KONIEC

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

KONIEC

Príspevok od používateľa safan »

tak ludia...dnes som sa rozisiel.byvali sme daleko od seba ale to by nebol problem.problem boli jej rodicia,ktory jej zakazovali byt so mnou.tak somjej napisal ze uz to nema vyznem ked nemozme byt spolu,nech na mna zabudne a zije si svoj zivot.no a hacik je ze ju milujem stale.som riadne v p.ci.Neviem co dalej
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Co dalej? Rychlo si najdi inu a mas po problemoch. Alebo ako pisu "odobrnici", chod osukat 10 inych a mas zabudnute :-)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

takto chalan velmi dobre poznam ten tvoj pocit ale s lutostou ti oznamim ze aj ked si najdes inu bude to este dlho trvat . velmi dlho ale zalezi od povahy ja som taky ze sa lahko zalubim ale zabudam aj 3 roky . :(
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

hhh to sa stava aj mne a dost casto :) ale couz som si zvy :oops: kol
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: KONIEC

Príspevok od používateľa tomPD »

Tak preco si sa s nou rozdchadzal, ked ju milujes?Preco si sa neporozpraval s jej rodicmi?Ked niekoho milujes tak musis urobit pre to aby si mohol byt snim maximum a nie rozist a povedat si ved ono ma to casom prestane bolet...to je iba moj nazor na tuto situaciu
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

INDIGOcorp. napísal:takto chalan velmi dobre poznam ten tvoj pocit ale s lutostou ti oznamim ze aj ked si najdes inu bude to este dlho trvat . velmi dlho ale zalezi od povahy ja som taky ze sa lahko zalubim ale zabudam aj 3 roky . :(
niet co dodat, INDIGOcorp ma pravdu. mozes mat za sebou dalsich 10 zien, ale na nu nezabudnes, to sa neda, aspon pokial ju milujes.
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

moj bratranec bol presne v takej situacii ako Tvoja ex-caja...(on uz chodil zo svojou rok a pol)
nakoniec odisiel z domu(ma 18 r.) a zobrali sa zatial uradne a o chvilku to bude aj v kostole... :roll:
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jj tak tak ked ju milujes nieje co riesit 8) bez zanou a povedz jej ze ju stale milujes alebo si najdi inu to uz je na tebe alebo sa mozes trapit tak si vyber
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jednoznacne by som siel za rodicmi nech povedia co maju proti tebe a ty im dokaz opak :-)
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hadam vies co sam chces :!: :?: ci nie ?? ked nie tak t i moc nezavidim :roll:
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

safan napísal:tak ludia...dnes som sa rozisiel.byvali sme daleko od seba ale to by nebol problem.problem boli jej rodicia,ktory jej zakazovali byt so mnou.tak somjej napisal ze uz to nema vyznem ked nemozme byt spolu,nech na mna zabudne a zije si svoj zivot.no a hacik je ze ju milujem stale.som riadne v p.ci.Neviem co dalej
kasli na nazor rodicov ja som si tak pokazil pekny vstach a udiali sa medzy tym veci ktore nemuseli byt :/ ale teraz sme o5 spolu .. len nefim na ako dlho moc problemov... uz sme spolu 6 mesiacov
Bohdan12
Light Star
Light Star

aaa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

Neboj sa budes o.k ja ti verim ze ju lubis ale asi nic nemozes spravit uvidis prejde niaky cas a bude vsetko v poriadnu.
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Poznam ten pocit mne sa to stalo nedavno ty mas anspon tu vyhodu ze od teba byva daleko takze zmazes cislo a vyhodis par fotiek a hor sa lovit babenky :D zato ja som ju stretol na autoskole co by ani neblo tak zle ale teraz mavame kazdy den spolu biolu pretoze chodi do mojej skoly :cry: ale zabudnut sa da aj tak ako povedali t0m4s3ho odbornici :lol: mne to tez trocha pomohlo tak to skus aj ty :wink:
abo si najdi nejaku babenku "na zabudnutie" len si daj pozor aby si jej nespravil to iste :!: :evil:

EDIT// tez by som sa chcel spytat to co 2neo preco jej zakazuju rodicia byt s tebou ??
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

a preco jej rodicia jej teba zakazuju?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

INDIGOcorp. napísal:takto chalan velmi dobre poznam ten tvoj pocit ale s lutostou ti oznamim ze aj ked si najdes inu bude to este dlho trvat . velmi dlho ale zalezi od povahy ja som taky ze sa lahko zalubim ale zabudam aj 3 roky . :(
Zivot je svina.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

safan napísal:tak ludia...dnes som sa rozisiel.byvali sme daleko od seba ale to by nebol problem.problem boli jej rodicia,ktory jej zakazovali byt so mnou.tak somjej napisal ze uz to nema vyznem ked nemozme byt spolu,nech na mna zabudne a zije si svoj zivot.no a hacik je ze ju milujem stale.som riadne v p.ci.Neviem co dalej
V prvom rade si musis uvedomit, ci to s nou ma naozaj zmysel skusat znova, ci sa to nezopakuje to, co pred tym.. Ked si myslis, ze nie, tak jej skus napisat ako sa ma a ze ti velmi chyba, ze ju stale lubis a potom je to uz na nej.. Alebo to sprav az trosku neskor, lebo teraz by ta v zapale emocii mohla jednym smahom zmietnut zo stola.. Prajem vela stastia ;)

//
Ic3m4n napísal:proste chod zanou a vsetko jej povedz ako to citis ty.a kvoli je*** rodicom s prepacenim nechat lesku ist tak to je pekna blbost
Tak ci tak radim prediskutovat s rodicmi, co maju proti nemu, lebo dievca bude kvoli tomu zbytocne trapit (mozno) a budu z toho iba tazkosti..
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

proste chod zanou a vsetko jej povedz ako to citis ty.a kvoli je*** rodicom s prepacenim nechat lesku ist tak to je pekna blbost
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Podľa mňa si to vzdal priskoro :!: keď ťa ľubi a ty ju tak rodičia to nemôžu ovplivniť na takýchto situáciach sa ukazuje pravá laska a ty si sa na to uz stihol vykašlať :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Nie som si istý či14 ročná holka pozná hodnotu lásky; o nej niečo vie.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

safan napísal:tak ludia...dnes som sa rozisiel.
v prvom rade ak by som bol buchnuty ako ty , by som ozral ako prasa a hladal nejaku cupku na jednu noc :| co uz ...
Napísať odpoveď