pinacolada napísal:joe-joe,myslis ze ked tebe narodna hrdost nehovori nic tak ani ostatnym slovakom nebude??nie su vsetci ludia take sebecke ***** napriklad ako ty
I to je nazor. Nepochopil si, ale nevadi.
nhl 01-02ms 2000-medailisti z nhl napísal:Radoslav Suchý, Zdeno Chára,
Miroslav Šatan, Michal Handzuš, Ľubomír Bartečko,Ľubomír Vaic
všimnite si hlavne sezónu 99-00. najviac zápasov v play-off mal m.handzuš a prišiel na ms 2000. a sami si pozrite kto všetko mohol prísť po vypadnutí z play-off, ale neprišli.toto sem ale nepatrí.ms 2002-medailisti z nhl napísal:Ján Lašák,Ľubomír Višňovský,Martin Štrbák,Peter Smrek,Miroslav Šatan,Peter Bondra,Žigmund Pálffy,Michal Handzuš,Vladimiír Országh,Ľuboš Bartečko,Ladislav Nagy,Jozef Stumpel
a bud mas 11/12 alebo 62 rokov....lebo inak si neviem vysvetlit ako moze niekto po 40 rokoch cerveneho teroru chciet prinavratenie komunizmumilan005 napísal:som vlastenec a komunista![]()
nemali by sme sa nechat utlacat radikalnym kapitalizmom zo zapadu. nemcami, americanmi a pod. som za znovunavratenie komunizmu s ludskou tvarou avsak nie soc. demokracie. a slota myslim tiez nie je vlastenec namieste, alkohol a vulgarizmus do politiky nepatri
ja som uplna kopia teba co sa toho tykaLinkman napísal:som vlastenec ale niesom nacionalista
ono su to uplne dva rozlisne pojmy. Slovensko mam rad - nasu krajinu, nas lud (samozrejme okrem nacionalistov co to prehanaju). Nemam nic proti obcanom inej narodnosti ktori tu medzi nami ziju pokial sa vedia prisposobit. Tym prisposobit myslim ze ked pridem do obchodu v Komarne na mna predavacka potravin spusti po madarsky alebo rusinec v obchode po rusinsky. Proste je to hamba zit dlhodobo na slovensku a nesnazit sa ani len lamavou slovencinou hovorit. Podporujem Slovensko nielen u nas ale aj v zahranici. Som hrdy ze som OBCANOM Slovenska citiaci sa Slovenskej narodnosti, ale byt OBCAN je prvorade.
Takze som zdravy vlastenec.