pekny tag, respect a diki za kritiku...blazer napísal:Starsi tag
Colortraincleaner: fakt respekt
!ExploiD!: sorry ale nepaci sa mi ani trochu
inac to Resistance tham nepatri
pozri sa takto kazdy graffity skatulkuje ,graffity je umenie aj vandalizmus to je to ze proste mam chut idem a urobim to niekto to robi pre to lebo ma vytvarny talent a niekto preto lebo reprezentuje svoju crew.kazdy je raz toy viz.SEEN v 11 spravil pekny piece a aj throw bomb a teraz ma 41 a maluje stale(seen, je krstnym otcom graffity).lebo ciste biele steny si nikto nevsimne ale ked je tam to respekt to umenie na stene to je ine a btw .writeri malo sedia za compom.tot vsio.masino napísal:niektori ludia beru tie tagy a grafity ako spam...ja nemam ani nechcem...neviem vobec ani naco to je dobre.Nehovorim ze sa mi to nepaci(nehovorim ze sa mi to paci) ale kto mi vysvetli dovod preco sa strieka na steny?haaaa?
... ale drtivej vacsine ludi sa tie ciste steny pacia viac .. berem grafitty ked su na miestach nato urcenych ( som zato aby bola takato plocha v kazdom meste .. nech sa uz o nej dohaduju grafittáci ) ... inka to berem ako provokaciu .. a k tagom sa nevyjadrujem, lebo si myslim ze je nanajvys detinske hrat sa na nejke crews a neviem ako kindermafie ...IMI napísal:pozri sa takto kazdy graffity skatulkuje ,graffity je umenie aj vandalizmus to je to ze proste mam chut idem a urobim to niekto to robi pre to lebo ma vytvarny talent a niekto preto lebo reprezentuje svoju crew.kazdy je raz toy viz.SEEN v 11 spravil pekny piece a aj throw bomb a teraz ma 41 a maluje stale(seen, je krstnym otcom graffity).lebo ciste biele steny si nikto nevsimne ale ked je tam to respekt to umenie na stene to je ine a btw .writeri malo sedia za compom.tot vsio.
budem k tebe uprimny, ke mi jedno co si o tom myslisIndigo napísal:Samotny tag je ryza, proste nula bodov. Jedine akceptovatelne su pod velmi vydarenymi graffitmi, alebo majestatnymi bombami![]()
Co tu postujete, ked uz teda musite tagovat miesta len tak, dajte fotky z miest z ulice, atd, ale nie z papiera. Na papieri spravis vacsinou tri krat lepsiu vec (ak si zaciatocnik) ako na plochu niekde na verejnosti.
Ad Exploit: Nehovorim, ze som niaky odbornik, alebo ze sam malujem najlepsie veci po meste, ale holt sa mi to nepaci, take jednoduche, nic nehovoriace.
Graffiti sem asi tazko bude niekto davat (ak su teda dobre) a samotne tagovanie neuznavam.
Nemoze ti to byt jedno ked tagujes. Lebo bud bezducho tagujes aby si bol cool medzi kamaratmi, alebo sa chces istym stylom umelecky prejavit. A to druhe tagmi nedosiahnes ...Explo!D napísal:budem k tebe uprimny, ke mi jedno co si o tom myslisproste taketo to bude, taketo to aj zostane, a sprayovat sa este musim naucit.