Q-net - prievidzská bieda?
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Q-net - prievidzská bieda?
Mám pripojenie od prievidzkého poskytovateľa internetu Q-net. A chcel som sa spýtať ostatných užívateľov tejto siete, aké majú skúsenosti s P2P sieťami a HTTP/FTP sťahovaním a uploadovaním v Q-nete.
ak chces tak ti poradim ako obist ich poyebane ochrany.
maju tam nejakeho lamera admina. fakt dobra firma, maju FLAT od STonline. na dom buchnu router a rozvedu to po celom baraku. niekde som videl ze zablokuju siet aby si nevidel ostatnych. potom pri snifovani som zistil ze tam je dalsich 30 compov
a od kazdeho beru cca 500/mesiac.
ich ten program stoji 2500/mesacne, takze krasnych 12500 do vreca mesacne a to je len jeden barak.
ak si trufas sam na konfig routru tak tu mas meno a heslo
meno: lsimo
heslo: lsimo1
ak bude problem tak ICQ 263821916
maju tam nejakeho lamera admina. fakt dobra firma, maju FLAT od STonline. na dom buchnu router a rozvedu to po celom baraku. niekde som videl ze zablokuju siet aby si nevidel ostatnych. potom pri snifovani som zistil ze tam je dalsich 30 compov
ich ten program stoji 2500/mesacne, takze krasnych 12500 do vreca mesacne a to je len jeden barak.
to si odkial zisti tie udaje?PaTrIcIuS napísal:ak chces tak ti poradim ako obist ich poyebane ochrany.
maju tam nejakeho lamera admina. fakt dobra firma, maju FLAT od STonline. na dom buchnu router a rozvedu to po celom baraku. niekde som videl ze zablokuju siet aby si nevidel ostatnych. potom pri snifovani som zistil ze tam je dalsich 30 compov![]()
a od kazdeho beru cca 500/mesiac.
BTW:Ja mam tiez q-net a tiez ma seru tie obmedzenia.