Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

Zakazdnym ked odide manzel, otec, priatel je to tazke. O to viac, ak je ten odchod nahly a necakany. Neostava nam nic ine, len drzat rodine a priatelom palce a zapriat im vela sil a chuti do zivota, aj bez milovaneho cloveka.

Nesmieme prehliadnut otazku, ktora sa pri tejto tragedii vynara. Je to otazka na kazdeho jedneho z nas. "Zijeme tak, aby sme mohli bez hanby nahle odist a aby na nas nasi priatelia a znami spominali tak ako tu na Petra spominaju jeho priatelia?" Na toto nech si kazdy odpovie sam...

na zaver len kratky uryvok z pesnicky od Dream Theatre
Move on, be brave
Don't weep at my grave
Because I am no longer here
But please never let
Your memory of me disappear
Rest In Peace Peter
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vdaka vsetkym za podporu, ale tu si urcite skor zasluzi Wildduck, ktory s nim prezil tretinu zivota. Je smutne, ak niekto odide vo veku 34 (al. 35) rokov :cry:
WildDuck
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa WildDuck »

hojko napísal:Vdaka vsetkym za podporu, ale tu si urcite skor zasluzi Wildduck, ktory s nim prezil tretinu zivota. Je smutne, ak niekto odide vo veku 34 (al. 35) rokov :cry:
Len strucne....DAKUJEM vám a hlavne tebe Hojko.
Dennyrap
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dennyrap »

Neviem ani čo mam ku tomuto dodať ....ked som pozrel na stranku hojka a uvidel som to logo pocitil som strašný pocit a dufal som že sa nestalo to načo som myslel . Nedokazal som pochopiť ako sa toto mohlo vôbec stať takemu skvelemu človeku ako bol sombon . Bol to jedinečný človek , taký aký na svete už neexistuje a keby bol každý taký ako on tak by sme žily v raji :cry: .Zbohom sombon bol si skvelý kamarat ktorý mi moc pomohol vo všetkých smeroch , budeš nám moc chýbať . Uprimnu sústrasť :cry: všetkým praje EVIL a DENNY
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Uprimnu sustrast

Nik sa jej nevyhne
chladná jak kameň
každého zastihne
je koniec, amen.

Dakedy s citom
dakedy ničivá
už som bol pritom
keď život zničila.

Nepozná omyly
nedá sa oklamať
nikdy sa nezmýli
.....snáď.

S modlitbou na perách
uprosiť nedá sa
zámka na dverách
pred smrťou poddá sa.

Nikoho sa nebojí
nič nie je horšie ako ona
neúnavná, nepostojí
kto na rade je, skoná.

... nech tvoja dusa nebludi
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

R.I.P
WildDuck
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa WildDuck »

Pohreb v piatok o 13:30 na cintoríne Kolónia Hviezda.....
Tykub
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tykub »

moc som ho nepoznal ale bol to naozaj dobry clovek, tymto sa pripajam k EVILOVI a DENNY
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Smutne...rodine prajem uprimnu sustrast.... :smt115
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

TO SITH: Mnoho ludi jemu, jeho rodine a priatelom prejavilo uctu, mnohí ho ani nepoznali osobne až na par ludi na fore, ktorí s nim prežili niekolkko chvil zo života a chyba im. Sme tu, aspon podla mojho nazoru celkom fajn banda, ktorá sa tu podla možností schadza a diskutuje. A kedže bol jedným z nás, patril k tomuto foru, tak sa tu snažime prejaviť uctu aspon par slovami. Ale ty namiesto toho aby si napisal / a teraz ti nekažem, čo maš pisať, lebo to by si mal sam vediet/, že ti je to luto, alebo teda nič, ked nesucitiš s nami, tak aspon DRŽ SI TU NEVYMÁCHANÚ HUBU V KLUDE. Tvoje spravanie svedči iba o tom, že na toto forum nepatriš a jedine čo ta spaja s týmto forom, je to že tu maš vytvorený učet, ale aj to sa da lahko vyriešiť. Takže do buducnosti pomoc nečakaj a ja osobne by som sa s tým tvojim účtom rád pohra. To je vše.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

rozmyslal som co do pekla znamena to logo..

rest in piece

ten trullo co si mysli ze je nevem jaky mudry: rozluc sa so svojou karmou

dneska zle:
nudim sa (choroba)
dneska dobre:
mam pokoj od skoly
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Hmm je pekné a slušné prejaviť ľútosť nad smrťou človeka, ale nemyslím si, že je dôvod na nejaké vyhrážanie jeden druhému ohľadne zabanovania a pod... každý má právo vyjadriť svoj názor... ja som prišiel o otca keď som mal 2 roky, ani som ho nepoznal, každý to prežíva inak... ja som sombona nepoznal, je smutné, že zomrel, je smutné že po ňom ostalo dieťa a žena, smútiaci rodičia a príbuzní, priatelia, ale život je proste taký... a ide ďalej, myslím si, že namiesto toho aby sme sa tu osočovali, by sme mali povedať svojím blízkym, že ich máme radi lebo nevieme, kedy si zubatá príde po nás... všetci raz zomrieme, čo sa fyzického týka... ale v srdciach blížných budeme žiť dovtedy pokiaľ si na nás budú pamätať, hojko dal urobiť pre svojho priateľa logo, a jeho priateľ stále žije v jeho srdci a na tomto fóre práve v tom logu... všetci ho vidíme, a všetci by sme si mali uvedomyť, že možno ráno vstaneme a na ulici cestou do práce, školy nás zrazí auto... "Život je krátky, preto žijem na plné obrátky" známy to "verš" z prostredia SK hip hopu.

Navrhujem na deň pohrebu dať minútu bez písania príspevkov, namiesto minuty ticha. :) R.I.P
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Každý má právo na svoj názor, to máš pravdu, no prečo v takejto pre niekoho ťažkej chvíli, kde sa každý slušný človek aspoň pozastaví nad tým že zomrel jeden z nás, jeden tupec začne necitlivo zhadzovať to ako sa ostatní snažia vzdať súcit človeku,ktorý prišiel o svojho blízkeho?...
Kľudne si to mohol nechať pre seba.
Hojko, nič si z toho nerob, a ani vy ktorí ste ho poznali...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Ja si prajem na svojom pohrebe pieseň Karol Duchoň - Svet bez teba (bonus) :) smrť je súčasťou života, nikto sa nebojí smrti, bojíme sa len o naších blížnych. Dnes napr. som zažil celkom srandovný deň, ja sa zabávam stále, smiech je korením života, som typ človeka, ktorý príde max. na svoj vl. pohreb. ja si smrť nepripúšťam... zbytočne sa tu urážate a píšete, e niekto je necitlivý a pod... "smrť jedného je tragédia, smrť tisícky je štatistika"
Dennyrap
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dennyrap »

ospravedlňujem sa za môj prispevok ktorý bol zmazaný ale myslel som ho vážne ...ak nevie prejaviť úctu nech ani nepíše ...tý ktorý sombona poznaly alebo im bol blízky zajtra sa stretneme na poslednej rozlúčke s našim drahým priateľom ... bude to ťažké ale aj to patrí k životu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

hojko napísal:Vdaka vsetkym za podporu, ale tu si urcite skor zasluzi Wildduck, ktory s nim prezil tretinu zivota. Je smutne, ak niekto odide vo veku 34 (al. 35) rokov :cry:
Uprimnu sustrast hojko,drz sa sice toho chalana nepoznam ale urcite to bol dobry clovek a drzim palce jeho rodine aj detom aby sa drzali v zivote lebo to musi byt strasne tazke bez otca
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Veru zivot ma niekedy velmi trpku prichut , moj znamy :
http://www.sarm.sk/ActiveWeb/articles/8 ... _mamu.html
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

Dnes ma neskutocne potesil profesor, ale ai nahneval:potesil preto, bsc neprisjel na dve hodiny co zme s nim mali mat a mali zme pisat(pisomky) a skusat. a nahneval ma preto, bcs. nedosjel na tie hodiny, lebo som sa ucil ale 2 hodiny, a bolo mi to na nic, to som mohol zo spoluziakmi dat este age-a(conquerors) :) :x
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Pripajam sa k uprimnej sustrasti, a zelam ludom,ktori poznali sombona, nech sa drzia..... Hlavne rodine a piatelom..

Mno.. a dnes ma nahnevalo ze mi nevysiel 1579Sk tiket a potesilo ma ze uz je konecne piatok
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Mno mna potesilo ze som behol po dlhom case do Formuly, a podal tiket kery hadam vyjde :)
Napísať odpoveď