Pockat,alebo nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
flasch
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa flasch »

tazka otazka...nikdy nevies ako je na tom ona...mal by si jej zavolat a porozpravat sa o tom..podla mna ti to nevyjde a mal by si si majst inu..vztah na dialku je pekna sviňa..moze ti povedat ze ta lubi a pritom ma niekoho ineho..radsej jej zavolaj a povedz ze to nema cenu..ze vztah na dialku nevydrzi...to by som asi spravil ja..ale poznam takych ktory su od seba daleko a nevidia sa casto a im to klape....je to na tebe..ale rozhodne sa s nou o tom porozpravaj
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

ano ale jej urcite nepis do 1 sms ze vies ze ta podje*ava a ze ma ineho a ze je pi*a ale ze ju aj tak milujes takto nejak fungoval mojej naj kamoske vztah na dialku bola z toho nestastna jej chalan neznasal kazdeho nasho spoluziaka a nas jej kamaratky vztah na dialku v tom veku je blbost bo aj oni boli presne vtedy v tom veku 15 alebo si zavolajte a rozidte sa ak sa rok planuje neukazat jej problem ona nevie o co prichadza no nie :D :) :P ???
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mauec »

Maki napísal:mate 15? - to este ani poriadne nevies co chces - vykasli sa na nu - na taketo veci mas este cas - trapit sa kvoli holke - odisla? - najdi inu... there is plenty fish in da sea.. k tomu nieje co viac povedat... a ak sa ti ozve ona/zavolas ty jej, tak sa s nou porozpravaj - aj ked z Martina do BA to nieje blizko, chces mi povedat,ze nepride tak raz za 2-3 tyzdne domov? - alebo ona nema fotrovcov v Martine?
jednoznacnee..kasli na nu...ako tu uz bolo aj spomenute v mori je vela ryb..viem ze teraz si myslis ze len jedna je taka ako je ta v brtislave aleee je ich tu viac tych stukiek ;) taakze na tvojom mieste necham tak
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

r3sp3ct napísal:V mori je veľa rýb :wink:
pravdu vravis ahhahah 8)
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Re: Pockat,alebo nie?

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

Baxxter99 napísal:Dobry den.Mam problem...Moje dievca islo na gympel do Bratislavy a vrati sa najblizsie v juli na prazdniny...Lenze sa uz tri tyzdne neozvala...Bohvie,ci si tam nenajde ineho...Mam pockat kym sa vrati a trpiet,alebo najst inu?Co by ste robili?A ked si ja nenajdem inu,ale ona este ma bude chciet tak co potom?Tak pockat,alebo nie?Dakujem.
odišla a ty nevieš či čakať?...hmm... záleží na tom aký máte (ste mali) vzťah...a mal by si sa jej nato opýtať...: napr.: či to má zmysel...či to dokáže prekonať...a pod. ...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Takto:Ak sa mi neozve do 6.októbra(vtedy má meniny),alebo do 14.októbra(vtedy mám meniny ja)tak asi koniec......Alebo potom do 24.decembra....
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Hadam nebudes vyckavat ako vol mesiace.Preboha zavolaj spytaj sa jej , ci je koniec alebo ako co , a budes na istom
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Frikso napísal:Ako mozu rodicia poslat 15 rocnu babu na rok do Blavy :?: Bud tam ma nejaku rodinu/znamych alebo je to zo strany jej rodicov max. nezodpovedne. :roll:
Vobec si to nemyslim. Moj brat isiel, ako 15 rocny studovat na slovenske gymnazium v Budapesti. Myslim si, ze mu to dalo do zivota vela. (naucil sa samostatnosti, setreniu, naucil sa starat sa sam o seba atd..) Uz davno nezijeme v dobe, ked sa z domu vychadzalo po 30tke, ked cela rodina zila v jednom rodinnom dome a pod.. Nevidim v tom ziadny problem, ani nezodpovednost, ze dievca odide tak skoro z domu (kvoli skole). A ked bude pouzivat hlavu aj na nieco ine, okrem nosenia ciapky, tak v Bratislave ma velku sancu uplatnit sa, lebo to mesto je plne moznosti, len treba chciet..

Sice OT, ale inde sa na to reagovat nedalo.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

p4ra tvoj brat je pravdepodobne jeden z tych svetlejsich zjavov ...
osobne nepovazujem vek 15 rokov za vek samostnatnosti , skor skazenia bez vychovnej osoby ( rodic ) , ak beriem do uvahy ako vychovnu osobu - vychovat/ka na internate alebo tomu podobnym zariadeniam , to je 0 bodov na taku dlhu dobu ako je jeden rok ...
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Baxxter99 napísal:Takto:Ak sa mi neozve do 6.októbra(vtedy má meniny),alebo do 14.októbra(vtedy mám meniny ja)tak asi koniec......Alebo potom do 24.decembra....
bože...ved´ sa jej ozvy.. aký zmysel má takto sa trápiť???...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Hej,ľudia!Dnes sa mi ozvala a všetko je to tak ako má byť :wink: Som najšťastnejší človek na svete!!Ďakujem všetkým za rady!

Si to tam prišla iba otestovať a vrátila sa sa sem!Aje tu teraz so mnou :oops:
BuffyAngel
Amateur
Amateur

[quote="Baxxter99"]Hej,ľudia!Dnes sa mi ozvala a všetko je to tak ako má byť :wink: Som najšťastnejší človek na svete!!Ďakujem všetkým za rady![/quo

tak to ti gratuľujem:D:D....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Prajem ti to, viem aký to je pocit. Akoby ti celý svet padol k nohám, si k ľuďom milší, úsmev sa ti z tváre nestráca, všetky problémy akoby neboli, žiješ len pre chvíľu kedy ju znova uvidíš...Joj aké krásne je byť zaľúbený :oops:
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

No ja osobne by som obetoval tych par stovak a isiel za nou.a zistil co je vo veci kedze sa ti uz tyzden neozvala je to asi pas.
Zamknuté