Nieje to normalne..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Iiii... ale coby!! :D Aj vy to tiez niekedy prezeniete.. Len my ako chlapci sa o vas- neznejsie a slabsie fyzicky BOJIME!!! Jasne, ze aj vy baby, ale to je ine u nas chlapcov .. Proste vieme aki su chlapci, ved sami nimi sme a preto nam vadia ini- co je nase je nase a svoje teritorioum si treba strazit a neprenechat obliehat niekomu inemu- cudziemu, ktory by mi mohol skodit ..Hmm? :wink:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

vztahy su nanic. Najlepsie je mat kamaratku(y), sktorou sa obcas stretnes..a nemusis riesit taketo veci :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

m3thod-man napísal:vztahy su nanic. Najlepsie je mat kamaratku(y), sktorou sa obcas stretnes..a nemusis riesit taketo veci :)
neberiem Ti tvoj nazor :) , ale pozdejsie pochopis :wink: ( ked budes mat niekoho pri sebe , kto Ta bude mat rad, kto bude chciet vediet o kazdom tvojom probleme a bude Ti pomahat v kazdej tazkej chvili ) :oops:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:neberiem Ti tvoj nazor :) , ale pozdejsie pochopis :wink: ( ked budes mat niekoho pri sebe , kto Ta bude mat rad, kto bude chciet vediet o kazdom tvojom probleme a bude Ti pomahat v kazdej tazkej chvili ) :oops:
joj kamaratko ja by som nehovoril len tak bez skusenosti :) . Mal som som neake vztahy a jeden 3rocny. Ties som to tak strasne prezival. Bol som strasne zalubeny a tak vsetko co ktomu patri. Je to fajn. Ale na druhej strane kopec inych veci. Teraz som asi rok slobodny a je to fajn. Obcas neaka znamost,dobre kamaratky...staci. Nemusim prezivat predkramove obdobia, riesit ziarlivostne sceny, vyvetlovat kade chodim, pocuvat pi*ov***...a rozchod po 3 rokoch nieje ties nic prijemne...takze tak
schw33k
Guru
Guru

Ja neviem , asi kazdy den skacem do hovna , ked mam 2 rocny , povedal by som dost vazny vztah bez akychkolvek problemov a hadok , rypania a pod.predkramovych veci ...
Moze mi verit a ja jej - niekto to poserie , konci ! Takto to asi u nas funguje
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

Adulko1 napísal:Iiii... ale coby!! :D Aj vy to tiez niekedy prezeniete.. Len my ako chlapci sa o vas- neznejsie a slabsie fyzicky BOJIME!!! Jasne, ze aj vy baby, ale to je ine u nas chlapcov .. Proste vieme aki su chlapci, ved sami nimi sme a preto nam vadia ini- co je nase je nase a svoje teritorioum si treba strazit a neprenechat obliehat niekomu inemu- cudziemu, ktory by mi mohol skodit ..Hmm? :wink:
´čo je naše je naše´- hmm- typický chalan... mi nie sme váš majetok... to ti ešte nikto nepovedal?...ak baby nemajú niečo rady...tak je to toto... samozrejme,že ani nám nieje po vôli ked´ sa okolo chalana ,s kt. chodíme, niektorá obšmieta...ale reči typu ´čo je naše je naše´...nie,nie...
BuffyAngel
Amateur
Amateur

m3thod-man napísal:vztahy su nanic. Najlepsie je mat kamaratku(y), sktorou sa obcas stretnes..a nemusis riesit taketo veci :)
v poslednej dobe si to myslím aj ja...nejak nemám šťastie na vzťahy...každý skončí fiaskom... radšej budem mať veľa kamošov ako priateľa s ktorým aj tak asi dlho nevydržím....
schw33k
Guru
Guru

BuffyAngel napísal:´čo je naše je naše´- hmm- typický chalan... mi nie sme váš majetok... to ti ešte nikto nepovedal?...ak baby nemajú niečo rady...tak je to toto... samozrejme,že ani nám nieje po vôli ked´ sa okolo chalana ,s kt. chodíme, niektorá obšmieta...ale reči typu ´čo je naše je naše´...nie,nie...
buffy myslim , ze nie mnoho dievcat by s tebou zdielalo nazor . Tak na zaciatok , podla tvojich reci by to vyzeralo dajme tomu takto : no nejaky sa mi toci okolo kocky , vsak mne je to za pat , nak sa toci , to je potom co ? :D jaaaaj holka
V druhom rade , moja kocka je moja ! a ja som jej ! chapeme sa ? :)
Inak nikto nic nehovoril o majetku tak neviem naco to zbytocne prekrucas

btw kolko mas rokov? len zo zvedavosti?
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Švíík napísal:buffy myslim , ze nie mnoho dievcat by s tebou zdielalo nazor . Tak na zaciatok , podla tvojich reci by to vyzeralo dajme tomu takto : no nejaky sa mi toci okolo kocky , vsak mne je to za pat , nak sa toci , to je potom co ? :D jaaaaj holka
V druhom rade , moja kocka je moja ! a ja som jej ! chapeme sa ? :)
Inak nikto nic nehovoril o majetku tak neviem naco to zbytocne prekrucas

btw kolko mas rokov? len zo zvedavosti?
tak takto...bolo to na margo toho, že to vyznelo tak ´vecne´... a to koľko mám rokov je čiste moja vec ....nehovorím, že vám to má byť jedno...ale niektorí to jednoducho preháňajú...jasné, že babám sa páči ked´vidíme že chalani žiarlia...a preto aj niekedy provokujeme... no akoby ti bolo keby na teba baba vyletela pre každú babu, kt. poznáš a stretneš, rozprávaš sa s ňou pod. ... ja som narážala na toto... tak si prosím nenahováraj ,že vidíš medzi riadkami to čo tam nieje...
schw33k
Guru
Guru

BuffyAngel napísal:jasné, že babám sa páči ked´vidíme že chalani žiarlia...a preto aj niekedy provokujeme... no akoby ti bolo keby na teba baba vyletela pre každú babu, kt. poznáš a stretneš, rozprávaš sa s ňou pod.
vidis uz ani s tymto nesuhlasim , ze babam sa paci ked vidia ze chalani ziarlia a preto provokujete , vies mam na mysli teraz vazny vztah dospelych ludi, dospele chovanie dospelej NORMALNEJ dievky , nie predvadzanie alebo "vazne" chodenie nejakej 15 rocnej sumienky :) (bez urazky )
A vetu ze akoby mi bolo keby na mna vyletela ? Vsak ale hovorime o normalnej zdravej ziarlivosti nie o takych vystupoch uz ...
Este raz aby si chapala , ja myslim teraz na dievcata 19 a vyssie .. takze tak :)
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Švíík napísal:vidis uz ani s tymto nesuhlasim , ze babam sa paci ked vidia ze chalani ziarlia a preto provokujete , vies mam na mysli teraz vazny vztah dospelych ludi, dospele chovanie dospelej NORMALNEJ dievky , nie predvadzanie alebo "vazne" chodenie nejakej 15 rocnej sumienky :) (bez urazky )
A vetu ze akoby mi bolo keby na mna vyletela ? Vsak ale hovorime o normalnej zdravej ziarlivosti nie o takych vystupoch uz ...
Este raz aby si chapala , ja myslim teraz na dievcata 19 a vyssie .. takze tak :)
ale ved´ ja ti to neberiem..ale jednoducho dejú sa aj tieto veci...a je jedno či má baba 15-18-20...vieš my to robíme ,ked´ chceme vedieť či tomu chalanovi na nás záleží..lebo to napr. nedáva dosť najavo...je to ako skúška... ale aj tak...mám dojem, že hocičo ti tu napíšem aj tak s tým nebudeš súhalsiť...ale to je už tvoja vec..jednoducho ja mám na to svoj názor..i ked´ na túto tému by sa dalo hodne baviť...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Caute chlapci! Ja uz mam vyse tri roky vazny vztah a uz len staci, aby sme sa nehambili pred sebou prdnut a uz komplet manzelia .. aj ked sa pohadame, ci tie predkramove veci , aj tak sa lubime a vieme najst spolocnu cestu .. i ked je kostrbata niekedy, ale predsa ... :wink:
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Buffy, tak diskutujme dalej, lebo ani mne to neda! Švíík- si moj clovek- aj ja si to myslim! Ved Buffy pozri na tvoju citaciu: jasné, že babám sa páči ked´vidíme že chalani žiarlia...a preto aj niekedy provokujeme... no akoby ti bolo keby na teba baba vyletela pre každú babu, kt. poznáš a stretneš, rozprávaš sa s ňou pod... Je vidiet, ze vy naschval provokujete i ked si to niekedy neuvedomujete- chalani to asi vnimaju intenzivnejsie! A baba tuto "skusku" ako ty pises nerobia len raz! Musia to robit donemoty! :) A ked by som videl, ze moja baba by vyletela na inu, ci uz, ze by ma objala, ci nieco ine .. tak aspom vidim, ze naozaj jej zalezi na mne a ze si ma neda za kazdu cenu! Nehovorime o majetnictve, ale o tom, ze niesme si cudzi, chceme byt spolu cely zivot a nekomplikovat a nezavadzat novymi presmyckami - novymi ludmi zivot a nas buduci vztah! I ked sa mozno babam niekedy zda, ze ved je neskodny a tak .. ale chlaci to vnimaju citlivejsie .. to mi ver .. dokonca aj vystrih napriklad, alebo suknicka az po zadok .. resp. iba .. mozno chcete provokovat baby, ze aby na vas ziarlili a akoby- "mali by ste byt lepsie a krajsie oproti nim..." ale neuvedomujete si, ze nedrazdite tym baby, ale aj chalanov a pritom si to nevsimate, lebo to beriete ako nepodstatne- ved som tvoja, ale nam to vadi!!! Radsej treba sa starat o nie vonkajsiu krasu( aspom vo vacsom rozsahu) ako o vnutornu- ktora zavazuje medzi dvoma, ktori sa lubia navzajom .. Hm Buffy??? :)
schw33k
Guru
Guru

BuffyAngel napísal:jednoducho ja mám na to svoj názor..i ked´ na túto tému by sa dalo hodne baviť...
ale nie vsak s tymto s tebou suhlasim , nie mas v niecom pravdu to ti uznavam , len som ti chcel ozrejmit , ze nieje 15 rocna laska , to co vaznejsia vyzretejsia laska , howk :wink:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:Ja neviem , asi kazdy den skacem do hovna , ked mam 2 rocny , povedal by som dost vazny vztah bez akychkolvek problemov a hadok , rypania a pod.predkramovych veci ...
Moze mi verit a ja jej - niekto to poserie , konci ! Takto to asi u nas funguje
nechcem ti kazit iluzie, ani ti to neprajem ale casom to bude stale horsie :lol:
schw33k
Guru
Guru

Vies ide hlavne o to, ako si to kto zariadi a aka je osobnost :) kedze to hodnotis vlastne iba zo svojej skusenosti , tak beriem tvoj nazor , ale nie vazne :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Nieje to normalne ? Ako pre koho..

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Adulko1 napísal:Caute baby a chalani.. Chcel by som Vas porposit o pomoc.. :smt115 Uz 3 roky chodim so svojou babou a velmi sa lubime! V skratke- mama je momentalne chora a musi chodit po doktoroch.. Najmladsi brat musel ist do skoly dnes (8rokov) a ja jediny ako vysokoskolak mam zatial volno. A ostatni su v robote, ci v skole. Takze zostalo na mne a je to moja povinnost pomoct rodicom, ze teda mojho brata zavediem a privediem zo skoly a da sa na mna spolahnut.. To je vsetko ok, ale moja druha polovicka chyta amok ( a ma mat svoje dni) , ze co nepridem, ked som jej taktne a normalne vysvetlil co je vo veci, ze nemozem si dovolit prist dnes za nou ( 22 km ).. A nakoniec mi ponadavala a v amoku popisala jak nejakemu psovi.. Ze nemam cas a ze su mi druhi prednejsi a tak.. Ved som pisal, ked bude mama zdrava alebo na druhy den ked nepojde doktorke, tak pridem za nou.. Ale nie- zas amok.. A naschval vypina sem-tam MT, ci naschval neodpisuje.. Je to normalne?? Aj ked idem milym slovom najprv, ale kazdy ma trpezlivost obmedzenu.. Tak aj mne to nedalo- nap. som nech sa so mnou takymto tonom nebavi, ze to je normalna vec! No co sa budem dalej rozpisovat..

Aky mate nazor vy?? To su teda ( neurazte sa baby ) rozumy.. :cry: Ako by som to bez nasledkov mohol vyriesit a predyst pri stertnuti tym odutym xichtom??? DAKUJEM!!!!
Nechcel by som chodit s takou urazlivkou, ale co uz s nou narobis, ked ju lubis :) . Musi proste pochopit, ze mas aj rodinu, nielen ju, pripadne ine povinnosti a zaujmy ako ju a mali by ti to tolerovat, pripadne ta v tom podporovat, pretoze obmedzovanie slobody a tak, to neni bohvie co. Raz pride chvila, ked toho budes mat dost a pride mozno aj hadka za nieco konkretne. Ak ta nedokaze, resp. nechce pochopit, je to jej problem. Lenze ak ta lubi, tak by sa o to mala aspon pokusit. Ked nevida, tak smola, ale s takou osobou obmedzujucou zit by som nedokazal. Tak jej to pekne vysvetli, ze takto to je a nech to akceptuje, ked ta lubi. Obmedzujuca laska skodi vztahu aj jednotlivcom, pretoze je to podla mna trosku aj choroba a treba s tym ist k psychologovi, pripadne psychiatrovi. No dufam, ze az k nim nebudete musiet zajst :wink:

Prajem vela stastia :smt059
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nieje to normalne ? Ako pre koho..

r4wMUnt34q napísal:Nechcel by som chodit s takou urazlivkou, ale co uz s nou narobis, ked ju lubis :) . Musi proste pochopit, ze mas aj rodinu, nielen ju, pripadne ine povinnosti a zaujmy ako ju a mali by ti to tolerovat, pripadne ta v tom podporovat, pretoze obmedzovanie slobody a tak, to neni bohvie co. Raz pride chvila, ked toho budes mat dost a pride mozno aj hadka za nieco konkretne. Ak ta nedokaze, resp. nechce pochopit, je to jej problem. Lenze ak ta lubi, tak by sa o to mala aspon pokusit. Ked nevida, tak smola, ale s takou osobou obmedzujucou zit by som nedokazal. Tak jej to pekne vysvetli, ze takto to je a nech to akceptuje, ked ta lubi. Obmedzujuca laska skodi vztahu aj jednotlivcom, pretoze je to podla mna trosku aj choroba a treba s tym ist k psychologovi, pripadne psychiatrovi. No dufam, ze az k nim nebudete musiet zajst :wink:

Prajem vela stastia :smt059
Cauko! :) DAKUJEM!!! No, my sme uz cez tri roky spolu a dosla aj na mna kriza a aj na nu a aj velka hadka a sa to vyriesilo, lebo sa lubime .. Ju bud terba postrcit, alebo nechat ukludnit .. :?

PS: Sviik:
Vies ide hlavne o to, ako si to kto zariadi a aka je osobnost kedze to hodnotis vlastne iba zo svojej skusenosti , tak beriem tvoj nazor , ale nie vazne
Suhlasim s tebou! :wink:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:Vies ide hlavne o to, ako si to kto zariadi a aka je osobnost :) kedze to hodnotis vlastne iba zo svojej skusenosti , tak beriem tvoj nazor , ale nie vazne :wink:
jooj prave ze nie len moja skusenost.Mam dost kamaratov. Kazdy mal frajerku skoro. A postupne som sledoval ako sa to kazdemu po case pekne rozpadlo. Najnovsie ma prekvapil jeden kamos.To bol parik ze si ich nevidel minutu bez seba. Nechodil ani snami na pivo. Normalne nam vravel ze on si ju zobere. Som si myslel ze ty sa nasli. A co sa stalo?? Zavolal jej byvali a bol koniec. Ja ti chcem len povedat, ze si nemozes byt nikdy isty svojou polovickou. Kazda baba si hlada najlepsieho samca :D Nieco ako laska...to prejde kazdeho casom :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No neviem ci laska niekoho vo vaznom vztahu presla aj po vzathu .. Urcite trosku v tom cloveku zostalo .. A Tamta baba musela byt vazne blba, ze ho nechala kvoli blbemu byvalemu .. Bud moc skoro s nim zacala chodit- ze ci sa hned po rozchode zoznamila s tvojim kamosom .. Lebo ked to bola takato rychlovka, tak sa to dalo cakat, ale ked nie, tak jej hrablo vazne! :? Taketo veci nenavidim strasne!
Napísať odpoveď