hacky sack

O športe...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

->slavo<- napísal:kokos tie videa su genialne :shock: akoze tak hrat heka som este v zivote nevidel fakt manici. :roll: :)
jj...videl som tie videa uz skor a nejde mi fo hlavy jak to ti typkovia robia...ja si heka viem maximalne kopat a nie to este take sialenosti
xman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa xman »

genialna spolocenska hra.ktora trva aj par hodin a nidky neprestane bavit,vrelo odporucam
smejo
Addict
Addict

Re: hacky sack

Príspevok od používateľa smejo »

pinacolada napísal:hacky sack,footbag,hakis..volajte to ako chcete..
myslim, ze medzi hacky-sackom a footbagom je rozdiel (t.j. nie je to uplne to iste) ... a ano, v skole to hravame, ked sme dobra partia tak nam to aj ide :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak v skole to uz hrame skoro rok s miernymi prestavkami a ide nam to uz dost slusne.aj spoluziaci hovoria ze sa an to da pozerat.
a najlepsie je na tom ze nas to stale neprestalo bavit :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mno je to fajn .. vie to cloveka chytit aj ked mu to nejde (nieze by to bol moj pripad) ked si mam skym zahrat si zahram ale prilezitosti je malo :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

uz nehravam, na zakladke sme hravali poctivo, kazdu prestavku a este aj poobede po skole. aj sme doma vyrabali. ti co mali love si kupovali, ale my sme mali brutalny zdroj. nam ich hackovala jedna starka za smiesne peniaze, ale take nemali ani v pogaci :lol: vtedy, ked to ficalo najviac, tak nebol problem na mileticke vidiet ako dedo predava kysnutu kapustu a hacky sacky :hehe:
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

answ

Príspevok od používateľa retsil »

jj hackys je velmi dobra hra, ja hravam asi uz dakych 5 rokov. najprv sme hravali iba dvaja a to bolo tak ze sme si to pocitali, ked sme spravili nad 10 tak to bol vykon na dva tyzdne:D potom postupne nas hravalo viac a viac, a uz asi treti rok ked sme spravili dakych 200-300 vymien tak nas to prestalo bavit pocitat a kopat len tak dohlupa, tak sme sa zacali ucit rozne finticky! ako hackys ma neprestane bavit asi nikdy! pokial ho teda budem moct hravat..
ako dlho hrate hackys vy? a kolko hodin denne napriklad? kopete, alebo robite aj dake triky? ;)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: answ

retsil napísal:jj hackys je velmi dobra hra, ja hravam asi uz dakych 5 rokov. najprv sme hravali iba dvaja a to bolo tak ze sme si to pocitali, ked sme spravili nad 10 tak to bol vykon na dva tyzdne:D potom postupne nas hravalo viac a viac, a uz asi treti rok ked sme spravili dakych 200-300 vymien tak nas to prestalo bavit pocitat a kopat len tak dohlupa, tak sme sa zacali ucit rozne finticky! ako hackys ma neprestane bavit asi nikdy! pokial ho teda budem moct hravat..
ako dlho hrate hackys vy? a kolko hodin denne napriklad? kopete, alebo robite aj dake triky? ;)
hmm..od juna 2006 hram pravidelnejsie.v lete stale vonku a an dvore a v zime cez prestavky stale(v priemere tak hodinu denne).finticky som skusal ale sa mi vydarila akurat around the world a este jedna co som videl vo videu ale meno nepoznam.proste si kopnem lavou nohou sack(som lavak na nohy :D ),pravou preskocim letaici hackys a lavou spoza sebe ho vykopnem.nic uzasne.ale zase som niekde cital ze na finticky je lepsi footbag.je to pravda??
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

heh, ja pisem pravou, ale nohami som tiez lavak:D jojo, na finticky je omnoho lepsi footbag, ved aj tie videa co si videl su urcite kopane s footbagom (on je menej naplneny a inac sity ako hackys, preto nemusis vynalozit tolke usilie aby si ho napriklad chytil hocikde na svojom tele, alebo aby si stihol nohou dvakrat otocit okolo letiaceho micku a potom ho este chytit). jo ja hack hravam v lete skoro nonstop, v zime sme skusali hravat dakde na chodbach, v halach, ale nebolo to ono. inac ak chces vidiet magorinu, tak si daj cesku stranku footbagu a clovek menom vasek je majster europy (alebo sveta?) vo freestyle-y, odporucam pozriet! (ale dufam ze vas to neodradi, lebo to co tam predvadza chce velmi tvrdy trening)
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

je to dobra zabava ked mas cas a chces sa odreagovat(aj v skole cez pretsavku) 8)
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

Ja osobne to zahram sem-tam ked to kamarat donesie do skoly...
Inak druhy kamos to hra uz asi 3 ROKY a vie neuveritelne Triky ...
Asi sa mi zda ze je najlepsi v nasom meste ( BJ )
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

retsil napísal:heh, ja pisem pravou, ale nohami som tiez lavak:D jojo, na finticky je omnoho lepsi footbag, ved aj tie videa co si videl su urcite kopane s footbagom (on je menej naplneny a inac sity ako hackys, preto nemusis vynalozit tolke usilie aby si ho napriklad chytil hocikde na svojom tele, alebo aby si stihol nohou dvakrat otocit okolo letiaceho micku a potom ho este chytit). jo ja hack hravam v lete skoro nonstop, v zime sme skusali hravat dakde na chodbach, v halach, ale nebolo to ono. inac ak chces vidiet magorinu, tak si daj cesku stranku footbagu a clovek menom vasek je majster europy (alebo sveta?) vo freestyle-y, odporucam pozriet! (ale dufam ze vas to neodradi, lebo to co tam predvadza chce velmi tvrdy trening)
nevies o nejakych video tutorialoch ma nejake triky??by sa zislo..
inac nevies o nejakych trickoch ktore sa daju robit pohodlne aj s hackysom??
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pinacolada:
hacky je na kopanie v spolocnosti pre zabavu len odkopnut aby nespadol na zem...
footbag je uz nieco ine. tam ide o triky a o individualnu schopnost, kreativitu...
s hackom idu triky tazsie...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:pinacolada:
hacky je na kopanie v spolocnosti pre zabavu len odkopnut aby nespadol na zem...
footbag je uz nieco ine. tam ide o triky a o individualnu schopnost, kreativitu...
s hackom idu triky tazsie...
mno teraz som na pochybach, na vyssie zmienenej sajte

Kód: Vybrať všetko

www.footbag.sk
pisu ze tam rozdiel nie je. Ale do tohto sa nevyznam... viete mi poradit, kde sa da dnes v Ba zohnat hacky, footbag alebo ako nazvat...ist za starkou alebo sam uhackovat - take finty neovladam a babka zije daleko. Na tej stranke ma dost oslovil ten Mars, ale ta cena...
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

My sme hrávali na základnej skoro každú prestávku, párkrát nám ho samozrejme aj zhabali, plus po jednom výkope sa nám podarilo čiastočne zničiť obloženie triedy :D Raz sme jeden hakys stratili vonku, o pár dní som ho našla rozpáraný (asi pes). V triede sme ho potom pochovali, kamoš spravil takú truhličku, zakryli sme ho papierovou dečkou, umelým kvetom a predniesli smútočný prejav :cry: Na strednej nás to tiež ešte bavilo, ale frekvencia zhabania bola neúnosná tak sme prestali. Ale je to super zábavka 8) :wink:
Naposledy som videla asi pred rokom taký modrobiely - kamoš vyfasoval v regrutačnom stánku Profesionálnej armády
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:nevies o nejakych video tutorialoch ma nejake triky??by sa zislo..
inac nevies o nejakych trickoch ktore sa daju robit pohodlne aj s hackysom??
tak tie triky co su na strankach o footbagu sa daju kludne robit aj s hackysom, ale chce to cas a trpezlivost. tam to hlavne zavisi od toho stopovania, ked sa to naucis stopnut na nohe (a na vsetkych castiach nohy, prednej, bocnych, podrazke), potom aj na druhej nohe, tak to uz casom pride. musis nabrat rychlost a dost trenovat ;)
Stoporko napísal:mno teraz som na pochybach, na vyssie zmienenej sajte

Kód: Vybrať všetko

www.footbag.sk
pisu ze tam rozdiel nie je. Ale do tohto sa nevyznam... viete mi poradit, kde sa da dnes v Ba zohnat hacky, footbag alebo ako nazvat...ist za starkou alebo sam uhackovat - take finty neovladam a babka zije daleko. Na tej stranke ma dost oslovil ten Mars, ale ta cena...
no neviem kde v BA zozenies hack, ale musi to tam byt na kazdom kroku, bud v neakych shopoch kde sa predavaju ska-reggae veci, potom urcite v roznych sportoch, sk8tovych shopoch a tak ;) a tie ceny nie su az take horibilne, uz kupis aj za 2 kila celkom slusny hack :) a nie je ani na skodu sa to naucit strikovat, nieje to nic tazke, su to 3 pohyby hackom ;)

nauc sa pouzivat tlacidlo upravit
/ob3l1x
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

retsil napísal:...a nie je ani na skodu sa to naucit strikovat, nieje to nic tazke, su to 3 pohyby hackom ;)
asi by som chcel moc, no nemas link? :oops: :D lebo s touto question som bol za mojou mamou a bola negativna odozva...
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Stoporko napísal:asi by som chcel moc, no nemas link? :oops: :D lebo s touto question som bol za mojou mamou a bola negativna odozva...
mmm, tak ja ked si najdem dakedy chvilku casu, tak to skusim nafotit, ale neni to nic zlozite, najprv si spravis taku akokeby retiazocku, to je zaklad vsetko, a potom cez nu uz iba robis ocka ;) skusim to ale odfotit, alebo natocit dake video ked bude cas ;)
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Je to paradna hra na uvolnenie pred pisomnymi maturitami :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

muehehe no jasne asi 2x som dotoho kopol a potom sme sa zacali s tym ohadzovat :-) ale lubi sa mi to ale ja som skor na frisbee a chalani vymysleli daco podobne len kopeme a buchame do taniera je to ovela tazsie ale prenas dako zabavnejsie a dava nam to daku schopnost spracovat odrazene disky :-) btw vzdy som si cel hakis kupit ale 150sk sa mi zdalo vela zato dat :-)
Napísať odpoveď