hh zase dalsi negativny nazor na FRI .... skoncil ten tvoj kamarat nejaku skolu??? tipnem PEDASaudiotrack napísal:názor má ten najnegatívnejší aký môže byť; ja som tam tiež chcel, ale ma odhovotil. Vravel že informa sa tam začína učiť až v treťom ročníku a aj to na dosť nízkej úrovni, dovtedy samé blbosti ako ekonomika, účto.. (čo neviem čo má spoločné s matikou a informou). Čo sa týka profákov, vraj tiež hrozný. Nič nevysvetlia, poskytnú len názvy literatúry ktorú si máš zohnať, ale samozrejme je ju ťažko zohnať, takže sa učíš len tak z netu. ubytovanie neviem, to som sa nepýtal.
Je to z takého pohladu, že ja som chcel vedieť aká je tam informa. Ak ťa zaujíma viac hocičo okrem informy, tak si ju možno budeš pochvalovať. (až na tých profákov).
Na druhej strane, je to len jeho dojem. Možno by som to ja osobne bral inak, ale z toho čo mi vravel som sa rozhodol že tam nejdem. Ak ťa ešte niečo zaujíma, napíš mi a môžem sa ho spýtať keď bude online.
ja som to uz raz pisal, ale co uz:
je to Fkulta RIADENIA a Informatiky ... su tam odbory (ludovo nazyvane) Manazment, SW a HW ... preto ked som tam chodil ja prve dva roky boli pre vsetky odbory spolocne .... teda mal si tam samozrejme matiku, ale aj ekonomiku a uctovnictvo (toto som fakt nechapal, ale kvoli dvom-trom predmetom predsa nezavrhnem cele studium), fyziku ale aj informatiku (pascal) a programovanie ..... (to mali aj ti co chceli ist na Manazment btw)
skola to je v podstate byvala dopravna VS a teda boli tam aj predmety zamerane na tuto problematiku ..... (to mi vadilo mozno najviac ale nebolo to uplne marne)
v trerom rocniku si si volil odbor a uz to bolo v pohode .. boli este aj potom nejake krepe predmety, nebolo to len o informe a programovani vsetko .... proste mal si tam aj predmety ako Matematicke programovanie (nemato s programovanim na PC v podstate nic spolocne
ja vobec nelutujem ze som na tu skolu siel .... profaci sa nasli dobri aj krepi, ale taq je to imho vsade ....
teraz to tam uz funguje trochu inak .... najprv robis bakalara .. prve tri roky a teda aj zameranie sa voli skor a celkovo je asi studium postavene inak ... par krepych predmetov uplne vyhodili pokial viem .... takze byt na tvojom mieste tak si pozistujem o tom viac a nedam na reci niekoho kto tam nebol schopny prejst prvy rocnik