Hmm je pekné a slušné prejaviť ľútosť nad smrťou človeka, ale nemyslím si, že je dôvod na nejaké vyhrážanie jeden druhému ohľadne zabanovania a pod... každý má právo vyjadriť svoj názor... ja som prišiel o otca keď som mal 2 roky, ani som ho nepoznal, každý to prežíva inak... ja som sombona nepoznal, je smutné, že zomrel, je smutné že po ňom ostalo dieťa a žena, smútiaci rodičia a príbuzní, priatelia, ale život je proste taký... a ide ďalej, myslím si, že namiesto toho aby sme sa tu osočovali, by sme mali povedať svojím blízkym, že ich máme radi lebo nevieme, kedy si zubatá príde po nás... všetci raz zomrieme, čo sa fyzického týka... ale v srdciach blížných budeme žiť dovtedy pokiaľ si na nás budú pamätať, hojko dal urobiť pre svojho priateľa logo, a jeho priateľ stále žije v jeho srdci a na tomto fóre práve v tom logu... všetci ho vidíme, a všetci by sme si mali uvedomyť, že možno ráno vstaneme a na ulici cestou do práce, školy nás zrazí auto...
"Život je krátky, preto žijem na plné obrátky" známy to "verš" z prostredia SK hip hopu.
Navrhujem na deň pohrebu dať minútu bez písania príspevkov, namiesto minuty ticha.

R.I.P