Knights of the KU KLUX KLAN (K-K-K)
V svete kde mierove bombardovanie zabija tisice skutocne nevynnych ma nejaky kriminalnik z Tadzikistanu vobec nezaujima.. vy len mate v mozgoch vpisane ze kkk=rasizmus=najvacsie zlo a tak je vam zivot nejakej spiny taky vzacny ze tu pisete tieto vylevy..
POiNTER neviem naco porovnavas zas tvrde drogy s napr. cigaretami, to je uplny nezmysel. Vychadzam z videa, kde sa hovori ze to bol diler, ktory predaval drogy detom, ok podla teba su tie deti debili, podla mna su debili ti co dovolia aby tu vobec nejaki dileri existovali.. mozno by sa ti to zdalo krajsie keby bol oficialne popraveny ? V systeme kde to nie je mozne berem ze to Rusi beru do vlastnych ruk..
Nasielie a problemy plodi prave to ze tu mame takych pseudohumanistov ktory kazdeho miluju a ku vsetkemu pristupuju individualistiky a to dava sancu spine, ktora tvori vacsinu, dostat sa do Europy , vyuzivat nas a smiat sa nam do ksichtu v multikulturalnom pekle ktore sa tu tvori.. To iste vyuzivaju napr. cigani, vedia ze su tu taki ako vy a tak sa nemusia nicoho obavat a tiez sa nam mozu smiat aki sme debili.. co aj robia..
POiNTER neviem naco porovnavas zas tvrde drogy s napr. cigaretami, to je uplny nezmysel. Vychadzam z videa, kde sa hovori ze to bol diler, ktory predaval drogy detom, ok podla teba su tie deti debili, podla mna su debili ti co dovolia aby tu vobec nejaki dileri existovali.. mozno by sa ti to zdalo krajsie keby bol oficialne popraveny ? V systeme kde to nie je mozne berem ze to Rusi beru do vlastnych ruk..
Nasielie a problemy plodi prave to ze tu mame takych pseudohumanistov ktory kazdeho miluju a ku vsetkemu pristupuju individualistiky a to dava sancu spine, ktora tvori vacsinu, dostat sa do Europy , vyuzivat nas a smiat sa nam do ksichtu v multikulturalnom pekle ktore sa tu tvori.. To iste vyuzivaju napr. cigani, vedia ze su tu taki ako vy a tak sa nemusia nicoho obavat a tiez sa nam mozu smiat aki sme debili.. co aj robia..
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Takže ked niekto zabije 1000 ludí tak je vrah ale ked nacista zabije jedneho čierneho tak neni vrah ? hmmm dobrý štýl..... Aryan taka myšlienka može len u teba vzniknúťAryan Angel napísal:V svete kde mierove bombardovanie zabija tisice skutocne nevynnych ma nejaky kriminalnik z Tadzikistanu vobec nezaujima.. vy len mate v mozgoch vpisane ze kkk=rasizmus=najvacsie zlo a tak je vam zivot nejakej spiny taky vzacny ze tu pisete tieto vylevy..
-
r3sp3ct
Light Professional
Digital : čo má spoločné nacizmus a KKK ?
pojem nacizmus vznikol v období pôsobenia NSDAP viac infa http://sk.wikipedia.org/wiki/Nacizmus
KKK bol založený .... viac infa http://en.wikipedia.org/wiki/Ku_Klux_Klan

pojem nacizmus vznikol v období pôsobenia NSDAP viac infa http://sk.wikipedia.org/wiki/Nacizmus
Ale preboha ja netvrdim ze cigani su super a ze ich mam rad, tazko sa nejde niekto kto ich zboznuje po tom co tu predvadzaju, ale za to ich nebudem zabijat alebo nieco podobne.
Aryan > No su tu vacsie problemy a vzdy budu, ale zabitim dealera nezmozes nic....pride dalsi a po nom dalsi a mozno aj zmaris vysetrovanie niakych organov.....
Najucinnejsi boj proti drogam je podla mna informovanost deciek o tom ze ako budu zomierat ked to budu brat....smrti sa boji kazdy
Aryan > No su tu vacsie problemy a vzdy budu, ale zabitim dealera nezmozes nic....pride dalsi a po nom dalsi a mozno aj zmaris vysetrovanie niakych organov.....
Najucinnejsi boj proti drogam je podla mna informovanost deciek o tom ze ako budu zomierat ked to budu brat....smrti sa boji kazdy
-
POiNTER
Medium Star
To ze popravili dealear, ktory udajne predaval drogy detom... no dobre dajme tomu ze je to ok... ale to ze si este zatlieskali... je to podla teba normalne? A neobranuj zase mensie zlo vacsim...Aryan Angel napísal:POiNTER neviem naco porovnavas zas tvrde drogy s napr. cigaretami, to je uplny nezmysel. Vychadzam z videa, kde sa hovori ze to bol diler, ktory predaval drogy detom, ok podla teba su tie deti debili, podla mna su debili ti co dovolia aby tu vobec nejaki dileri existovali.. mozno by sa ti to zdalo krajsie keby bol oficialne popraveny ? V systeme kde to nie je mozne berem ze to Rusi beru do vlastnych ruk..
Mas pravdu... je skoda ze humanisti dovolia behat po svete fasistom, nacistom a podobnej spine, ktora ma v hlave zakorenenu len nenavist... ...inak mas pravdu... v KKK vidim len rasismus...lebo tak to je. Ale milis sa v tom ze ja milujem vsetkych... ja milujem len tych dobrych ludi...a je mi jedno ci su inej rasy, vierovyznania, alebo ci vnasaju multikulturu.... ale nenavidim tych zlych, ktory myslia len na seba a na svoju rasu... a vtedy nerozlisujem medzi tebou alebo nejakym sionistickym zidom.Aryan Angel napísal:Nasielie a problemy plodi prave to ze tu mame takych pseudohumanistov ktory kazdeho miluju a ku vsetkemu pristupuju individualistiky a to dava sancu spine, ktora tvori vacsinu, dostat sa do Europy , vyuzivat nas a smiat sa nam do ksichtu v multikulturalnom pekle ktore sa tu tvori.. To iste vyuzivaju napr. cigani, vedia ze su tu taki ako vy a tak sa nemusia nicoho obavat a tiez sa nam mozu smiat aki sme debili.. co aj robia..
-
Digital
Guru
Mne je to jedno všetko je to rasistická spodina ! Aj KKK použivajú nacistické heslá ....r3sp3ct napísal:Digital : čo má spoločné nacizmus a KKK ?
tu mas napr.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... t_hoax.jpg
-
Digital
Guru
neboj sa ja viem ťo hovorim a informovaný som dosť !r3sp3ct napísal:Digital : tvojím problém je to, že nie si informovanýstačilo si len pozrieť linky, ktoré su v tejto sekcii, aj v úvodnom príspevku. Zapájaš sa do témy, a miešaš jablká s hruškami.
Ak si s KKK taky sympatizant kup si sáčky rozdaj kamaratom a chodte do ulíc tvoriť násilie a unášať cigánskym matkám malých cigánov a vešať ich po stromoch.. vyriešite tak celosvetové problémy
Ja netvrdim ze je to nejaka efektivna metoda.. Boj proti drogam by mal viest stat a pouzit akekolvek metody aby vycistil ulice.. to ale v skorumpovanom systeme ako je rusky, ale ani hocikde inde, nie je mozne.. mimochodom v tom videu sa hovori, ze tohto dilera im dodali bratia z FSBRubiki napísal:Aryan > No su tu vacsie problemy a vzdy budu, ale zabitim dealera nezmozes nic....pride dalsi a po nom dalsi a mozno aj zmaris vysetrovanie niakych organov.....
Nie nezda sa mi normalne ze tlieskali.. ale nepovazujem to ani za nejakym sposobom dolezite alebo rozhodujuce.. Okrem toho ako som uz pisal, nie je iste ci je to video skutocna poprava..POiNTER napísal:To ze popravili dealear, ktory udajne predaval drogy detom... no dobre dajme tomu ze je to ok... ale to ze si este zatlieskali... je to podla teba normalne? A neobranuj zase mensie zlo vacsim...
Neobranujem mensie zlo vacsim, spomenul som to len aby som poukazal na pokrytectvo s akym k tomu niektori pristupuju..
Len ty dobrych.. presne to hovorim, individualisticky pristup. Zakladny rozpor, ty ak je 1 zo 100 imigrantov prospesny pre spolocnost prijmes tych 100 a si rad ze si pomohol. Vdaka zvysnim 99 tu mame napr. geta kde sa boji povodne obyvatelstvo vstupit, kriminalitu, horiaci Pariz, atd.. (obrazne povedane) Rozumny clovek vidi ze to nie je spravna cesta.. Jednoducho je medzi nami a nimi prilis velky rozdiel, ti ludia maju inu kulturu, iny sposob zivota a celkovo su na inom stupni vyvoja od Europanov. Je ale omylom si mysliet ze sme povinny im pomahat. Okrem toho, ze pomoc z ich strany by sme my marne ziadali, mame dost svojich problemov, ktore treba riesit. Nemyslim len na svoju rasu, ale myslim predovsetkym na nu, na nasich ludi a ich buducnost, az potom si mozem dovolit pomahat cudzincom a pokial vidim ako ich pritomnost tu ohrozuje nas samotnych, urcite ich nebudem s otvorenou narucou vitat..POiNTER napísal:Mas pravdu... je skoda ze humanisti dovolia behat po svete fasistom, nacistom a podobnej spine, ktora ma v hlave zakorenenu len nenavist... ...inak mas pravdu... v KKK vidim len rasismus...lebo tak to je. Ale milis sa v tom ze ja milujem vsetkych... ja milujem len tych dobrych ludi...a je mi jedno ci su inej rasy, vierovyznania, alebo ci vnasaju multikulturu.... ale nenavidim tych zlych, ktory myslia len na seba a na svoju rasu... a vtedy nerozlisujem medzi tebou alebo nejakym sionistickym zidom.
Inak neviem ci to nebolo aj v tejto teme spomenute ale tie plachty co pouziva KuKluxKlan mali udajne ten ucel, ze mali dobry psychologicky ucinok na primitivnych cernochov.. bali sa strasidiel
-
POiNTER
Medium Star
Pokial bude ten 1 podla mojich kriteri ten dobry a tych 99 zlych... tak si pis ze prijmem len toho 1neho... lenze z tvojich prispevkov mam pocit ze ty by si neprijal ani toho 1neho, lebo by si ich vnimal ako jeden celok.Aryan Angel napísal:Len ty dobrych.. presne to hovorim, individualisticky pristup. Zakladny rozpor, ty ak je 1 zo 100 imigrantov prospesny pre spolocnost prijmes tych 100 a si rad ze si pomohol. Vdaka zvysnim 99 tu mame napr. geta kde sa boji povodne obyvatelstvo vstupit, kriminalitu, horiaci Pariz, atd..
V prvom rade som si povedal , ze nebudem uz do nikoho rypat, ale potom som si uvedomil ze toto je diskusne forum a nebudem cusat ked citam blud z bludnych ruk--r3sp3ct napísal:O jedného kkta menej, čo je na tomak si to zoberiete z hľadiska policajných štatistík jeden díler predá (zorganizuje predaj) narkotík na ktoré zomrie 10 % kupujúcich, 90 % je závislý (bez budúcnosti).
Máš jedného žida, ktorý sa dostane do pozície majiteľ podniku, prezident a pod... dôsledok : máš zvýšené ceny plynu, vojny v Iraku, Afganistáne, 2 sv. vojnu, Kosovo a bla bla bla
Máš jedného cigána, narobí decka (10 +) za každé má money, nemusí makať deti sú negramotné, tým pádom klesá gramotnosť celého štátu
Máš buze****, sex sem sex tam, máš AIDS, potom sa div, že je v Afrike, Azii aids, robia sa prevencie bezpečného sexu
Máš aziatov - máš vtáčiu chrípku, lebo u nich sa starajú o zvieratá ako Europoslanci o svoju krajinu - na kkt.
Máš KKK, Skinheads, SP - máš čistú zem, bez pohlavných chorov, problémov, lepší život detí bez drôg a svinstiev.
Tak zlaty moj nenahnevaj sa , ale takyto clanok co si ty napisal , tak vacsiu sracku som v zivote nevidel
V prvom rade dilery : dilery su kur*y to je kazdemu jasne ,dalej je kazdemu jasne , ze vies akurat tak velke H o nejakych policajnych statistikach , ale ten co na to ma, ten co je na tom tak vychovany , v jednoduchosti , kto nechce si tie drogy nekupi
O tych zidoch je vidiet ze v tom mas prehlad ako baletka vo vojsku : citujem : Ze zid sa dostane do pozicie majitela podniku , a tym stupa cena plynu , prepac ale ty si vlastne uvedomujes co pises?Je jasne ze Zidia hlavne v USA ovladaju trhy ,ale ovladat celosvetovu cenu plynu looool ( nezabudnite sem potom niekto hodit nejaky podradny citat z este podradnejsieho autora
Dalej myslis si , ze gramotnost celeho statu zavisi zavisi od poctu ciganov, v tom pripade si len pozri pomer obyvatelstva cigan = beloch slovak , a potom zacni pisat
S tymi buze**** , btw afrika co som cital najmensi pomer buze**** ako ty pises , proste choroby muz=zena tak tak
davaj si dole karmu aj gate ak chces , pises maximalne bludy , SP , uz len kazdy normalne vzdelany clovek ich povazuje za odvrhel ludstva, ale co je na tom , vsak extremizmus, ich povazuje za pokrok, zlepsenie ludstva .Trapne vyjadrebnia Kotlebu - " vsak my nemame ziadne extremisticke umysly " keby si v tom mal aspon kusok prehlad, zistil by si , ze 3 najvyssi predstavitel sa styka so skupinou NEONAZI so stredneho SVK a rozobera problemy a vyriesenia.. tak ti maju pravdu , nie ? Skinheads ? Myslis ten skinheads co piju a potom idu zmlatit kazdeho tmavsieho v nasej zemi ..Aby sme sa rozumeli, nemam rad ciganov , ale ciganov , ktori kradnu , lupia , a proste robia iba skodu ludstvu ..Pre skupinu skinheads je to za 5 ci ten cigan sa smazil v Detskom domove, ci sa snazil zachranit svoj zivot, studovanim ...Ci nejaky tzv.neger prisiel na SVK zistit kulturu zeme , naucit sa tu zit.proste je cierny musime ho zmasakrovat ..Máš KKK, Skinheads, SP - máš čistú zem, bez pohlavných chorov, problémov, lepší život detí bez drôg a svinstiev.
Ja viem o com hovorim , ja som tak konal , ked som mal namiesto rozumu , kratky proces , ale teraz viem , ze ti ( TY ! ) co napise taketo nieco maju v hlave prazdno , maju trapne predstavy este o trapnejsej buducnosti ...
Podla tvojho nazoru by mali byt rozkopani a zmlateni vsetci Slovaci ( Irsko, GB , ITA, USA ) vsak to su prasivi pristahovalci co nam chcu nicit kulturu a zem..
Vsetko co nad tebou vynesiem je LOL!
Ano ani jedneho, pretoze tak to ako si to predstavujes to nefunguje..POiNTER napísal:Pokial bude ten 1 podla mojich kriteri ten dobry a tych 99 zlych... tak si pis ze prijmem len toho 1neho... lenze z tvojich prispevkov mam pocit ze ty by si neprijal ani toho 1neho, lebo by si ich vnimal ako jeden celok.