A oni su co, ze mozu brat pravo do svojich ruk? Ja nijako neschvalujem delovanie... deleary ma tiez seru, ale keby si tu kazdy robil co chce, tak sa tu vsetci vesiame navzajom. Pochopil by som, keby jednemu z nich predavkoval detsko a on by sa siel pomstit... ale co su to uz za svine, ked dokazu este zatlieskat pri poprave?. Ked nad tym tak rozmyslam... preco nezabijame tych ktory vyrabaju cigarety, alkohol a podobne?... na tom sa tiez stavaju ludia zavysli a zabija ich to. Problem ani tak nie je v delarovi (pokial ta nenuti tie drogy brat) ale v tych debiloch, ktory si od neho tie drogy kupuju. (Samozrejme on je vynny tiez, ale ja vravim o probleme) No ale moc uz odbacam od temy. Proste KKK a podobne svine (nenazval by som ich ludmi), ktori sa prezliekaju za ratafaka plachtu, alebo plachtove strasidlo su podla mna degenerovany magory.Aryan Angel napísal:Drogovy diler nie je len tak niekto ...
Knights of the KU KLUX KLAN (K-K-K)
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
m3thod-man
Star
-
r3sp3ct
Light Professional
O jedného kkta menej, čo je na tom
ak si to zoberiete z hľadiska policajných štatistík jeden díler predá (zorganizuje predaj) narkotík na ktoré zomrie 10 % kupujúcich, 90 % je závislý (bez budúcnosti).
Máš jedného žida, ktorý sa dostane do pozície majiteľ podniku, prezident a pod... dôsledok : máš zvýšené ceny plynu, vojny v Iraku, Afganistáne, 2 sv. vojnu, Kosovo a bla bla bla
Máš jedného cigána, narobí decka (10 +) za každé má money, nemusí makať deti sú negramotné, tým pádom klesá gramotnosť celého štátu
Máš buze****, sex sem sex tam, máš AIDS, potom sa div, že je v Afrike, Azii aids, robia sa prevencie bezpečného sexu
Máš aziatov - máš vtáčiu chrípku, lebo u nich sa starajú o zvieratá ako Europoslanci o svoju krajinu - na kkt.
Máš KKK, Skinheads, SP - máš čistú zem, bez pohlavných chorov, problémov, lepší život detí bez drôg a svinstiev.
Máš jedného žida, ktorý sa dostane do pozície majiteľ podniku, prezident a pod... dôsledok : máš zvýšené ceny plynu, vojny v Iraku, Afganistáne, 2 sv. vojnu, Kosovo a bla bla bla
Máš jedného cigána, narobí decka (10 +) za každé má money, nemusí makať deti sú negramotné, tým pádom klesá gramotnosť celého štátu
Máš buze****, sex sem sex tam, máš AIDS, potom sa div, že je v Afrike, Azii aids, robia sa prevencie bezpečného sexu
Máš aziatov - máš vtáčiu chrípku, lebo u nich sa starajú o zvieratá ako Europoslanci o svoju krajinu - na kkt.
Máš KKK, Skinheads, SP - máš čistú zem, bez pohlavných chorov, problémov, lepší život detí bez drôg a svinstiev.
-
POiNTER
Medium Star
Mas par myslienkovo degenerovanych jedincov, ktory rozmysalaju rovnako ako ty... a potom z toho vypliva nenavist, nasilie, vrazdy...pre ich pocit, ze oni su ti spravni.r3sp3ct napísal:O jedného kkta menej, čo je na tomak si to zoberiete z hľadiska policajných štatistík jeden díler predá (zorganizuje predaj) narkotík na ktoré zomrie 10 % kupujúcich, 90 % je závislý (bez budúcnosti).
Inak tu poslednu vetu si dobre zaje*al
-
POiNTER
Medium Star
System vychovy informuje v dostatocnej miere ludi na to, co sposobuju drogy... ak s tym niekto zacne napriek tomu... je to jeho problem. Ked sa niekto odje*e brokovnicou, tiez nejdes zabit toho, kto mu tu brokovnicu predal. A takychto pripadov mozem povedat kolko chcem... Nechcem zastavat dealerov, ale poukazat na to ze problem je v ludoch ktory tie drogy chcu brat...r3sp3ct napísal:POiNTER : niekto začať musí, ak by tvoje decko bralo koks, bol by si spokojný zo systémom, že pre tvoju rodinu urob dosť ?
To ako keby si povedal ze kazdy kto jazdi na motorke zacinal na bicykly... sak to je kua uplne jasne, nie?. Ale neznamena to ze kazdy kto jazdi na bicykly, bude jazdit aj na motorke... to iste mozem aplikovat na travu... hulil som travu v mladosti velakrat a nikdy som si nedal nic silnejsie. Tento trapny argument proste neobstoji... trava ta nenuti dat si neskor silnejsiu drogu... to ta nuti jedine tvoja sprostost... ak sprosty nie si, tak vies kde je miera.r3sp3ct napísal:Digital : 90 % narkomanov začína "obyčajnou, nenávykovou" marihuanov. Ide o peniaze.