Prison Break [spoilers]
Ako tak pozeram tak skoro kazdy dava verziu LOL , mam to aj ja , nebude sa mi chcet cakat potom este na precasovanie tituliek
// kukiak tu su titule anglicke , ak je to warez zmazte to
http://www.podnapisi.net/index.php/ppod ... d?i=170134
// kukiak tu su titule anglicke , ak je to warez zmazte to
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pokial nie je nikde napisane ze si vyhradzuju prave na kopirovanie tak nie..a to som nikde nenasiel, cize nieŠvíík napísal: // kukiak tu su titule anglicke , neviem nemal by to byt warez nie ?![]()
ak hej zmazte to alebo zmazem ja
207
Akoze som z toho maximalne shocknuty .. Sucre to posral , stary agent sa zblaznil , je to peckaaa strasne casti , ako uz mohol niekto takuto pecku vymysliet ??
( neviem zda sa mi , ze by mlady nebol mrtvy ? ) nestrajchol ho iba o krk ?
//edit: tak som mal pravdu jjj
uz sa rozpaluje par ludi nad titulkami na FOV
Akoze som z toho maximalne shocknuty .. Sucre to posral , stary agent sa zblaznil , je to peckaaa strasne casti , ako uz mohol niekto takuto pecku vymysliet ??
//edit: tak som mal pravdu jjj
-
hojko
Site Admin
Zaujimavy diel, konecne plno zvratov ale ak som si dobre vsimol, tak zbran, ktorou strielal Mahone dal mlademu do ruk, hmm. Zaujila ma jedna vec ohladom Scureho: Vravel, ze dostal 5 rokov vazenie a ze mu ostavalo do konca uz len 18 mesiacov. Nech pocitam ako pocitam, ako moze jeho priatelka cakat dieta? Hadam ho necaka uz 3 a pol roka??? Jedine ak by ho boli pustili za dobre spravanie, tj v polovici trestu po dva a pol roku... ale to mi nesedi.
-
dair
Guru wannabe
sa mi nieco mari ze ho chodila navstevovat do vezenia a mali tam aj raz za cas dovolene "ostat cez noc".... ale mozno sa mi to mixuje s inym filmomhojko napísal:Zaujimavy diel, konecne plno zvratov ale ak som si dobre vsimol, tak zbran, ktorou strielal Mahone dal mlademu do ruk, hmm. Zaujila ma jedna vec ohladom Scureho: Vravel, ze dostal 5 rokov vazenie a ze mu ostavalo do konca uz len 18 mesiacov. Nech pocitam ako pocitam, ako moze jeho priatelka cakat dieta? Hadam ho necaka uz 3 a pol roka??? Jedine ak by ho boli pustili za dobre spravanie, tj v polovici trestu po dva a pol roku... ale to mi nesedi.
-
kukiak
Addict
Mas pravdu..nali tam tie povolene manzelske strenutia o samote.dair napísal:sa mi nieco mari ze ho chodila navstevovat do vezenia a mali tam aj raz za cas dovolene "ostat cez noc".... ale mozno sa mi to mixuje s inym filmom
-
jjj
Guru wannabe
hej .. toto je skor smutne ako smiesne ze ti cechure lenive uz nedokazu ani nam pozumiet .. dpc a musia si to prekladat .... kam ti cesi smeruju ....Švíík napísal:Prave som pozrel jedno nemenovane forum a schuti som sa zasmial : Cesi si akurat prekladaju titulky zo slovenciny do cestinyze nerozumeju
inak totosi nemozem odpustit ...
Ta lol je uplne ale uplne napiiiiiiiicuuuuuuuu pozrel som fov a pouzil som tie amaterske slovenske tutiulky a ku koncu bol rozdiel uz myslim ze viac ako 20 sekund .. mam taky pocit ze vo Lol verzii dokonca chyba ta cast ako Charles Patoshik alias Haywire nastupuje na tu lodku .. tam sa to cele poje**** .. a od vtedy bol rozdiel medzi casoovanim lol a fov uz dost vyrazny .. skuste si niekto kto mate lol aj fov pustit obe sucastne a uvidite ze mam pravdu ... Takto to dopadne ked cche byt niekto Prvy na ukor kvality ..
titulky na lol su tu http://aarfy.ic.cz/Prison.Break.S02E07.zip
-
dair
Guru wannabe
LOL, to "zatial nie" znamena ze zatial nemas manzelku alebo ze si ju zatial do basy neposlal (ale planujes)kukiak napísal:Nastastie ,zatial, nie. Ale len tak som chcel vedet..aj napr to telefonovanie, mozu volat kedy chcu a kam chcu a nikdo nevie ocom sa rozpravaju...ci je to autenticke jednoducho, cely serial..
mas pravdu aj sa mylis ... pravdu mas v tom ze titulky v rozdielnych typoch LOL a FOV idu rozdielne to je logicke , preto sa stale precasuvavajjj napísal: mam taky pocit ze vo Lol verzii dokonca chyba ta cast ako Charles Patoshik alias Haywire nastupuje na tu lodku .. tam sa to cele poje**** .. a od vtedy bol rozdiel medzi casoovanim lol a fov uz dost vyrazny .. skuste si niekto kto mate lol aj fov pustit obe sucastne a uvidite ze mam pravdu
A mylis sa : LOL verzia je kompletna , je tam aj Haywire , ako nastupuje do lodky ...
Ja som sa poucil minule , co vidim prve co ponukaju na stiahnutie , to aj taham , minule som stiahol FOV a cakal som 3/4 dna na titule , lebo LOL titule samozrejme meskali