jj...videl som tie videa uz skor a nejde mi fo hlavy jak to ti typkovia robia...ja si heka viem maximalne kopat a nie to este take sialenosti->slavo<- napísal:kokos tie videa su genialneakoze tak hrat heka som este v zivote nevidel fakt manici.
![]()
hacky sack
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: hacky sack
myslim, ze medzi hacky-sackom a footbagom je rozdiel (t.j. nie je to uplne to iste) ... a ano, v skole to hravame, ked sme dobra partia tak nam to aj idepinacolada napísal:hacky sack,footbag,hakis..volajte to ako chcete..
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Kibo
Hardcore addict
uz nehravam, na zakladke sme hravali poctivo, kazdu prestavku a este aj poobede po skole. aj sme doma vyrabali. ti co mali love si kupovali, ale my sme mali brutalny zdroj. nam ich hackovala jedna starka za smiesne peniaze, ale take nemali ani v pogaci
vtedy, ked to ficalo najviac, tak nebol problem na mileticke vidiet ako dedo predava kysnutu kapustu a hacky sacky 
-
retsil
Light Star
answ
jj hackys je velmi dobra hra, ja hravam asi uz dakych 5 rokov. najprv sme hravali iba dvaja a to bolo tak ze sme si to pocitali, ked sme spravili nad 10 tak to bol vykon na dva tyzdne:D potom postupne nas hravalo viac a viac, a uz asi treti rok ked sme spravili dakych 200-300 vymien tak nas to prestalo bavit pocitat a kopat len tak dohlupa, tak sme sa zacali ucit rozne finticky! ako hackys ma neprestane bavit asi nikdy! pokial ho teda budem moct hravat..
ako dlho hrate hackys vy? a kolko hodin denne napriklad? kopete, alebo robite aj dake triky?
ako dlho hrate hackys vy? a kolko hodin denne napriklad? kopete, alebo robite aj dake triky?
-
pinacolada
Guru wannabe
Re: answ
hmm..od juna 2006 hram pravidelnejsie.v lete stale vonku a an dvore a v zime cez prestavky stale(v priemere tak hodinu denne).finticky som skusal ale sa mi vydarila akurat around the world a este jedna co som videl vo videu ale meno nepoznam.proste si kopnem lavou nohou sack(som lavak na nohyretsil napísal:jj hackys je velmi dobra hra, ja hravam asi uz dakych 5 rokov. najprv sme hravali iba dvaja a to bolo tak ze sme si to pocitali, ked sme spravili nad 10 tak to bol vykon na dva tyzdne:D potom postupne nas hravalo viac a viac, a uz asi treti rok ked sme spravili dakych 200-300 vymien tak nas to prestalo bavit pocitat a kopat len tak dohlupa, tak sme sa zacali ucit rozne finticky! ako hackys ma neprestane bavit asi nikdy! pokial ho teda budem moct hravat..
-
retsil
Light Star
heh, ja pisem pravou, ale nohami som tiez lavak:D jojo, na finticky je omnoho lepsi footbag, ved aj tie videa co si videl su urcite kopane s footbagom (on je menej naplneny a inac sity ako hackys, preto nemusis vynalozit tolke usilie aby si ho napriklad chytil hocikde na svojom tele, alebo aby si stihol nohou dvakrat otocit okolo letiaceho micku a potom ho este chytit). jo ja hack hravam v lete skoro nonstop, v zime sme skusali hravat dakde na chodbach, v halach, ale nebolo to ono. inac ak chces vidiet magorinu, tak si daj cesku stranku footbagu a clovek menom vasek je majster europy (alebo sveta?) vo freestyle-y, odporucam pozriet! (ale dufam ze vas to neodradi, lebo to co tam predvadza chce velmi tvrdy trening)
-
pinacolada
Guru wannabe
nevies o nejakych video tutorialoch ma nejake triky??by sa zislo..retsil napísal:heh, ja pisem pravou, ale nohami som tiez lavak:D jojo, na finticky je omnoho lepsi footbag, ved aj tie videa co si videl su urcite kopane s footbagom (on je menej naplneny a inac sity ako hackys, preto nemusis vynalozit tolke usilie aby si ho napriklad chytil hocikde na svojom tele, alebo aby si stihol nohou dvakrat otocit okolo letiaceho micku a potom ho este chytit). jo ja hack hravam v lete skoro nonstop, v zime sme skusali hravat dakde na chodbach, v halach, ale nebolo to ono. inac ak chces vidiet magorinu, tak si daj cesku stranku footbagu a clovek menom vasek je majster europy (alebo sveta?) vo freestyle-y, odporucam pozriet! (ale dufam ze vas to neodradi, lebo to co tam predvadza chce velmi tvrdy trening)
inac nevies o nejakych trickoch ktore sa daju robit pohodlne aj s hackysom??
-
Stoporko
VIP
mno teraz som na pochybach, na vyssie zmienenej sajteZHNiLa_KaCHNa napísal:pinacolada:
hacky je na kopanie v spolocnosti pre zabavu len odkopnut aby nespadol na zem...
footbag je uz nieco ine. tam ide o triky a o individualnu schopnost, kreativitu...
s hackom idu triky tazsie...
Kód: Vybrať všetko
www.footbag.sk-
LLucia
Star
My sme hrávali na základnej skoro každú prestávku, párkrát nám ho samozrejme aj zhabali, plus po jednom výkope sa nám podarilo čiastočne zničiť obloženie triedy
Raz sme jeden hakys stratili vonku, o pár dní som ho našla rozpáraný (asi pes). V triede sme ho potom pochovali, kamoš spravil takú truhličku, zakryli sme ho papierovou dečkou, umelým kvetom a predniesli smútočný prejav
Na strednej nás to tiež ešte bavilo, ale frekvencia zhabania bola neúnosná tak sme prestali. Ale je to super zábavka
Naposledy som videla asi pred rokom taký modrobiely - kamoš vyfasoval v regrutačnom stánku Profesionálnej armády
Naposledy som videla asi pred rokom taký modrobiely - kamoš vyfasoval v regrutačnom stánku Profesionálnej armády
-
retsil
Light Star
tak tie triky co su na strankach o footbagu sa daju kludne robit aj s hackysom, ale chce to cas a trpezlivost. tam to hlavne zavisi od toho stopovania, ked sa to naucis stopnut na nohe (a na vsetkych castiach nohy, prednej, bocnych, podrazke), potom aj na druhej nohe, tak to uz casom pride. musis nabrat rychlost a dost trenovatpinacolada napísal:nevies o nejakych video tutorialoch ma nejake triky??by sa zislo..
inac nevies o nejakych trickoch ktore sa daju robit pohodlne aj s hackysom??
no neviem kde v BA zozenies hack, ale musi to tam byt na kazdom kroku, bud v neakych shopoch kde sa predavaju ska-reggae veci, potom urcite v roznych sportoch, sk8tovych shopoch a takStoporko napísal:mno teraz som na pochybach, na vyssie zmienenej sajtepisu ze tam rozdiel nie je. Ale do tohto sa nevyznam... viete mi poradit, kde sa da dnes v Ba zohnat hacky, footbag alebo ako nazvat...ist za starkou alebo sam uhackovat - take finty neovladam a babka zije daleko. Na tej stranke ma dost oslovil ten Mars, ale ta cena...Kód: Vybrať všetko
www.footbag.sk
nauc sa pouzivat tlacidlo upravit
/ob3l1x
-
retsil
Light Star
mmm, tak ja ked si najdem dakedy chvilku casu, tak to skusim nafotit, ale neni to nic zlozite, najprv si spravis taku akokeby retiazocku, to je zaklad vsetko, a potom cez nu uz iba robis ockaStoporko napísal:asi by som chcel moc, no nemas link?![]()
lebo s touto question som bol za mojou mamou a bola negativna odozva...
-
Runes
Addict
muehehe no jasne asi 2x som dotoho kopol a potom sme sa zacali s tym ohadzovat
ale lubi sa mi to ale ja som skor na frisbee a chalani vymysleli daco podobne len kopeme a buchame do taniera je to ovela tazsie ale prenas dako zabavnejsie a dava nam to daku schopnost spracovat odrazene disky
btw vzdy som si cel hakis kupit ale 150sk sa mi zdalo vela zato dat