Mr. Olympia 2006

O športe...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Mr. Olympia 2006

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Neuvěřitelné se stalo skutečností. Ronnie Coleman nezískal devátý titul Mr. Olympia! Předběhl ho "věčně druhý" Jay Cutler. Překvapením je třetí místo Victora Martineze. Až na devátém místě skončil Dennis James, což je pro něj asi velké zklamání.

Celkové pořadí:
1.Jay Cutler*
2.Ronnie Coleman*
3.Victor Martinez*
4.Dexter Jackson*
5.Melvin Anthony*
6.Gustavo Badell*
7.Toney Freeman
8.Markus Ruhl
9.Dennis James
10.Günter Schlierkamp
11.Vince Taylor
12.Branch Warren
13.Johnnie Jackson
14.Darrem Charles
15.Troy Alves
16.Paco Bautista, Dennis Wolf, Rodney St. Cloud, Ronny Rockel, Mustafa Mohammad, David Henry, Bill Wilmore
* Kvalifikace na Mr. Olympia 2007

Ked som pozeral tie fotky tak vazne si myslim ze si to Jay zasluzil :)

ZDROJ : http://graphicmuscle.com
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ja som bol za Jaya uz rok , dva, dozadu..
Nepaci sa mi pristup rozhodcov v Olympii , myslim ze automaticky tam maju obrovske vyhody predchadzajuci vitazovia .. Na rozdiel od tohto pripadu , ked uz boli aj donuteni vyhlasit ineho vitaza a koho ineho ako Jaya :smt045
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

aj tak, najlepsii bol Shawn Ray :D ma perfekt vypracovanu postavu...
a tie vyrysovane nohy... ani nehovorim, kazdy sval pekne vydno...
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Ja to vzdycky pral Kevinu Levronemu. Kvuli jeho symetrii a taky proto, ze jako jeden z mala dokazal i na vrcholu vypadat jako clovek a ne jako monstrum.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

je to sice pekne...ale myslim ze to je sutaz obrov a ne ludi :D takze ked niekto vyzera jak clovek tam,, tak to budu urcite len divaci :)
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Toxikoman napísal:je to sice pekne...ale myslim ze to je sutaz obrov a ne ludi :D takze ked niekto vyzera jak clovek tam,, tak to budu urcite len divaci :)
I v profi kulturistice se obcas dalo pouzit slovo esteticnost :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Pozeram ten zoznam a samy naturalista :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Jay Cutler vyzeral vazne lepsie ako Ronnie. A uz si to aj zasluzil, ved tolko krat byt druhy.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Holubar napísal:Pozeram ten zoznam a samy naturalista :D
Kazdy z nich mi pripada jak monstrum si nemozem pomoct ale podla mna vsetci daco beru ..... :?
schw33k
Guru
Guru

2 P3Bo - velmi sa mylis , nikto z nich nic neberie :) ina je uz veta - vsetci daco brali - a to je cista pravda :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:2 P3Bo - velmi sa mylis , nikto z nich nic neberie :) ina je uz veta - vsetci daco brali - a to je cista pravda :wink:
Myslim si ze je to aj tak nefer voci tym co posiluju cisto aby vyhral ten kto daco bral :evil:
schw33k
Guru
Guru

Podla mojho nazoru , a nazoru odbornikov , ci uz pololaikov , nenajde sa jeden profi kulturista , ktory by bol "cisty" od zaciatku svojej kariery ...
V preklade : kazdy sa v mladosti napichal aby vznikol tzv. zaklad , ktory moze potom udrziavat
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Co som cital tak aj v sk/cz profi sporte su vsetci na anabolikach, bez toho tam nikto ani nejde. Teda pokial nejde o vyhradne naturalisticku sutaz, no ale tam je to na cvicencoch aj vidiet. Profici to proste beru tak, aby to do sezony bolo z tela vonu, takze skusky im dopadnu fajn, az na par pruserov a z tych su potom nejake penalizacie a pod...ale cele je to chore, uplne to stratilo povodnu myslienku
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:Podla mojho nazoru , a nazoru odbornikov , ci uz pololaikov , nenajde sa jeden profi kulturista , ktory by bol "cisty" od zaciatku svojej kariery ...
V preklade : kazdy sa v mladosti napichal aby vznikol tzv. zaklad , ktory moze potom udrziavat
Podla mňa kulturistika nikdy čisty šport nebola a nikdy nebude lebo vždy sa nájde niekto kto chce vyhrať a byť lepši ako ostatný aj za cenu toho že začne podvádzať. Kulturistika ako taká začať omnoho viac kontrolovať aby sa konečne mohla zaradiť medzi olympijské športy :idea:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Holubar napísal:Co som cital tak aj v sk/cz profi sporte su vsetci na anabolikach, bez toho tam nikto ani nejde. Teda pokial nejde o vyhradne naturalisticku sutaz, no ale tam je to na cvicencoch aj vidiet. Profici to proste beru tak, aby to do sezony bolo z tela vonu, takze skusky im dopadnu fajn, az na par pruserov a z tych su potom nejake penalizacie a pod...ale cele je to chore, uplne to stratilo povodnu myslienku
Najvacsia hovadina aku si kedy mohol vypotit :) ,,,v profi kulturistike teda na takychto velkych akciach kde sa stretnu najvacsi z najvacsich myslim ronnieho , jaya a tak, tam su take pristne kontroly na dopingove latky ze by si sa cudoval...Mozno v mladosti brali nieco z AS osobne si myslim ze kazdy znich to vyskusal...ale dajme tomu ked ronie viac krat za sebou vyhral myslis ze hned po vyhre zacal slehat ihly a pred sutazov bol cisty ??? ..ha..ha..ha :lol: ...Myslim si ze ty chlapci beru take spickove suplementy a maju take treningy ze jednoducho musia tak vypadat...Ronnie cvici 2 krat za den ked nie oprav ma...a len v nedelu ma volno...Mam video co vsetko pozere...Ma na to sponzorov...Ale nemyslim si ze je to AS :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Toxikoman napísal:Najvacsia hovadina aku si kedy mohol vypotit :) ,,,v profi kulturistike teda na takychto velkych akciach kde sa stretnu najvacsi z najvacsich myslim ronnieho , jaya a tak, tam su take pristne kontroly na dopingove latky ze by si sa cudoval...Mozno v mladosti brali nieco z AS osobne si myslim ze kazdy znich to vyskusal...ale dajme tomu ked ronie viac krat za sebou vyhral myslis ze hned po vyhre zacal slehat ihly a pred sutazov bol cisty ??? ..ha..ha..ha :lol: ...Myslim si ze ty chlapci beru take spickove suplementy a maju take treningy ze jednoducho musia tak vypadat...Ronnie cvici 2 krat za den ked nie oprav ma...a len v nedelu ma volno...Mam video co vsetko pozere...Ma na to sponzorov...Ale nemyslim si ze je to AS :roll:
S tym suhlasim, urcite nieco volakedy brali aby sa dostali na vrchol ale teraz proste nemusia lebo im platia len za cvicenie. MY normalny ludia by sme tolko hmoty tiez mozno nabrali keby nam finacovlai zradlo a cvicenie. Proste ak chce niekto cvicit na profi urovni musi mat na to volno a hlavne peniaze, suplementy su drahe strava je draha a platenie za vstup do posilovne. Napr. aj Muscle a fitnes pisu ze jedzte zdravo dodrziavajte jedalnicek, ale ked si pozrem na tie jedalnicky tak pre priemerne zarabajuceho cloveka to su strasne vydavky. Timto nechem povedat ze su cisty, myslim ze na Colemanovi to je jednoznacne vidiet ze nieco bral najma na jeho definicii, ale urcite by to bolo lachsie keby sme to mal zadarmo.
schw33k
Guru
Guru

Napisal Holubar nieco zle? Ci to tam len ja vidim?
Holubar napísal:. Profici to proste beru tak, aby to do sezony bolo z tela vonu, takze skusky im dopadnu fajn,
existuju specialne suplementy co ja viem, ktore niesu steroidmi v pravom slova zmysle , ale su zakazane ... Vyhodou je ze po nejakom case ( staci stred sezony ) , zacnu uplne z tela vyprchavat a nakoniec su nezistitelne ..
A tie vnutrotelne "oleje" to ma tiez kazdy , a tiez to nema s prirodou vela spolocneho
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

schw33k napísal: ..
A tie vnutrotelne "oleje" to ma tiez kazdy , a tiez to nema s prirodou vela spolocneho
No to urcite ze oleje hahaha...prestan prosim ta...oleje ako synthol si ziadny vrcholovy sportovec nedava, nebud smiesny uz :lol: :lol:
schw33k
Guru
Guru

Nemal som teraz na mysli synthol ty lolo
Pocul som o mensich davkach nejakej latky proste vpichovanim do tela , ziskava telo objemnejsi tvar ale neopuchava ako pri Synthole..
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

schw33k napísal:Nemal som teraz na mysli synthol ty lolo
Pocul som o mensich davkach nejakej latky proste vpichovanim do tela , ziskava telo objemnejsi tvar ale neopuchava ako pri Synthole..
Ty lolo tak napis ich nazvy, a kto ti to povedal ? ...stale si v tom ze ucastnici Mr. Olympia si davaju oleje do svalov ?? :lol: Ty a tie tvoje plytke nazori :lol: Ziadne oleje si nemozu dat....
PS : si ma pobavil, tak som spravil aj temu na to : http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=440026#440026
Napísať odpoveď