kolko stupnov ma vase PC
V burne mam teplotu zavislu podla otacok vsetkych ventilatorov v case, vratane toho na procaku. Ja by som skor povedal, ze Everest mi zamenil cidla chipset/procak. Skusal som chipset a nie je citit nic teple (a Everest ukazuje 45). Na procaku nemam ako odtestit, pasiv necitit ako daky horuci.t0m4s3 napísal:tak na toto sa neda povedat nic ine iba ze cidla v poriadku URCITE nie su. Zisti si aka je teplota tohoto procesoru v burne. Ak najdes nejake pod 50 (chladene vzduchom) tak mi daj vediet...

Doska je serverova s E7230 od ASUSu. Nastuduj si. Skrina ma tiez v kazdom rozmere cez 0,5 metra, teda az na sirku. Priestor robi svoje. Zopar chladicov tiez. Tie teploty su pri idle, je to tam aj na obrazku napisane. Ja netvrdim, ze su to presne hodnoty, ale po dotyku rukou nemam pocit, ze by to malo ani pri burne 50 stupnov. Upresnujem, ze meranie nebolo vykonane v takom horku, ako je dnes.
Vela premudrelych, ze som to sem vobec daval
V konecnom dosledku je uplne jedno ake teploty tam mam. Pochvalil som sa, ohodnotili ste a hotovka.
Vela premudrelych, ze som to sem vobec daval
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Takze zataz CPU (AMD ATHLON XP [email protected]) pri 100% zatazi je 60°C a pri 0% zatazi je to 56°C... newiem preco je tam taky maly rozdiel ale no co uz... teplota HDD (WESTERN DIGITAL 80GB 8mb cash) je 35°C a pri full zatazi 41°C.... dalej VGA (MSI GF nx6600GT 128mb AGP) v klude ma 44°C taky priemer a v zatazi... max 61°C ....... merane v EVEREST Ultimate Edition 
EDIT: a ece MOTHERBOARD.... ta ma 35°C
EDIT: ja mam na CPU hlinik+na vrchu hlinika... aktivny chladic znacky Titan
EDIT: a ece MOTHERBOARD.... ta ma 35°C
EDIT: ja mam na CPU hlinik+na vrchu hlinika... aktivny chladic znacky Titan
- Prílohy
-
- SCREEN TEPLOTY CPU
- ZATAZ CPU LOL.jpg (95.76 KiB) 775 zobrazení
Ja s mojím Intel Celeron 2,8 GH mám okolo 35 °C, keď mám procák na 100% viac ako 4 hodiny tak ide až na 50 °C... Mám tak pasív na ktorom je aktívny chladič ( na procáku ) a ďalší aktív na boku bedne... ( montoval som ho tam hlavne kôli vzhľadu lebo má modré podsvietenie, ale určite zohráva aj nejakú úlohu pri vháňaní vzduchu do bedne... )