pomoc s 3G
pomoc s 3G
mam N 6280 bez 3G karty(zatial) , ked idem na nejaku www stranku napr. pokec.sk tak kym sa to nacita to trwa asi 10 minut...ak tam dam 3g kartu,zaslem si 3G natstawenia tak to hned pojde rychlejsie??? netreba nic predplatit alebo daco podobne??? za kolko sa mi cca zobrazi stranka a aka bude rychlost stahowania?? (som v 3g pokryti)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
teraz sa pripájaš cez GPRS (možno EDGE) a budeš sa cez HSDPA, takže áno, bude to podstatne rýchlejšie. Presne čísla ti nepoviem, pohladaj na nete, ale asi závisí aj od iných faktorov (nebude to konštantná rýchlosť). Čo sa nastavení tíka, asi sa bude dať poslať taká konfiguračná sms správa ako to fungovalo doteraz. Je to ešte relatívne novinka, treba sa opýtať v orange alebo počkať (prípadne prezri celý orangeportal)
no ak si dobre spominam, tak 6280 nie je HSDPA telefon, takze vyuzije iba UMTS siet. V slovenskych podmienkach ale len na videotelefonovanie, nie na datove prenosy.audiotrack napísal:teraz sa pripájaš cez GPRS (možno EDGE) a budeš sa cez HSDPA, takže áno, bude to podstatne rýchlejšie. Presne čísla ti nepoviem, pohladaj na nete, ale asi závisí aj od iných faktorov (nebude to konštantná rýchlosť). Čo sa nastavení tíka, asi sa bude dať poslať taká konfiguračná sms správa ako to fungovalo doteraz. Je to ešte relatívne novinka, treba sa opýtať v orange alebo počkať (prípadne prezri celý orangeportal)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
môže byť, ja som prehliadol aký typ mobilu písal, iba som zbadal 3G tak som sa chytil HSDPA. No ale aj UMTS je pekná rýchlosť na prezerani wapu..trizzo napísal:no ak si dobre spominam, tak 6280 nie je HSDPA telefon, takze vyuzije iba UMTS siet. V slovenskych podmienkach ale len na videotelefonovanie, nie na datove prenosy.
-
mikkimikki
Medium Professional