Q-net - prievidzská bieda?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Q-net - prievidzská bieda?

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Mám pripojenie od prievidzkého poskytovateľa internetu Q-net. A chcel som sa spýtať ostatných užívateľov tejto siete, aké majú skúsenosti s P2P sieťami a HTTP/FTP sťahovaním a uploadovaním v Q-nete.
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

ak chces tak ti poradim ako obist ich poyebane ochrany.
maju tam nejakeho lamera admina. fakt dobra firma, maju FLAT od STonline. na dom buchnu router a rozvedu to po celom baraku. niekde som videl ze zablokuju siet aby si nevidel ostatnych. potom pri snifovani som zistil ze tam je dalsich 30 compov :shock: :shock: a od kazdeho beru cca 500/mesiac.
ich ten program stoji 2500/mesacne, takze krasnych 12500 do vreca mesacne a to je len jeden barak.
ak si trufas sam na konfig routru tak tu mas meno a heslo
meno: lsimo
heslo: lsimo1
ak bude problem tak ICQ 263821916
luki999
Expert
Expert

Príspevok od používateľa luki999 »

PaTrIcIuS napísal:ak chces tak ti poradim ako obist ich poyebane ochrany.
maju tam nejakeho lamera admina. fakt dobra firma, maju FLAT od STonline. na dom buchnu router a rozvedu to po celom baraku. niekde som videl ze zablokuju siet aby si nevidel ostatnych. potom pri snifovani som zistil ze tam je dalsich 30 compov :shock: :shock: a od kazdeho beru cca 500/mesiac.
ich ten program stoji 2500/mesacne, takze krasnych 12500 do vreca mesacne a to je len jeden barak.
ak si trufas sam na konfig routru tak tu mas meno a heslo
meno: lsimo
heslo: lsimo1
ak bude problem tak ICQ 263821916
to si odkial zisti tie udaje?

BTW:Ja mam tiez q-net a tiez ma seru tie obmedzenia.
russ1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa russ1 »

lol ja byvam v kanianke a tiez som si chcel dat q-net,pomyslel som si aka dobra cena a dobry connect,ale ked som zistil akym sposobom to robia,tak napr. tze blokuju P2P siete a porty tak som sa mohol tak na nich zvysoka vyebat a dsl som si dsl ot t-comu :P
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

pokial viem tak v prievidzi je aj NOX.. To su aj tu v MT a akoze fakt sa staraju o siet, to som videl aj ked som bol u nich mesiac na praxivtedy som sa aj v prievidzi parkrat objavil.

Inac to obmedzenie viditelnosti okolitych pocitacov sa nazyva NetBios filtering len tak pre info
Napísať odpoveď