Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

audiotrack napísal:názor má ten najnegatívnejší aký môže byť; ja som tam tiež chcel, ale ma odhovotil. Vravel že informa sa tam začína učiť až v treťom ročníku a aj to na dosť nízkej úrovni, dovtedy samé blbosti ako ekonomika, účto.. (čo neviem čo má spoločné s matikou a informou). Čo sa týka profákov, vraj tiež hrozný. Nič nevysvetlia, poskytnú len názvy literatúry ktorú si máš zohnať, ale samozrejme je ju ťažko zohnať, takže sa učíš len tak z netu. ubytovanie neviem, to som sa nepýtal.
Je to z takého pohladu, že ja som chcel vedieť aká je tam informa. Ak ťa zaujíma viac hocičo okrem informy, tak si ju možno budeš pochvalovať. (až na tých profákov).
Na druhej strane, je to len jeho dojem. Možno by som to ja osobne bral inak, ale z toho čo mi vravel som sa rozhodol že tam nejdem. Ak ťa ešte niečo zaujíma, napíš mi a môžem sa ho spýtať keď bude online.
hh zase dalsi negativny nazor na FRI .... skoncil ten tvoj kamarat nejaku skolu??? tipnem PEDAS :lol:

ja som to uz raz pisal, ale co uz:
je to Fkulta RIADENIA a Informatiky ... su tam odbory (ludovo nazyvane) Manazment, SW a HW ... preto ked som tam chodil ja prve dva roky boli pre vsetky odbory spolocne .... teda mal si tam samozrejme matiku, ale aj ekonomiku a uctovnictvo (toto som fakt nechapal, ale kvoli dvom-trom predmetom predsa nezavrhnem cele studium), fyziku ale aj informatiku (pascal) a programovanie ..... (to mali aj ti co chceli ist na Manazment btw)
skola to je v podstate byvala dopravna VS a teda boli tam aj predmety zamerane na tuto problematiku ..... (to mi vadilo mozno najviac ale nebolo to uplne marne)
v trerom rocniku si si volil odbor a uz to bolo v pohode .. boli este aj potom nejake krepe predmety, nebolo to len o informe a programovani vsetko .... proste mal si tam aj predmety ako Matematicke programovanie (nemato s programovanim na PC v podstate nic spolocne :wink: ) a optimalizacia ..... ale to vsetko ti len rozsirilo obzory (a vobec to podla mna nebolo na skodu .... pravda je ze prave tieto predmety boli z tych tazsich) a ked si chcel .. mohol si mat informatickych predmetov az-az

ja vobec nelutujem ze som na tu skolu siel .... profaci sa nasli dobri aj krepi, ale taq je to imho vsade ....

teraz to tam uz funguje trochu inak .... najprv robis bakalara .. prve tri roky a teda aj zameranie sa voli skor a celkovo je asi studium postavene inak ... par krepych predmetov uplne vyhodili pokial viem .... takze byt na tvojom mieste tak si pozistujem o tom viac a nedam na reci niekoho kto tam nebol schopny prejst prvy rocnik :wink: (nie je to totiz najlahsia skola a rozhodne ju nedokonci kazdy)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Ktore skoly uz neberu vysvedcenia ? :D Nic o tom teraz neviem. Za moje by mi mozno aj body strhli :P
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

gwixt napísal:hh zase dalsi negativny nazor na FRI .... skoncil ten tvoj kamarat nejaku skolu??? tipnem PEDAS :lol:
no o tom pedase pomlcim, nechodil si tam takze nemozes porovnavat,
ja som chodil na FRIcku, sice len rok ale stacilo, nikdy viac detasovane pracovisko, je to najvacsia blbost v mojom zivote
teraz som nahodou na pedase a som spokojny
ked som siel na FRI tak som vedel ake predmety tam budu v tom nebol pre mna problem, ale vela ludi si mysli informatika = pocitace, programovanie
ale to je obrovsky omyl, je to vsetko okolo toho, zacina to matikou a vsetkymi moznymi predmetmi konciac
okrem toho prve 2 rocniky na FRI bolo programovanie 2 semestre - pascal + este nejaky volitelny v druhaku ak sa dobre pamatam
na pedase je viac programovanie ako za prve 2 rocniky fricky: tj. pascal, databazy, html, videotext, takze aj ked niesom na fricke, takze mam aspon ake take zaklady programovania
problemom tej skoly je, ze vela ludi sa hlasi, pomerne malo zoberu, a pomerne vela vyrazia matikou
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

i-cube napísal:Ktore skoly uz neberu vysvedcenia ? :D Nic o tom teraz neviem. Za moje by mi mozno aj body strhli :P
na komenskeho nebrali do uvahy vysvedcenia(fakulta mat-fyz-inf), na FIIT to bolo len straaasne slabe percento bodov (tj max stratis myslim 5 bodov z vyse 75) a na FRI taktiez nehodnotia vysvedcenia(inak by neprijali ani mna :D )
to gwixt: diky, nakoniec som dal na rady kamosov ktori tam teraz studuju a idem tam, koniec-koncov je to aj blizko a este k tomu maju aj dopohody intraky
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

No ja idem na UK, FMFI, odbor aplikovana informatika, specializacia pocitacova grafika. :)
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Ty kokso, to ste tu sami "programatori" :) ...
Pre mna jednoznacne pravo... na bud. rok maturujem... a chcel by som bud pravo v BA, v BB alebo v Trnave... nemate niekto skusenosti, alebo znamych ?
napr. som pocul, ze na UK je to dost krute...

ps: viem, ze kazdi chce ist v dnesnej dobe na medicinu, pravo alebo ekonomiu ale mozem za to, ze dejepis je najlahsia vec na svete a bavi ma :P
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ja koncim o 4.r gympel potom zrejme pojdem na STU v BA zrejme fakulta Architektury :)
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

FEI-ko v Kosiciach. Snad bude dobre... :)
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

Chodi tu niekto na STU FEI alebo Architekturu ????? Tento rok koncim a rozmyslam medzi Arch.-priestorovy manazment , FEI- Telekom a FEI- Info ...
:?:
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Ja teraz koncim strednu a chcem ist studovat psychologiu. Uvidime ako to dopadne podla mojho nazoru to je fascinujuce. Popripade mate nejake info kriteria a podmienky prijatia na jednotlive skoly tohoto zamerania?
Diky za odpovede
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Technicka Univerzita Kosice
Letecka Fakulta
Riadenie letecke dopravy
prvak :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mozno ekonomicka v ba
a mozno ksusim aj masmedialnu v trnave :?
sam v tom nemam jasno
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

t0m4s3: budem OT, kde presne byvas? ja chodim tiez na muni... neviem co by som tej skole vytkol, akurat tak to ze ked si v menze neobjednas jedlo tak sa casto musis uspokojit s minutkami :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Vitusko napísal:Ty kokso, to ste tu sami "programatori" :) ...
Pre mna jednoznacne pravo... na bud. rok maturujem... a chcel by som bud pravo v BA, v BB alebo v Trnave... nemate niekto skusenosti, alebo znamych ?
napr. som pocul, ze na UK je to dost krute...

ps: viem, ze kazdi chce ist v dnesnej dobe na medicinu, pravo alebo ekonomiu ale mozem za to, ze dejepis je najlahsia vec na svete a bavi ma :P
Bratislavu (UK) neodporucam... Ked pravo, potom urcite Trnava (tu nie je o com).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito napísal:Bratislavu (UK) neodporucam... Ked pravo, potom urcite Trnava (tu nie je o com).
Kvoli korupcii?
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja mam do vyberu školy este daleko ale chcel by som buď do brna alebo prahy na informu...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Kvoli korupcii?
o.i.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

stu fakulta architektury - priestorove planovanie :)
pokusim sa :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Chystam sa na Univerzitu Mateja Bella v BB na fakultu financovanie, investovanie a bankovnictvo. UMB FIB
Nechodi nikto z vas na tuto skolu? Lebo potreboval by som o nej nejake blizsie info kotre som nenasiel na webe.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

isiel tu niekto z gympla na ekonomiu alebo nieco tomu podobne??? je to tazke??? lebo som pocul, ze hej ... ti, co idu z obchodnej akademie to, ze vraj maju tazsie, ale co my??? z gympla???
Napísať odpoveď