Chapes to su ti akoze fanusikovia, ktory fandia tymu len ked sa mu dari a su tam hviezdy...notrit napísal:hm...tak tomuto nerozumiem....a keby napr. po sezóne skončil tak tiež prestaneš fandiť juve?
Drago: to že je pomalý, resp. nestíha hrať moderny futbal neznamená že je už za zenitom. Útočník hra na góly a tie dáva v hojnom počte aj teraz
Oblubeny a nenavideny Futbalovy klub a hrac!!!
-
CarlesJoseph
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
naj kluby pre mna-kluby, ktore hraju pekny futbal a nemusia kupovat celebrity ani vsetkych najdrahsich hracov, kluby, ktore maju nejaku historiu: napr. Arsenal a Barca
z toho vyplyva, ze neoblubenymi klubmi(alebo skor firmami)su Chelsea a Real, takisto sa mi nepozdava AC(a najma jeho zotrvanie v serii A)
na Slovensku mam rad Zilinu a zacina sa mi pacit aj MFK Ke(uz len preto, ze tam striela goly moj byvaly spoluziak)

z toho vyplyva, ze neoblubenymi klubmi(alebo skor firmami)su Chelsea a Real, takisto sa mi nepozdava AC(a najma jeho zotrvanie v serii A)
na Slovensku mam rad Zilinu a zacina sa mi pacit aj MFK Ke(uz len preto, ze tam striela goly moj byvaly spoluziak)