Dovod na rozchod?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

Podľa mňa je to dôvodom zhnusenia niečoho a unudenie. :roll:
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

Romanko,nepytal si sa prave TY pred par mesiacmi ako ju mas poziadat o ruku? :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

zistila co si zac
stahovanie
iny muz, popripade zena
zdravotne problemy (jej, alebo tvoje)
peniaze
a hocijaka dalsia hlupost
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

odpor14 napísal:no jeden vecer mi napisala ze je koniec (napisala mi sms) a dost ma to sklamalo...ani nie to ze na nechala ale to ze mi to napisala a nepovedala den pred tym kde sme boli spolu a ked som jej potom volal tak mi nadvihala telefon a asi na 5 krat mi to zdvihla a ked som sa opytal ci to mysli vazne a ze aby mi aspon dovod povedala tak sa ozvalo " naco by ti bol dovod? aj tak sa to nezmeni je koniec" a zlozila mi telefon...a odvtedy som sa jej neozval a ani nemam chut sa ozvat....
a naozaj neviem preco nechapem tomu doteraz a ani kamarati nevedia pretoze nic zle som nespravil :( a ak sa jej nieco nepacilo mohla mi to povedat ale nie toto...kolega ma pravdu ked tu napsial zeny su zeny pochopis ich?
Či tá ťa už nevymenila chlape...
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Re: Dovod na rozchod?

Príspevok od používateľa Kwetinka »

Romanko napísal:Co je podla vas dovodom na rozchod??
podla mna nevera a klamstvo..aj dalsie by ma napadli
echo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa echo »

Ja som zazil bezdovodny rozchod byvala ma jedneho dna zavolala von a len mi povedala ze by sme sa mali rozist a ked som sa spytal preco odpoved znela lebo takze tak zeny su divne (cest vinimkam )
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ak sa lubite tak sa nerozidete pre ziadnu vec :wink: Podla mna su to tieto spomenute veci a potom este dialka.
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

nevera, klamstvo, a ked sa jeden snazi privelmi zmenit toho druheho...a obmedzovanie.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

...1000 dôvodov na 100 rozchodov...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

eritrocit napísal:...1000 dôvodov na 100 rozchodov...
na jeden rozchod....
Neviem, neznášam keď niekto povie že mu záleží na láske a dôvere apod... A potom je rozchod vždy kvôli dákej malej kravine....
btw, možno nevera, ja neviem.... som veeeľmi tolerantný, čo to by som odpustil :oops: ale musel by som vedieť že to aj ona ľutuje, nie že to spraví každý týzdeň znovu...
Na partnerovi si treba vážiť aj chyby...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

krupica_dnb napísal:na jeden rozchod....
Neviem, neznášam keď niekto povie že mu záleží na láske a dôvere apod... A potom je rozchod vždy kvôli dákej malej kravine....
btw, možno nevera, ja neviem.... som veeeľmi tolerantný, čo to by som odpustil :oops: ale musel by som vedieť že to aj ona ľutuje, nie že to spraví každý týzdeň znovu...
Na partnerovi si treba vážiť aj chyby...
jo, podla mna trochu zbytocna tema, ved dovodov moze byt doslova 1000 a zoznam sa snad nikto nechysta robit :wink:

ja by som neveru nedokazal odpusitit... strasne by ma to ranilo... nastastie sa mi to este nestalo (a dufam ze ani nestane)

ano, druheho treba mat rad takeho aky je (pripadne mu pomahat v tom byt lepsi - normalny clovek sa vacsinou snazi byt lepsi), akurat dnes mi napisala ze "cim dalej ta spoznavam,tym viac viem ze mam na tebe rada aj tvoje 'chyby' :) "
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak toto je tak neskutocne individualna tema...

Priklad z mojho okolia, rozisiel sa jeden par kvoli tomu, ze chalan sa s nou snazil byt podla nej az pricasto...proste mu povedala daco v zmysle, ze ved musis byt aj s inymi ludmi a pod a tak ho nechala...(ked to tak citam je to vazna blbost :roll:)

A zase iny pripad, ked ho baba nechala kvoli tomu, ze byval aj s kamaratmi a ona mala pocit, ze sa jej dostatocne nevenuje...

Cize naozaj, ako sa hovori, Kto chce psa byt(:oops: hanbim sa hanbim...), palicu si najde... :oops:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

hmm dovodov moze byt vela...rozne chyby partnerov ktore zistime po dlhsom trvani vztahu a zrazu nam zacnu strasne vadit:( dovodov moze byt naozaj velmi vela..ziarlivost nedovera...skoda len ze nie vsetky vztahy su dokonale...a podla mn by mohli byt..len ludia su tym ukazovatelom ze nie vzdy je vsetko idylicke
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Vigor napísal:Tak toto je tak neskutocne individualna tema...

Priklad z mojho okolia, rozisiel sa jeden par kvoli tomu, ze chalan sa s nou snazil byt podla nej az pricasto...proste mu povedala daco v zmysle, ze ved musis byt aj s inymi ludmi a pod a tak ho nechala...(ked to tak citam je to vazna blbost :roll:)

A zase iny pripad, ked ho baba nechala kvoli tomu, ze byval aj s kamaratmi a ona mala pocit, ze sa jej dostatocne nevenuje...

Cize naozaj, ako sa hovori, Kto chce psa bIt, palicu si najde...
Podla mna to nieje hlupost.Mam bratranca ktory chodi s mojou dobrou kamaratkou.S tym bratrancom som chodieval pit a takto... nasiel si zensku a odvtedy ma uz ani von nezavola.Ked mu napisem SMS ze surne nieco potrebujem kvoli zenskej sa na mna vyserie a takto ... A toto je uz trocha mimo temu ale doslova nas*rala ma jedna vec.Bratrancovi som poslal SMS - Predmet : Pivo, Cena : Free, pre blizsieho info prosim hend volajte Dieg0vi... ok zavolal mi isli sme na pivo.Na druhy den mi napisala jeho zenska blablabla ako sa ams a ja ze : ale spominam na stare dobre casy a blablabla.A dalsi den som bol von s tym bratrancom a kukam do jeho mobilu odoslane SMSky a tam bola jedna SMSka ze - Predmet : Pivo, Cena : Zadara, blizsie informacie u mna doma alebo na cisle xxxx ... trocha ma to nastvalo ale bol som ticho.Potom kukam prijate SMSky a tam sms od jeho zenskej a v nej : Ahoj zlatko, mam sa dobre, akurat spominam na stare dobre casy ... Dost ma to nahnevalo.Co si o tom myslite?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pár hlavnych/najrozšírenejších faktorov rozchodu:

Nevera, chladnutie vzťahu, presýtenie sa jedného druhým, financie, rodinné problémy, malichernosť/i, nerozumenie-si z akéhokoľvek dôvodu, nesprávny výber partnera väčšinou v pobláznení a ešte snáď milión iných, ktoré ma teraz nenapadnú...
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

ak si uz nemate co povedat, ak sa spolu uz nesmejete, ak sa vam nechce travit volny cas spolu, ak uprednostnuje kamosov predo mnou, ak sa ku mne sprava arogantne,alebo ma ignoruje,ak prestane mat o mna zaujem, ak ma podvedie,ak sa mu prestanem pacit..ak ma prestane lubit..

no pricin moze byt vela a u kazdeho sa najde nejaka ina..

u mna to bolo v prvom vztahu,ze nemal na mna cas..v dalsom, ze ma opustil :( a v tretom,ze som ho nelubila,ale mala som ho rada ako kamarata, v tomto 5r. vztahu by sa tiez dovody urcite nasli,ale milujeme sa a to je hlavneee :twisted:
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

dovod sa vzy najde...alebo skor:

kto chce, hlada sposob...kto nechce, hlada dovod

keby ste poculi niektore dovody na rozchod, co som pocul ja...akoze niektory ludia su na tom dost biedne, dam 3 priklady (nie su to moje vytvory):

1. som zly rocker :aasmile11:

2. byvam prilis daleko (byval vo vedlajsej dedine vzdialenej asi 1km)... 8)

3. moj bratranec dostal take ze: "chcela by som sa s tebou rozist...ale ked vidim tvoj ksicht, tak to proste nejde" :smt112

EQ
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

TEN KDO SA CHCE ROZIST DOVOD SI VZDY NAJDE...mozete robit co chcete no ten druhy si ten dovod najde vzdy!
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

No akoze u mna to bolo take daco ze ona nemoze mat teraz chlapca lebo sa potrebuje venovat skole sa musi vela ucit. a za mesiac uz mala ineho :)

skratka ... :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

smrdia ti nohy, nevies varit, mas strasnu matku, nemas ma rad, nemam ta rad, nestoji ti, mas ju meravu, tlaciaren sa pokazila, malo zarabas, vela zarabas, pocula som ze ma podvadzas, nepocula som, ze ma podvadzas, chcem dieta, nechcem dieta, nemas auto, mas skarede auto, naburala som ti auto, Videla som aj vacsich, zazil som aj lepsie, vela hojkujes atd atd atd atd. kolko len chcete
Napísať odpoveď