Nieje to normalne..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Death 69 »

Poznam podobne veci na vlastnej kozi skus sa snou rozumne porozpravat pri nejakej kave alebo niecom podobnom. ale napisem jednu vec este baby su daktore strasne komplikovane ako rubikova kocka alebo ako chem. vzorce dlho budes pocitat kym prides k vysledku:)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

p4ra napísal:Adulko1: Mas moj respekt. Rodina je na prvom mieste. Postaraj sa o svojich, a ked to nevie ocenit, nie je ta hodna. K tomu uz nemam co dodat. Ta, kt. si ta zasluzi sa bude pri tebe mat dobre.
To p4ra:nieje vela veci,s ktorymi s tebou suhlasiim,ale v tomto mas jednoznacnu pravdu...Jedno je iste Adulko drz sa drzim ti palce,nech ti to vyjde...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

ZitePunkom napísal:To p4ra:nieje vela veci,s ktorymi s tebou suhlasiim,ale v tomto mas jednoznacnu pravdu...Jedno je iste Adulko drz sa drzim ti palce,nech ti to vyjde...
Jeeeej! DAKUJEM ZitePunkom! No a chlapci - konecne som sa dopracoval ... Museli sme spolu nieco vybavit -volala cez moju mamu, sterti sme sa a videli sme si to na ociach - bolo nam to luto, hlavne jej bolo potom, ked ma videla, luto mna a nakoniec ako sme boli spolu, sme sa k tomu vobec nevracali a sme stastniiii Znovu je to ako predtym a fungujeme dalej .. Ozaj zabudol som pripomenut, ze po 2 roku co sme spolu, sme aj zasnubeni, takze este to som predtym zabudol napisat .. DAKUJEM VAM CHLAPCI A DIEVCATA!!!! Moooct Ste ma podporili! Bodaj by bolo viacej takych skvelych ludi! :smt003 :smt023
Dorrotka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dorrotka »

keby bola charakter tak dojde ona za tebou a helfne ti aj s brachom..aj pomoze tvojej mamke..ja by som si teda nenechala skakat po hlave..ak ti zacne robit sceny tak ju pre zmenu ignoruj ty..skus na nu zahrat tu jej hru a mozno sa uvedomi ake to je..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Dorrotka napísal:keby bola charakter tak dojde ona za tebou a helfne ti aj s brachom..aj pomoze tvojej mamke..ja by som si teda nenechala skakat po hlave..ak ti zacne robit sceny tak ju pre zmenu ignoruj ty..skus na nu zahrat tu jej hru a mozno sa uvedomi ake to je..
Ahoj! Ale ona byva 22 Km odo mna, tak to by tak lahko nemohla prist .. A uz som skusal robit to iste, ze by som aj ignoroval a to ´ju este posiluje, .. tak to radsej nie .. ale mam odskusane teraz, ze ked ju necha vytrucovat a pridem za nou, tak prestane a nevraciame sa k tomu .. :roll:
Ale uz je to vsetko ok! :wink:
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Re: Nieje to normalne..

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

Adulko1 napísal:Caute baby a chalani.. Chcel by som Vas porposit o pomoc.. :smt115 Uz 3 roky chodim so svojou babou a velmi sa lubime! V skratke- mama je momentalne chora a musi chodit po doktoroch.. Najmladsi brat musel ist do skoly dnes (8rokov) a ja jediny ako vysokoskolak mam zatial volno. A ostatni su v robote, ci v skole. Takze zostalo na mne a je to moja povinnost pomoct rodicom, ze teda mojho brata zavediem a privediem zo skoly a da sa na mna spolahnut.. To je vsetko ok, ale moja druha polovicka chyta amok ( a ma mat svoje dni) , ze co nepridem, ked som jej taktne a normalne vysvetlil co je vo veci, ze nemozem si dovolit prist dnes za nou ( 22 km ).. A nakoniec mi ponadavala a v amoku popisala jak nejakemu psovi.. Ze nemam cas a ze su mi druhi prednejsi a tak.. Ved som pisal, ked bude mama zdrava alebo na druhy den ked nepojde doktorke, tak pridem za nou.. Ale nie- zas amok.. A naschval vypina sem-tam MT, ci naschval neodpisuje.. Je to normalne?? Aj ked idem milym slovom najprv, ale kazdy ma trpezlivost obmedzenu.. Tak aj mne to nedalo- nap. som nech sa so mnou takymto tonom nebavi, ze to je normalna vec! No co sa budem dalej rozpisovat..

Aky mate nazor vy?? To su teda ( neurazte sa baby ) rozumy.. :cry: Ako by som to bez nasledkov mohol vyriesit a predyst pri stertnuti tym odutym xichtom??? DAKUJEM!!!!
toto asi len tak nevyriešiš...vieš aj ked´ sa uzmierite teraz...môžeš čakať, že na teba vyletí znova pre niečo iné...popravde mi príde ako šibnutá ... cvok... byť tebou ju pošlem k vode....
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

BuffyAngel napísal:toto asi len tak nevyriešiš...vieš aj ked´ sa uzmierite teraz...môžeš čakať, že na teba vyletí znova pre niečo iné...popravde mi príde ako šibnutá ... cvok... byť tebou ju pošlem k vode....
Cavess! Ale je tu predsa jeden velky hacik ... LUBIME SA a hlavne ja LUBIM JU a uz teraz je to vsetko vporiadku .. proste som jej dost chybal .. a bol som chory a tak .. proste ju to zdolalo .. :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz keby si nebol z NR tak by som mal pocit ze sme mali rovnaku frajerku. ja som sa tak s byvalou vytrapoval, az som nakoniec kazdy vecer popijal bo uz toho bolo na mna privela. takze ma nechala aj ked teraz lutuje ale co uz. je mi toho luto ale nechcem uz nic menit. ked si to vyriesil tak fajn ale ver mi ze to pride znova a bude ta to zrat, ze preco to nemoze byt normalne, ked mas normalny obycajny problem. ale inak vela stastia prajem
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Adulko1 napísal:Cavess! Ale je tu predsa jeden velky hacik ... LUBIME SA a hlavne ja LUBIM JU a uz teraz je to vsetko vporiadku .. proste som jej dost chybal .. a bol som chory a tak .. proste ju to zdolalo .. :wink:
Awoj!!! jáj...ale to si nenapísal...vieš ja som si myslela ,že je to nejaká stíhačka,alebo niečo pod. ... som rada,že ste si to vyriešili... to je dobré:D...pa
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

BuffyAngel napísal:Awoj!!! jáj...ale to si nenapísal...vieš ja som si myslela ,že je to nejaká stíhačka,alebo niečo pod. ... som rada,že ste si to vyriešili... to je dobré:D...pa
To nieeee ... :wink: Len sa vie rozcertit, ale da sa to ..
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

Adulko1 napísal:Caute baby a chalani.. Chcel by som Vas porposit o pomoc.. :smt115 Uz 3 roky chodim so svojou babou a velmi sa lubime! V skratke- mama je momentalne chora a musi chodit po doktoroch.. Najmladsi brat musel ist do skoly dnes (8rokov) a ja jediny ako vysokoskolak mam zatial volno. A ostatni su v robote, ci v skole. Takze zostalo na mne a je to moja povinnost pomoct rodicom, ze teda mojho brata zavediem a privediem zo skoly a da sa na mna spolahnut.. To je vsetko ok, ale moja druha polovicka chyta amok ( a ma mat svoje dni) , ze co nepridem, ked som jej taktne a normalne vysvetlil co je vo veci, ze nemozem si dovolit prist dnes za nou ( 22 km ).. A nakoniec mi ponadavala a v amoku popisala jak nejakemu psovi.. Ze nemam cas a ze su mi druhi prednejsi a tak.. Ved som pisal, ked bude mama zdrava alebo na druhy den ked nepojde doktorke, tak pridem za nou.. Ale nie- zas amok.. A naschval vypina sem-tam MT, ci naschval neodpisuje.. Je to normalne?? Aj ked idem milym slovom najprv, ale kazdy ma trpezlivost obmedzenu.. Tak aj mne to nedalo- nap. som nech sa so mnou takymto tonom nebavi, ze to je normalna vec! No co sa budem dalej rozpisovat..

Aky mate nazor vy?? To su teda ( neurazte sa baby ) rozumy.. :cry: Ako by som to bez nasledkov mohol vyriesit a predyst pri stertnuti tym odutym xichtom??? DAKUJEM!!!!
chudak ty si magor ked si ju vydrziavas ...hej ....abo ked ju mas az tak raad tak ju pozvi na nejaku veceru abo jej dones kvetiny ked sa stretnete ......ver tomu ze ti zapravdu neda to su proste zeny ked chytia amoka tak su jak furie ...
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Adulko1 napísal:To nieeee ... :wink: Len sa vie rozcertit, ale da sa to ..
no tak ´rozčertiť´ sa vieme poriadne ..to je pravda...no jo... niekedy to s nami máte ťažké:D:D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Adulko1 par chlapov nepochopim .. ty medzi nich patris :roll:
btw kto je v tom vztahu zena ?
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

To Frostik- niekedy to soji zato ... Mozno ti trva rok ci 10, aby sa ti ten clovek prisposobil- a ver mi da sa to! Ked niekoho lubis a vies, ze aj ten druhy ta lubi a aj napriek tomu sa vyskitnu sytuacie kedy si nesadnete, laska to isti ...

To Buffy Angel- Ach jaj! :-) Preco vy zeny ( bez urazky!!! :-) ) nam musite takto komplikovat lahko zvladatelne a lahke veci na tazke? :roll:

To Švíík: Dievca je citlivejsie ako chlapec, ale aj chlapec dokaze mat srdce a pochopit ako sa citi dievca aj ked mu hrozi hadka ... Ale stoji to zato .. Ja by som nepovedal, ze je tu roziel zena a chlap- skor sme rovnake povahy- obaja tvrdohlavy a ani jeden nechce ustupit, ale niekto musi mat rozum a udobrit to, ked sa predsa lubime .. Samozrejme nebol som to ja vzdy, ked som to musel udobrovat .. :wink: Ale ked lubis, tak to znesies, ked VIES, ze aj ten druhy talubi napriek tomu, ze sa aj pohadate a poviete co by ste za inych okolnoti nepovedali .. a casom to potom mrzi .. :(
schw33k
Guru
Guru

Adulko1 : ked jej jasne povies , ze nemozes ist k nej bo musis ist s bratom , a ona aj tak zacne pyskovat do Teba , tak co sa da na to povedat ?? Vsak uz musis byt kus chlap, nenechas sebou zamatat , lebo to bude cim dalej tym horsie , to mi ver ...
Inak ty si strasne jemna povaha :) ty si este nikdy asi nevriekal na nikoho ? Tipujem Ta za knaza :wink:
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:Adulko1 : ked jej jasne povies , ze nemozes ist k nej bo musis ist s bratom , a ona aj tak zacne pyskovat do Teba , tak co sa da na to povedat ?? Vsak uz musis byt kus chlap, nenechas sebou zamatat , lebo to bude cim dalej tym horsie , to mi ver ...
Inak ty si strasne jemna povaha :) ty si este nikdy asi nevriekal na nikoho ? Tipujem Ta za knaza :wink:
:lol: Ale co... Jak knaz??? Neboj sa!!! Coby som nevrieskal na niekoho .... Dokonca aj bitky boli a provokacie .. Zas ma nepovazuj a nemysli si, ze som nejaky jemne naladeny citovo posobiaci a ze sa tak pdla toho chovam ... Ja som uz kolkokrat dal najavo a pokrical si ... len na dievca by sa to nemao, tak to neuznavam ..
schw33k
Guru
Guru

vsak ani ja :wink: ale ked nevie pochopit jasnu vec , tak uz kusok by som zdvihol hlas ... Neboj sa keby si jej zlozil alebo co , a neozyval sa jej nejaky 1 den , ako by zmekla :)
BuffyAngel
Amateur
Amateur

[quote="Adulko1"]To Frostik- niekedy to soji zato ... Mozno ti trva rok ci 10, aby sa ti ten clovek prisposobil- a ver mi da sa to! Ked niekoho lubis a vies, ze aj ten druhy ta lubi a aj napriek tomu sa vyskitnu sytuacie kedy si nesadnete, laska to isti ...

To Buffy Angel- Ach jaj! :-) Preco vy zeny ( bez urazky!!! :-) ) nam musite takto komplikovat lahko zvladatelne a lahke veci na tazke? :roll:

MY??? my vám komplikujeme ľahko zvládateľné veci??... no tak to teda nie je pravda... sa pozri ako sa správate vy... žiarlite tam kde sa nič nemôže stať (a ani si nezistíte o čo ide)... vadia vám nákupy... niektorí si ani nedokážu predstaviť, že by večeru mala zaplatiť baba...a pod. ...tak kto tu niečo komplikuje???:D:D
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

To Šviik: nooo ... :) Zmekla by, ale skor by sa viacej nastvala, keby jej to polozim ... Poznam ju .. :wink:

To Buffy- No ale aj baby su dost ziarlive, len to nechcu davat najavo! a mne vobec nevadi, ked baba plati! :-) A tie nakupy- u mna je to, ze jej sa nechce na nakupy .. :wink:
BuffyAngel
Amateur
Amateur

To Buffy- No ale aj baby su dost ziarlive, len to nechcu davat najavo! a mne vobec nevadi, ked baba plati! :-) A tie nakupy- u mna je to, ze jej sa nechce na nakupy .. :wink:[/quote]

hej??? nechce chodiť...fíha... no je fajn, že znesieš zaplatenie tvojej polovičky...aspoň niekto:D...ale nie...no jednoducho to niektorí nemajú radi...a k tej žiarlivosti...jasné, že sme... ved´ je to takpovediac aj prejav lásky...len to tak nepreháňame ako vy....:D:D
Napísať odpoveď