SPOILER - Kdo nevidel 8. necitat
Omg, zase raz dobra cast ...Oni stale najdu nejaku novu zapletku, nieco vyriesia ale dalsia vzdy zvykne..Hm a ten koniec.."They all die"... Svina T-Bag, ze zobral tie prachy.. skoda toho, ale aspon viac srandy bude . Som zvedavy aku ulohu tam zohraje Bellick..Priznam sa, ze ked na nich sucre mieril tou zbranou, ma ani len vo sne nenapadlo, ze nakoniec boli dohodnuti...jaaaaj zase tyzden cakat
no a je to tu clovek na to caka tri tyzdne a za 45 min si to kukne ...
Co uz dozvedel som sa dalsie veci ... T-Bag ich riadne okaslal ... LJ je s Lincolnom tak to ma tesi .... Saru sa im nepodarilo zabit ... A na konci sme zistili ze maju vsetci umriet ...
Dobra cast velmi dobra
Do vysílání epizody zbývá 6 dní, 7 hodin, 19 minut a 21 sekund
Super cast, dobra zapletka a ten T-Bagov genialny usmev ked s nimi vybabral a siel na aute, no co viac si zelat Cast plna zvratov a veci na ktore by som ani nepomyslel, konecne aj Mahone niecim zase prekvapil, uz sa tesim na dalsiu cast.
UFF thak toto bola vazne sila ! asi tak ako predosl a pred predosla cast sa mi pacilo ako to bolo z tymi prachi , ze sa seci oebali navzajom ale T-baga mali zastavit ... a ta posledna veta zarazila aj mna ... ale preco maju vsetci zomriet ? Ale na druhej strane konecne viem ze preco zabil tweenera
Parada. Som dopozeral pred asi hodinkou. Suhlasim s hojkom o tom T-Bagovi. Neuveritelne sa im vysmial. Som rad, ze Sucre sa dostal odtial aj s Michaelom, snad pojdu spolu az do Panamy.
serie ma tato cast ! to nieje fer. vsetko ma vlada podchitene !!!
p*ca prezidentka a jej brat ...... nech spravia len 11 casti. lebo ja to nezvladnem z nervami a to napetie je na mna az moc velke
SPOILER
Hm akoze dalsia super cast...normalne som sa pristihol ako si obhryzam nechty, co ja nezvyknem . Ale Michael mu to pekne natrel..som zvedavy ci sa stretnu v buducaj casti..a nakonci ta t-bagova ruka, muheh, tak mu treba. Som zvedvy na linca..nemozu ho len tak zabasnut
p4ra napísal:Nieeeeeeeeeeee. Lincolna vazne zabasnu? Neuveritelna cast. Ale Michael ma zase raz dostal s tym Alexom. Vyborna cast, naozaj skvela.
Zvedavy som, ako dopadne C-Bone s rodinou. Uz sa teraz sa neviem dockat buducej casti.
jj to ako Michael dostal toho mahoneho no mal som dost !!
inak toho Lincolna chytila policia ach jaj teraz ho uz zastrelia alebo ja nevim. vyje*ana FBI+ policia