Neviem či to je presne on, ale tento screen som na nete videl už viackrát... Vyzeráto, že niekto prerobil (upravil) obrázok a machruje, že našiel nejaké casíno... Pochybujem, že niečo také existuje... keď o tom nevedia ani v Illusion Softworks
mno ja som tu hru presiel asi 4x je to strasne pekne spracovana hra aj co sa tyka grafika,aj deju ...rpsote pekne fakt..sa mi paci ze vsetko sa odohrava v Chikagu ( aspon myslim ) lebo z tamat je hlavny mafian ...tie stare auta ludia cezky dabing...proste paci sa mi to velmi a som strasne zvedavy na pokreacovanie...ako tu uz bolo spomenute hovori sa o tom ale ziadne skutky..je to pravda..mno ja som pocul nieco ze na novy rok..mno neviem uvidime
je to zatial najsilnejsi pribeh aky som v hre videl - narozdiel od DIABLA 2 ktore tu tez vychvaluju daky RPG-ckary(aj ked aj ja som na otm frcal) ale spatky k mafii... na svoju dobu pomerne good grafika aj ked s malymi nedokonalostami(ludia trcia cez dvere z pokriveneho auta etc.) celkovo som bol ale spokojny a tesim sa na hry ktore pojdu v jej stopach
brm napísal:njn.. az na to zaverecne video po x rokoch.. Ked som to videl, ma slo roztrhnut od zlosti.. clovek prejde celu hru a nakoniec aj tak.......
jj keby to neskončilo, tak jak to skončilo mohla by byť MAFIA2 s Tomym...
mauec napísal:mno ja som tu hru presiel asi 4x je to strasne pekne spracovana hra aj co sa tyka grafika,aj deju ...rpsote pekne fakt..sa mi paci ze vsetko sa odohrava v Chikagu ( aspon myslim ) lebo z tamat je hlavny mafian ...tie stare auta ludia cezky dabing...proste paci sa mi to velmi a som strasne zvedavy na pokreacovanie...ako tu uz bolo spomenute hovori sa o tom ale ziadne skutky..je to pravda..mno ja som pocul nieco ze na novy rok..mno neviem uvidime
Matej18 napísal:nebolo to tu už náhodou??? Takéto témy mám najradšej jeden človek prejde hru čo nikdy nehral a potom napíše takúto jeblú tému takže nehovorím že je to zlá hra ale toto tu už niekde je a je to staré to by som si aj ja mohol založiť ked prejdem hru napr toca race driver a napíšem aké ste mali pocity alebo nejak podobne a pod. takže tu to možete asi zamknúť:) lock
ajajaj...takáto ´´je*lá´´ téma a koľko ľudí tu píše...