Ste vlastenec?

Diskusie na politické témy...

Ste vlastenec?

ano a dost zanieteny
50
28%
skor ano
75
42%
skor nie
20
11%
nie,slovensky narod nemam ani trosku rad
11
6%
je mi to sum a fuk
23
13%

Celkom hlasov: 179

allias
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa allias »

pinacolada napísal:joe-joe,myslis ze ked tebe narodna hrdost nehovori nic tak ani ostatnym slovakom nebude??nie su vsetci ludia take sebecke ***** napriklad ako ty :wink:
:lol:
I to je nazor. Nepochopil si, ale nevadi.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Joe-Joe napísal::lol:
I to je nazor. Nepochopil si, ale nevadi.
no je otazne kto to nepochopil :wink:

to tomasito:uz nebudem
allias
Star
Star

A o tom je to. Kazdy ma svoju pravdu. A zivot ide dalej. :smt033
Trochu sa ale vratim. Politici to tiez robia, co robia, z lasky k Slovensku. Preboha, len mi nepovedz, ze tomu veris. :aasmile27:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ked sme uz pri tom hokeji,, neviem kolkí sa pamätáte na ZOH 1994 v lilehammeri. tam niekde to začalo. poviem vám najprv o zápase česko - slovensko o 5. miesto. začnem tým, že mám českú národnosť a bol som jediný z rodiny kto bol v obýváku a fandil našim-slovákom. raz som si zakričal gól. viedli sme 1:0. a potom sprcha-sedemgólová. bolo mi pod psa. hráčov v NHL sme nemali veľa a takmer všetci tam šli po tejto olympijáde. tu sa zviditelnili. šatan bol najlepší strelec turnaja. hrali sme fantastický hokej. tu sme dokázali, že patríme do A kategorie MS. B-a C- kategoria :arrow: hráči z NHL nás reprezentovali iba preto, lebo keď sa hrali spomínané turnaje bola letná prestávka v NHL. postúpili sme do A-kategorie, ale výsledky za vela nestáli a ani hráči z nhl sa moc nehrnuli. celé to funguje na priatelskej báze. dajú si dvaja hráči hovor: ideš na MS? 2. odpovie: vieš čo, idem. kto ešte ide? a výsledok sa dostavil. striebro v petrohrade. a zrazu hráči z nhl sa len tak hrnuli. výsledok: zlato a bronz. potom prišli každoročne horšie umiestnenia 4.,5., a teraz 8. miesto. a toto si asi pamätáte: koľko hráčov bolo na tohtoročných MS v lotyšsku z NHL?
zhoršujúce sa výsledky vám napovedia. najmenej!!! a pochybujem, že by došli hossovci ak by tam nebol ich foter. ale nechcem im všetkým krivdiť, ale výhovorky poniektorých boli naozaj pre malé deti. ale s5 k reprezentácii a k národnej hrdosti. podľa mňa je krátkozraké tvrdiť, že hráč ktorý ide reprezentovať Slovensko v tom nehľadá osobný prospech, nemyslím teraz finančný. zamyslite sa nad týmto: v štatistikách a hist. tabulkách bude SVK navždy vedené ako majster sveta, ale visela volakomu z vás tá medaila na krku? ste hrdí na niečo na čom nemáte podiel. a nechodte mi sem, že vy alebo vaši rodičia platia dane a z tých je financovaný aj hokej :arrow: nie je tomu tak. viacej urobil pre hokej na slovensku gáborík alebo švehla ako tá banda v oblekoch-vláda, ministri, poslanci,...široký. v mojom prvom poste v téme som písal : ak máte byť na niečo hrdí, budte v prvom rade sami na seba-na svoje správanie a konanie, proste na to čo ste ovplyvnili.a nehanbite sa za správanie niekoho iného. že je SVK majstrom sveta ma naplňa radosťou, ale nemýlim si ju s hrdosťou. ukončím to so žigom palffym. ste hrdí, že je majster sveta? podľa vašich predošlých vyjadrení si myslím, že väčšina z vás odpovie áno. potom si sadnete na záhorí na jedno pivko a v tom vojde žigo a povie:"vrchný, jednu rundu na mňa, pre týchto žobrákov." ako by ste sa cítili v tej chvíli vy?! no poviem vám na rovinu jednému záhorákovi sa to nepáčilo a žigo dostal na WC poriadnu nakladačku. ešte stále ste hrdí?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Krija tazko je posudzovat dianie prichodu hracov z NHL na majstrovstva sveta .. hraci vedeli , ze su stale pod " tlakom " pretoze hlavny zriadovac bol vtedy P.Stastny .. Zbytocne budeme robit statistiky , ked musime brat ohlad na team v NHL , nasledny postup v play off .. co si ja pamatam nasi hraci chodievali na MS ked mohli .. ak mi prednieses nejake ocividne priklady , potom to beriem , ale stojim si za tym , ze nasi chlapci chodili reprezentovat vzdy ked mohli ...
Dalej si napisal : hrali sme fantastický hokej. tu sme dokázali, že patríme do A kategorie MS. B-a C- kategoria Arrow hráči z NHL nás reprezentovali iba preto, lebo keď sa hrali spomínané turnaje bola letná prestávka v NHL== odkedy sa zmenilo kalendarne hranie MS ? Co ja viem tak MS slabsich kategorii sa hrava pred A-ckovym MS ( majstro.sveta A su april, maj ) t.z slabie kategorie sa hrali februar , marec , nie ?? A tam kedy vtedy bola prestavka v NHL ?
btw aky bol team v petrohrade ked sme mali medailu :) prosim Ta 3-4 lepsi hraci ? V tom case v NHL nic moc kvalita - to bolo v niecom inom ...
V tom co kto urobil viac pre hokej , s tym s tebou suhlasim .. Ked uz ministerske k*urvy maju po k*** aut , nasi hokeisti boli velebeni ako bohovia pri zisku majstrov sveta .. Prezidentsky special , obrovska oslava
Co sa stalo ked sme neuspeli vo Viedni ? Nasi chlapci isli " specialom " VLAKOM za Rakuska , kde sa tlacili s babkami .. Nech je ako je , su to nasi najlepsi hokeisti , vazeni hokeisti za morom, na ich mieste , kebyze sa takto stara o mna zvaz - skurv*** Siroky , vykaslem sa aj na nich , a nepridem reprezentovat ...
S tym , ze prisli iba Hossovci reprezentovat , to je snad kazdemu jasne ..
Dalej to s tym Zigom neverim , pokial nieje vidiet titulok v Bulvari alebo v TV sry neverim ...
A este s jednou vecou nesuhlasim s tebou citujem : zamyslite sa nad týmto: v štatistikách a hist. tabulkách bude SVK navždy vedené ako majster sveta, ale visela volakomu z vás tá medaila na krku? ste hrdí na niečo na čom nemáte podiel.:?:( ak som to spravne pochopil ) Tak sa Ta pytam - naco ludia pozeraju futbal , naco hokej , naco formulu?? Kazdy clovek uz bude zit ako zdochlina ? Praca a problemy s vladou ? Poviem Ti nikdy som nevidel tak narod bez problemov ako ked sme boli MS ! Nik nemyslel na nic negativne , kazdy bol stastny - Takze v tom je ten zmysel ...
Dalej je kazdemu myslim jasna vec ze v hokeji je minimum penazi na talenty a pod.
Nakoniec napisem svoj osobny nazor - Nasi hraci sa mozu vykaslat na prispevky od statu , V pomere ich platu je to na smiech .. Mnohi povazujete MS za nejaky vynimocny turnaj - pravdou je , ze ten turnaj pomaly ale isto straca na kvalite , v USA sa vlastne ani nepozeraju (tym som chcel povedat, ze ked nektori pisete , ze si sli robit meno na MS)
Najvyznemnejsie turnaje ostavaju OH , a Svetovy pohar ...
Za jednym si vsak stojim , co som videl , pocul , cital , nasi hraci nikdy neodbili reprezentaciu kvoli podradnym MS ( az na posledne MS ) a za to ich obdivujem a dakujem , ze som sa mohol ozrat ako Majster Sveta ...howk
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

oprava:
1994 kategoria c-marec nhl 93-94
1995 kategoria b-apríl nhl 94-95 ale ktorí nás z nich reprezentovali to už presne neviem
nhl 99-00
ms 2000-medailisti z nhl napísal:Radoslav Suchý, Zdeno Chára,
Miroslav Šatan, Michal Handzuš, Ľubomír Bartečko,Ľubomír Vaic
nhl 01-02
ms 2002-medailisti z nhl napísal:Ján Lašák,Ľubomír Višňovský,Martin Štrbák,Peter Smrek,Miroslav Šatan,Peter Bondra,Žigmund Pálffy,Michal Handzuš,Vladimiír Országh,Ľuboš Bartečko,Ladislav Nagy,Jozef Stumpel
všimnite si hlavne sezónu 99-00. najviac zápasov v play-off mal m.handzuš a prišiel na ms 2000. a sami si pozrite kto všetko mohol prísť po vypadnutí z play-off, ale neprišli.toto sem ale nepatrí.
Švíík, nikto netvrdí, že musíme žiť ako zdochliny. naopak, život je príliž krátky nato aby sme sa nezabávali. napr. hokejom. pre niekoho to je zamestnanie, pre nás zábava. ale je to len šport. tí hokejisti dosiahli úspech a majú byť na čo hrdí. ale oni, nie my. nám iba pripravili pár nezabudnuteľných okamžikov.
ps1:to s tými daňami som narážal na rozvoj hokeja u nás, hlavne detí a mládeže. rodičia kupujú deťom výstroj a štát neprispieva takmer ničím. ale keď sme vo finále tak tam vládna suita vo VIP sedí už hodinu pred zápasom.
ps2:to o žigovi je pravda. možno to niekto tu na fóre potvrdí :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Vazeni, tema je "Ste vlastenec", nie "Slovensky hokej vo svete", preto sa vradte k teme. Od teraz budu prispevky mimo temu vymazane.
milan005
Novice
Novice

Príspevok od používateľa milan005 »

som vlastenec a komunista :twisted:
nemali by sme sa nechat utlacat radikalnym kapitalizmom zo zapadu. nemcami, americanmi a pod. som za znovunavratenie komunizmu s ludskou tvarou avsak nie soc. demokracie. a slota myslim tiez nie je vlastenec namieste, alkohol a vulgarizmus do politiky nepatri :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

milan005 napísal:som vlastenec a komunista :twisted:
nemali by sme sa nechat utlacat radikalnym kapitalizmom zo zapadu. nemcami, americanmi a pod. som za znovunavratenie komunizmu s ludskou tvarou avsak nie soc. demokracie. a slota myslim tiez nie je vlastenec namieste, alkohol a vulgarizmus do politiky nepatri :D
a bud mas 11/12 alebo 62 rokov....lebo inak si neviem vysvetlit ako moze niekto po 40 rokoch cerveneho teroru chciet prinavratenie komunizmu :roll:
btw to o akych nemcoch a americanoch si tvrdil ze nas utlacaju???ak nas niekto utlaca tak sme to my sami :(
allias
Star
Star

Utlacame sa svojou blbostou.
Kto chce navrat komunizmu patri bud do basy alebo do blazninca.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mam rad svoju vlast takze som vlastenec ale v normalnej miere...nacionalistov tiez nemusim
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

som vlastenec ale niesom nacionalista
ono su to uplne dva rozlisne pojmy. Slovensko mam rad - nasu krajinu, nas lud (samozrejme okrem nacionalistov co to prehanaju). Nemam nic proti obcanom inej narodnosti ktori tu medzi nami ziju pokial sa vedia prisposobit. Tym prisposobit myslim ze ked pridem do obchodu v Komarne na mna predavacka potravin spusti po madarsky alebo rusinec v obchode po rusinsky. Proste je to hamba zit dlhodobo na slovensku a nesnazit sa ani len lamavou slovencinou hovorit. Podporujem Slovensko nielen u nas ale aj v zahranici. Som hrdy ze som OBCANOM Slovenska citiaci sa Slovenskej narodnosti, ale byt OBCAN je prvorade.

Takze som zdravy vlastenec.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:som vlastenec ale niesom nacionalista
ono su to uplne dva rozlisne pojmy. Slovensko mam rad - nasu krajinu, nas lud (samozrejme okrem nacionalistov co to prehanaju). Nemam nic proti obcanom inej narodnosti ktori tu medzi nami ziju pokial sa vedia prisposobit. Tym prisposobit myslim ze ked pridem do obchodu v Komarne na mna predavacka potravin spusti po madarsky alebo rusinec v obchode po rusinsky. Proste je to hamba zit dlhodobo na slovensku a nesnazit sa ani len lamavou slovencinou hovorit. Podporujem Slovensko nielen u nas ale aj v zahranici. Som hrdy ze som OBCANOM Slovenska citiaci sa Slovenskej narodnosti, ale byt OBCAN je prvorade.

Takze som zdravy vlastenec.
ja som uplna kopia teba co sa toho tyka
btw ludia tato tema je o vlastenectve a nie o nacionalizme.ked sa chcete bavit o nacionalizme tak si spravte inu temu.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Ci som vlastenec. To urcite ano! Ale nie ze by som bol nacionalista alebo nejaky iny extremista, len jednoducho mam velmi rad Slovensko. Preto som aj povedal ze sa zo Slovenska urcite neodstahujem za pracou alebo kvoli niecomu inemu.Ked tak tak mozno na par mesiacov, ale potom urcite chcem stravit zivot na Slovensku. Dufam ze sa mi to aj podari 8)
nadl
Medium Star
Medium Star

Brnák

Príspevok od používateľa nadl »

jjhacker napísal:Nehovorim ze No.1 ale uz len v CZ nie je tolko debilov co tu...
Do debilov nadavaj vlastnému otcovi, ja nepozná takých šovinistov ako sú češí a maďari.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa empty1982 »

na anketu ci som vlastenec som odpovedal skor nie,
ale toto nasralo aj mna:

Dnes som sa dostal k zaujimavej stranke
magyar-eletter.hu

konkretne
Kód:
http://www.magyar-eletter.hu/terkep/

A pri zadani hocijakeho slovenskeho mesta napr Bratislava vyhodi nasledovne:
Pozsony (Bratislava) Uplands (currently under Slovakian occupation)

ze sa to po madarsky povie Pozsony nachadza sa na hornej zemi a momentalne je mesto okupovane slovakmi.

Inak robi to pri kazdom meste na slovensku.

IMHO by sa mala SNS postarat o vysvetlenie tohoto medzinarodneho skandalu. Ako to asi vyzera ked si stranku pozera niekto zo zapadnej europy, nedajboze z USA, ved to je vrchol.

A teraz som si vsimol ze ked otvorite fotky bratislavy tak hned na prvej je na bratislavskom hrade madarska zastava.
schw33k
Guru
Guru

Mrzi ma ta nenavist vacsiny slovakov k madarom , je to potrebne ludia?
Madari vas neznasaju? nie!!!
Je to proste vsetko o politike , tak vas prosim o menej nenavisti . Uprimne dakujem za pochopenie, rozumni ludia
Ja proste netuzim po tom aby sa to tu skoncilo ako v Juhoslavii , ze by som sa bal svoje deti pustit na ulicu ...
To ma maximalne serie , ked si to nevie nejaky zasran zasrany , co sa hra na velkeho nacionalistu nevie uvedomit , tomu by som rozmlatil papulu aby si uvedomil ze ZIVOT JE O NIECOM INOM AKO O NENAVISTI je tato slovenska nenavist vlastne potrebna :( potrebujete viac osobnych tragedii aby ste si to uvedomili?
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

schw33k napísal:Mrzi ma ta nenavist vacsiny slovakov k madarom , je to potrebne ludia?
Skor by som povedal k madarskym extremistom
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ty si nejake pokazene radio alebo co.. 538 krat tu bolo vysvetlene na kohu smeruje ta nenavist a to su madarski sovinisti robiaci si naroky na zem v ktorej chces aby sa ti deti mohli po ulici bezpecne prechadzat.. ehm :roll:

ci ani tych nemozme nenavidiet? :P
schw33k
Guru
Guru

No a ty si ma zas nepochopil . Vsak ja viem , ze ty nenavidis mnohomilionopocetne stada :P a kludne si aj nenavid
Ja som to myslel vseobecne , skoro kazdy Slovak ked sa spomenie slovo Madar povie ze su to kur*y sku**** ..sovinista , nesovinista , to im je jedno
Ked ja aj tak chcem , aby sa mi deti mohli prechadzat po ulici :D
Som tzv. posol mieru , druhy Chruno Koffi Annan Monster :D
Napísať odpoveď