KONIEC
KONIEC
tak ludia...dnes som sa rozisiel.byvali sme daleko od seba ale to by nebol problem.problem boli jej rodicia,ktory jej zakazovali byt so mnou.tak somjej napisal ze uz to nema vyznem ked nemozme byt spolu,nech na mna zabudne a zije si svoj zivot.no a hacik je ze ju milujem stale.som riadne v p.ci.Neviem co dalej
Re: KONIEC
Tak preco si sa s nou rozdchadzal, ked ju milujes?Preco si sa neporozpraval s jej rodicmi?Ked niekoho milujes tak musis urobit pre to aby si mohol byt snim maximum a nie rozist a povedat si ved ono ma to casom prestane bolet...to je iba moj nazor na tuto situaciu
-
last_knight
Light Professional
niet co dodat, INDIGOcorp ma pravdu. mozes mat za sebou dalsich 10 zien, ale na nu nezabudnes, to sa neda, aspon pokial ju milujes.INDIGOcorp. napísal:takto chalan velmi dobre poznam ten tvoj pocit ale s lutostou ti oznamim ze aj ked si najdes inu bude to este dlho trvat . velmi dlho ale zalezi od povahy ja som taky ze sa lahko zalubim ale zabudam aj 3 roky .
kasli na nazor rodicov ja som si tak pokazil pekny vstach a udiali sa medzy tym veci ktore nemuseli bytsafan napísal:tak ludia...dnes som sa rozisiel.byvali sme daleko od seba ale to by nebol problem.problem boli jej rodicia,ktory jej zakazovali byt so mnou.tak somjej napisal ze uz to nema vyznem ked nemozme byt spolu,nech na mna zabudne a zije si svoj zivot.no a hacik je ze ju milujem stale.som riadne v p.ci.Neviem co dalej
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Poznam ten pocit mne sa to stalo nedavno ty mas anspon tu vyhodu ze od teba byva daleko takze zmazes cislo a vyhodis par fotiek a hor sa lovit babenky
zato ja som ju stretol na autoskole co by ani neblo tak zle ale teraz mavame kazdy den spolu biolu pretoze chodi do mojej skoly
ale zabudnut sa da aj tak ako povedali t0m4s3ho odbornici
mne to tez trocha pomohlo tak to skus aj ty 
abo si najdi nejaku babenku "na zabudnutie" len si daj pozor aby si jej nespravil to iste

EDIT// tez by som sa chcel spytat to co 2neo preco jej zakazuju rodicia byt s tebou ??
abo si najdi nejaku babenku "na zabudnutie" len si daj pozor aby si jej nespravil to iste
EDIT// tez by som sa chcel spytat to co 2neo preco jej zakazuju rodicia byt s tebou ??
-
r4wMUnt34q
Star
V prvom rade si musis uvedomit, ci to s nou ma naozaj zmysel skusat znova, ci sa to nezopakuje to, co pred tym.. Ked si myslis, ze nie, tak jej skus napisat ako sa ma a ze ti velmi chyba, ze ju stale lubis a potom je to uz na nej.. Alebo to sprav az trosku neskor, lebo teraz by ta v zapale emocii mohla jednym smahom zmietnut zo stola.. Prajem vela stastiasafan napísal:tak ludia...dnes som sa rozisiel.byvali sme daleko od seba ale to by nebol problem.problem boli jej rodicia,ktory jej zakazovali byt so mnou.tak somjej napisal ze uz to nema vyznem ked nemozme byt spolu,nech na mna zabudne a zije si svoj zivot.no a hacik je ze ju milujem stale.som riadne v p.ci.Neviem co dalej
//
Tak ci tak radim prediskutovat s rodicmi, co maju proti nemu, lebo dievca bude kvoli tomu zbytocne trapit (mozno) a budu z toho iba tazkosti..Ic3m4n napísal:proste chod zanou a vsetko jej povedz ako to citis ty.a kvoli je*** rodicom s prepacenim nechat lesku ist tak to je pekna blbost
v prvom rade ak by som bol buchnuty ako ty , by som ozral ako prasa a hladal nejaku cupku na jednu nocsafan napísal:tak ludia...dnes som sa rozisiel.