Pockat,alebo nie?
tazka otazka...nikdy nevies ako je na tom ona...mal by si jej zavolat a porozpravat sa o tom..podla mna ti to nevyjde a mal by si si majst inu..vztah na dialku je pekna sviňa..moze ti povedat ze ta lubi a pritom ma niekoho ineho..radsej jej zavolaj a povedz ze to nema cenu..ze vztah na dialku nevydrzi...to by som asi spravil ja..ale poznam takych ktory su od seba daleko a nevidia sa casto a im to klape....je to na tebe..ale rozhodne sa s nou o tom porozpravaj
-
zuzuzu
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ano ale jej urcite nepis do 1 sms ze vies ze ta podje*ava a ze ma ineho a ze je pi*a ale ze ju aj tak milujes takto nejak fungoval mojej naj kamoske vztah na dialku bola z toho nestastna jej chalan neznasal kazdeho nasho spoluziaka a nas jej kamaratky vztah na dialku v tom veku je blbost bo aj oni boli presne vtedy v tom veku 15 alebo si zavolajte a rozidte sa ak sa rok planuje neukazat jej problem ona nevie o co prichadza no nie
???
-
mauec
Light Star
jednoznacnee..kasli na nu...ako tu uz bolo aj spomenute v mori je vela ryb..viem ze teraz si myslis ze len jedna je taka ako je ta v brtislave aleee je ich tu viac tych stukiekMaki napísal:mate 15? - to este ani poriadne nevies co chces - vykasli sa na nu - na taketo veci mas este cas - trapit sa kvoli holke - odisla? - najdi inu... there is plenty fish in da sea.. k tomu nieje co viac povedat... a ak sa ti ozve ona/zavolas ty jej, tak sa s nou porozpravaj - aj ked z Martina do BA to nieje blizko, chces mi povedat,ze nepride tak raz za 2-3 tyzdne domov? - alebo ona nema fotrovcov v Martine?
-
BuffyAngel
Amateur
Re: Pockat,alebo nie?
odišla a ty nevieš či čakať?...hmm... záleží na tom aký máte (ste mali) vzťah...a mal by si sa jej nato opýtať...: napr.: či to má zmysel...či to dokáže prekonať...a pod. ...Baxxter99 napísal:Dobry den.Mam problem...Moje dievca islo na gympel do Bratislavy a vrati sa najblizsie v juli na prazdniny...Lenze sa uz tri tyzdne neozvala...Bohvie,ci si tam nenajde ineho...Mam pockat kym sa vrati a trpiet,alebo najst inu?Co by ste robili?A ked si ja nenajdem inu,ale ona este ma bude chciet tak co potom?Tak pockat,alebo nie?Dakujem.
-
p4ra
Redeemer
Vobec si to nemyslim. Moj brat isiel, ako 15 rocny studovat na slovenske gymnazium v Budapesti. Myslim si, ze mu to dalo do zivota vela. (naucil sa samostatnosti, setreniu, naucil sa starat sa sam o seba atd..) Uz davno nezijeme v dobe, ked sa z domu vychadzalo po 30tke, ked cela rodina zila v jednom rodinnom dome a pod.. Nevidim v tom ziadny problem, ani nezodpovednost, ze dievca odide tak skoro z domu (kvoli skole). A ked bude pouzivat hlavu aj na nieco ine, okrem nosenia ciapky, tak v Bratislave ma velku sancu uplatnit sa, lebo to mesto je plne moznosti, len treba chciet..Frikso napísal:Ako mozu rodicia poslat 15 rocnu babu na rok do BlavyBud tam ma nejaku rodinu/znamych alebo je to zo strany jej rodicov max. nezodpovedne.
![]()
Sice OT, ale inde sa na to reagovat nedalo.
p4ra tvoj brat je pravdepodobne jeden z tych svetlejsich zjavov ...
osobne nepovazujem vek 15 rokov za vek samostnatnosti , skor skazenia bez vychovnej osoby ( rodic ) , ak beriem do uvahy ako vychovnu osobu - vychovat/ka na internate alebo tomu podobnym zariadeniam , to je 0 bodov na taku dlhu dobu ako je jeden rok ...
osobne nepovazujem vek 15 rokov za vek samostnatnosti , skor skazenia bez vychovnej osoby ( rodic ) , ak beriem do uvahy ako vychovnu osobu - vychovat/ka na internate alebo tomu podobnym zariadeniam , to je 0 bodov na taku dlhu dobu ako je jeden rok ...
-
BuffyAngel
Amateur
-
BuffyAngel
Amateur