo arch enemy-hudba mi moc nesvedci(melodeath nie je moj oblubeny zaner, co uz...)ale gitaristi su fakt skveli...no a ta ich spevacka, skriekajuca zenska..budiz
ale tato je fakt otrasna kedze poziciu hlasu co som pocul ma vsade monotonnu, zatial co v inyc death metlackych kapelach aj ked sa gruntuje sa aspon minimalne meni pozicia hlasu, tato je cisty odpad....nie nejde jej to podla mna
Uz som sa aj chcel zmierit s tym ze zenska moze mat takay hlas no potom som si to pustil znova a TO PROSTE NEMOZE BYT ZENSKY HLAS, musim si zohnat video z live koncertu...
no mam doma album Anthems of rebellion a aby som sa priznal tak som sa zpevacky az bal, ale na druhu stranu nepolemizujem ze je to dajak upravene ... jednoducho to vie takto pekne zakricat
Bavime sa furt o speve? Lebo zacinam vazne pochybovat. Ak sa bavime o speve, tak v tom pripade by som spomenul tak Mariu Brink z In This Moment, alebo Alissu-White Glutz z the Agonist...tie sice zascreamuju, ale spievat vedia tiez, pripadne aj Otep Shamaya...ale tato? Toto nie je spev, to je iba vreskot. takze nemylte si pojmy.