Holubar napísal:Co som cital tak aj v sk/cz profi sporte su vsetci na anabolikach, bez toho tam nikto ani nejde. Teda pokial nejde o vyhradne naturalisticku sutaz, no ale tam je to na cvicencoch aj vidiet. Profici to proste beru tak, aby to do sezony bolo z tela vonu, takze skusky im dopadnu fajn, az na par pruserov a z tych su potom nejake penalizacie a pod...ale cele je to chore, uplne to stratilo povodnu myslienku
Najvacsia hovadina aku si kedy mohol vypotit

,,,v profi kulturistike teda na takychto velkych akciach kde sa stretnu najvacsi z najvacsich myslim ronnieho , jaya a tak, tam su take pristne kontroly na dopingove latky ze by si sa cudoval...Mozno v mladosti brali nieco z AS osobne si myslim ze kazdy znich to vyskusal...ale dajme tomu ked ronie viac krat za sebou vyhral myslis ze hned po vyhre zacal slehat ihly a pred sutazov bol cisty ??? ..ha..ha..ha

...Myslim si ze ty chlapci beru take spickove suplementy a maju take treningy ze jednoducho musia tak vypadat...Ronnie cvici 2 krat za den ked nie oprav ma...a len v nedelu ma volno...Mam video co vsetko pozere...Ma na to sponzorov...Ale nemyslim si ze je to AS