LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Hmm je to zaujímavé, taká kuloárna infoška, herec ktorý stvárnil Desmonda podpísal zmluvu a v 3 sérii búde stálica, automaticky sa dá z toho vydedukovať, že prežil ten výbuch na konci 2 série, a tiež píše na lost.cz, že Lock sa pustí do hľadania Jacka a spol... zaujala ma aj informácia, že ostrov sa zjavuje, len v určitý čas podľa okolnosti, bol vidieť pri páde lietadla a pri výbuchu (viď rusi na konci 2 série)

K 03x01 KTO NEVIDEL NECH NEČÍTA !!!

Čo ja viem, ten "Henry Gale" ktorého volajú Ben, celkom zaujímavá postava, zaujal ma ten začiatok ako poslal tých dvoch na prieskum.... akože to sídlo "druhých" je veľmi zaujímavé... zdá sa mi, že "druhý" su vedci Dharmy, ktorí ostali na ostrove, a viac nepracujú pre tu orgranizáciu, majú vlastný svet, vl. pravidlá... prvá časť veľa toho nenapovedala... kto bol ten chlapec, čo sa snažil utiecť ? bol to jeden z cestujúcich, ktorých uniesli ? Odkiaľ mali informácie o Jackovi ? Kto bol ten hlas čo počul Jack, bol to jeho otec ? Čo malo znamenať vezenie v ktorom je Sawyer, je to nejaký test, ako spomýnal Walt v druhej sérii, že na ňom robili pokusy. Načo dali Jacka do toho zariadenia ? Teším sa už o týždeň na 03x02 aj keď viem, že nič nové mi to nedá... max nové neznáme a otázniky :oops:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Aj to je otazne, ci to bude o tyzden... Amici maju vraj nejaky baseball a toto mozno bude posunute. :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No LOL, tato cast ma uplne dostala. Uz ten zaciatok, ked sa lietadlo rozlomilo vo vzduchu a drblo niekde, vsak lepsiu animaciu by som spravil pastelkami na papier aku ludia v Hollywoode. Ak to lietadlo letelo ponad ludi, ktori to jasne videli, tak preco ich ziadny tim zachranarov nesiel hladat? V skutocnosti by sa to tam hemzilo zachranarmi. Keby padlo do mora, tak by ostala po nom aspon skvrna od paliva na hladine :P Odkial Henry vedel, ze preziju pad z takej vysky??? :O Nebyt toho zaciatku, tak je to ok, ale toto mi znechutilo celu cast. Uvidime co sa o tyzden zomelie.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

neviem ci vobec ma zmysel pozerat to cast po casti kazdy tyzden lebo to len zasiera hlavu. Rozmyslam ze pockam a potom ceknem rovno 5 za sebou aby som sa aspon nieco dozvedel. Teraz to vidim na neustale psychicke manipulovanie kde sa kazdu chvilku dozvieme ze nie je to tak ako sa to zdalo.... to ma fakt nebavi
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:neviem ci vobec ma zmysel pozerat to cast po casti kazdy tyzden lebo to len zasiera hlavu. Rozmyslam ze pockam a potom ceknem rovno 5 za sebou aby som sa aspon nieco dozvedel. Teraz to vidim na neustale psychicke manipulovanie kde sa kazdu chvilku dozvieme ze nie je to tak ako sa to zdalo.... to ma fakt nebavi
Nevydrzal by som pocit, ze viem o tom, ze je to vonku a nepozriem si to.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Pravdu povediac, som z toho serialu pekne zmateny, aj ked som este nevidel 03x01.... Vsetky tie zapletky, cisla, to ako niekde na Sibiri zazvoni telefon a objavi sa tam Sesmondova priatelka, atd.... Dufam ze sa to zrozumitelne vysvetli...
Idem vyskusat stiahnut 03x01 a uvidim, ci zostanem verny AXN a ceskemu dabingu, alebo to budem sosat z netu ako saleny :)

// titulky CZ na 03x00 http://www.lost.cz/text/titulky/lost-906-cz.zip
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja na LOST taham XOR a pre Prison Break LOL.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Niekto by mohol napisat prve dojmy zo zaciatku tretej serie...
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

hmm dobre ale na :!: STARTREK :!: nema nic :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

No z tretej serie som videl len jeden diel, viacej som na dc-cku nenasiel:( a bolo to dost dobre, ale stale ma viac a viac na*siera ze nic sa tam nevysvetluje, stale sa to len zamotava. Ako zaciatok toho dielu, to je uplna bomba.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

hojko napísal:No LOL, tato cast ma uplne dostala. Uz ten zaciatok, ked sa lietadlo rozlomilo vo vzduchu a drblo niekde, vsak lepsiu animaciu by som spravil pastelkami na papier aku ludia v Hollywoode. Ak to lietadlo letelo ponad ludi, ktori to jasne videli, tak preco ich ziadny tim zachranarov nesiel hladat? V skutocnosti by sa to tam hemzilo zachranarmi. Keby padlo do mora, tak by ostala po nom aspon skvrna od paliva na hladine :P Odkial Henry vedel, ze preziju pad z takej vysky??? :O Nebyt toho zaciatku, tak je to ok, ale toto mi znechutilo celu cast. Uvidime co sa o tyzden zomelie.
to lietadlo letelo ponad ludi ktori bopli na ostrove, neviem o com tocis. Si to kukni este raz. Ale s tou animaciou mas pravdu, dost shit.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:Niekto by mohol napisat prve dojmy zo zaciatku tretej serie...
Ver mi, ze vsetci su z toho zmateni. Alebo aspon ja neviem, ako ti to napisat, aby si sa v tom vyznal. To musis vidiet. Myslim, ze viaceri budu so mnou suhlasit.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Nevydrzal by som pocit, ze viem o tom, ze je to vonku a nepozriem si to.
neviem ktory pocit je lepsi, ten ze viem ze je to dostupne ale kusok pockat alebo ten ze mam sto chuti rozsekat producenta macetou za to ako ma natahuje a mota po kazdej jednej casti :twisted:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

fiiiha, ten zaciatok 0301 bol fakt dobry... :o :shock:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Uz sa stahuje :twisted:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hezo napísal:Niekto by mohol napisat prve dojmy zo zaciatku tretej serie...
heh, dojmy, som to rozdychaval 5 minut :D nenormalne sa tešim na zvyšnych 5 časti ktore budu odvysielane do vianoc...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

bolo to zaujmave ale uz to u mna straca tu atmosferu...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

celkom haluz,ale uz mi zacina vadit ze sa jedna cas venuje len jednej skupine ludi...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

jackb no drzia ludi v napati, aby nevedeli, co sa stalo tim ostatnim.
stale mi este nieco nesedi na tom, ze preco maju others take pekne osidlie vybudovane na ostrove .. samozrejme, teorie su, ale co spravia zase producenti, to bude urcite daco ine :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

0302
tak tym Boston REDSOX to ale zaklincovali... btw bol som vtedy v Bostone a bol tam iny bordel po meste ;)
inac je dost zaujimave ze Boss "ostatnych" sa na ostrove narodil...
nejak mi to nejde dokopy s tym ze sa tak hodil na tu lod a taktiez kde na takom vraku ako siel Michael mohol asi tak dojst ked ze ich vraj poslali "domov"....
fakt pozriet jednu cast tak vam to absolutne nic neda....
Napísať odpoveď