kup si sluchatka nejake Icemat audiowhisper napísal:mne sa vo veciach nikto nehrabe, takze ohladom tohoto v pohode...
ale co mi vadi je ze vzhladom k tomu ze je pocitac v izbe ktoru zdielam s bratom, tak je tu neustale niekto... cize sa tu nemozem ani ucit ani nic podobne, proste sukromie = 0 bodov. A presunut pocitac inam? to ma tiez napadlo, ale potom zase nemam kde pustat muziku tak aby to nerusilo ostatnych. ach jaj... musim si kupit notebook
Sukromie
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Colortraincleaner
Medium Star
Neznasam, ked sa mi niekto hrabe v izbe/vo veciach alebo ako mi kamarat vravel,z e mu matka nieco vyhodila, co potreboval a jej sa to zdalo zbytocne.. Moja to nastastie nerobi /mozno hej, ale necha vsetko ako bolo, takze to nezistim a vtedy mi to nevadi/ a myslim si, ze nikto nema pravo *ani vlastna mama ci otec/ vyhadzovat moje veci. Moze trvat na tom, aby som si ich upratal/pretriedil co je zbatocne, ale chytit nieco a smarit do kosa zatial co som v skole.. 
-
ANONYMKA17
Light Star
Hmm, moji rodicia vedia, ze nemam rad ked sa mi hrabu vo ceciach tak to nerobia. Comp som si zahesloval, ked som v izbe a otec trikrat vojde ze co robim, tak sa vzdy preventivne zamknem a hotovo. Je to sice trocha blbe, furt to potom vyzera ze honim a nechcem aby ma nacapali ale mfp, co si o mne myslia mam uuuuplne niekde inde ked to neni pravda:)
-
PAIN
Light Professional
Presne, ak mi nekto pride do izby a vytahuje zaluzie, stisuje hudbu, hrabe sa v PC bez mojho vedomia alebo niekto nastahuje niake haraburby do mojej izby, tak to ma vie pekne nasrat.Seymour napísal:Tak napr. velmi neznasam, ked matka ide do izby a zacne vytahovat zaluzie ako keby to bola jej izba, alebo sa mi zacne hrabat na stoleNo best of je, ked si niekto bez mojho vedomia nieco zobere a potom to znici alebo strati
To by som vrzadil
-
seth82
Darca
U mna bolo No.1, ked brat pouzival moj komp v mojej izbe..Nic by na tom nebolo, ale mam tam policku ktora bola plna filmov, okolo 400 a bolo to vsetko ukladane v poradi podla toho ako boli ocislovane..takze on to robil asi tak, ze vybral film, pozrel, a potom to vopchal kamkolvek...a potom mozete stravit X minut hladanim, kde v pi*i ten film vlastne je.
To iste sa mi stavalo aj s MP3, maval som ich niekedy v multiobaloch a bolo to okolo 150CD, tak samozrejme vybral, a dal to niekam inam a potom hladate nejaku mp3 vo WhereISIt, vybehne vam ciselko media hladate a neviete to pol hodinu najst...
A samozrejme najvacsi bonus bol, ked vzal nejaky film alebo mp3 a bez mojho vedomia to pozical...Raz za cas som robieval kontrolu, ci mam vsetko (som proste fanatik a pedant) a kua samozrejme nieco chybalo, tak som sa brata opytal ci nieco poziciaval, on tvrdil ze nie (pretoze na to samozrejme medzicasom zabudol, ze nieco pozical) a pomaly ma siel zabit ze ho vobec z niecoho takeho obvinujem...a samozrejme ze o 2 tyzdne zrazu mi polozil na stol dvd s tym, ze mu vratil kamarat...boha toto ma strasne vedelo vytocit, hlavne ked slo o nejake zberatelske filmy...
A bonus je, ked sa brat snazil formatnut disk c, pretoze tam mal strcit Widly no a samozrejme ze akymsi zazrakom naformatoval E kde som mal vsetky filmy...skoro ma slak trafil, novinky z intraku som tam mal asi 20 Gb, a ked som sa ho spytal ze preco to spravil, tak mi tvrdil, ze do DOSu dal c:/format c: ale ze ono to z nevysvetlitelnej priciny formatlo E....Taku chu**** som dovtedy v zivote nepocul...tak
...Mobil sa mi sam hesluje po minute neaktivnosti takze nie je sanca aby niekto hrabal...heh...A okrem toho byvam len s jednym anglanom a polovicu domu mam pre seba, plus kluce, takze pohoda...ale spomienky su zle..
To iste sa mi stavalo aj s MP3, maval som ich niekedy v multiobaloch a bolo to okolo 150CD, tak samozrejme vybral, a dal to niekam inam a potom hladate nejaku mp3 vo WhereISIt, vybehne vam ciselko media hladate a neviete to pol hodinu najst...
A samozrejme najvacsi bonus bol, ked vzal nejaky film alebo mp3 a bez mojho vedomia to pozical...Raz za cas som robieval kontrolu, ci mam vsetko (som proste fanatik a pedant) a kua samozrejme nieco chybalo, tak som sa brata opytal ci nieco poziciaval, on tvrdil ze nie (pretoze na to samozrejme medzicasom zabudol, ze nieco pozical) a pomaly ma siel zabit ze ho vobec z niecoho takeho obvinujem...a samozrejme ze o 2 tyzdne zrazu mi polozil na stol dvd s tym, ze mu vratil kamarat...boha toto ma strasne vedelo vytocit, hlavne ked slo o nejake zberatelske filmy...
A bonus je, ked sa brat snazil formatnut disk c, pretoze tam mal strcit Widly no a samozrejme ze akymsi zazrakom naformatoval E kde som mal vsetky filmy...skoro ma slak trafil, novinky z intraku som tam mal asi 20 Gb, a ked som sa ho spytal ze preco to spravil, tak mi tvrdil, ze do DOSu dal c:/format c: ale ze ono to z nevysvetlitelnej priciny formatlo E....Taku chu**** som dovtedy v zivote nepocul...tak
...Mobil sa mi sam hesluje po minute neaktivnosti takze nie je sanca aby niekto hrabal...heh...A okrem toho byvam len s jednym anglanom a polovicu domu mam pre seba, plus kluce, takze pohoda...ale spomienky su zle..