Ako sa jej opytat ci to xce znova skusit?
bývalá láska
bývalá láska
takze chalani mam taky problem.. po dvoch mesiacoch sa mi ozvala moja byvala priatelka ze ako sa mam a tak... aj mi prezvana,aj sme sa stretli von.
nexcem to moc unahlit. inak mam 19 a ona ma 16.. pls poradte
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
m3thod-man
Star
-
---Aaron---
Light Star
uplne suhlasim,nemusis sa nikam ponahlat, najskor preskumaj situaciutomPD napísal:Skus este chvilu pockat chod s nou par krat na rande a to uvidis sam ci ma zaujem alebo nie. Ale ako povedal audiotrack ak sa ti sama od seba ozvala po dlhsom case nieco na tom bude
-
P3Bo
Guru wannabe
Re: bývalá láska
Jena otázočka rozišli ste sa v zlomcombo napísal:takze chalani mam taky problem.. po dvoch mesiacoch sa mi ozvala moja byvala priatelka ze ako sa mam a tak... aj mi prezvana,aj sme sa stretli von.
Ako sa jej opytat ci to xce znova skusit?nexcem to moc unahlit. inak mam 19 a ona ma 16.. pls poradte
-
erytrocyt
VIP
Ahoj, tak poviem ti, na toto pozor.
Po rozchode s priateľkou
nechala ma ona, som sa z toho ako tak dostal. No a ona sa zrazu ozvala. Najprv som myslel že som ten najšťastnejší človek na svete. Na všetku krivdu som zabudol, to ako mi ublížila bolo okamžite odpustené. Stretli sme sa, bolo nám krásne, stále mi volala, ja neviem, ja som jej nevolal, nemal som nejako odvahu. Zasa je pravda, že volala mi tak často, že to ani nebolo potrebné. Na večer mi posielal krásne SMS že na mňa stále myslí a tak... No ani jeden z nás nemal odvahu začať. Ja som jeden okamih premrhal, dodnes to aj ľutujem... No až som sa pokúsil o to ja.
Kamarát, tak ako som premrhal svoju šancu
Dodnes si to nedokážem odpustiť. Šiel som na to totiž prirýchlo.
Preto ti radím, preskúmaj ako to u nej je, čo k tebe cíti a čo s tebou má v pláne.
Neunáhli sa a ak máte byť spolu, určite budete...Polovica úspechu je trpezlivosť. Týždeń či mesiac čakania určite stojí za to ak máte byť spolu ešte pár rokov.
Držím prst...
Po rozchode s priateľkou
Kamarát, tak ako som premrhal svoju šancu
Preto ti radím, preskúmaj ako to u nej je, čo k tebe cíti a čo s tebou má v pláne.
Neunáhli sa a ak máte byť spolu, určite budete...Polovica úspechu je trpezlivosť. Týždeń či mesiac čakania určite stojí za to ak máte byť spolu ešte pár rokov.
Držím prst...
-
krupica_dnb
Medium Professional
To yo- v tom ale musis dievca uhadnut. Niektore vyzaduju trpezlivost ako si povedal- treba pri nich na to pomaly, postupne, s roznymi naznakmi apod. Niektore sa s tym ale nechcu s*at a co najskor chcu vediet na com sueritrocit napísal:Ahoj, tak poviem ti, na toto pozor.
Po rozchode s priateľkounechala ma ona, som sa z toho ako tak dostal. No a ona sa zrazu ozvala. Najprv som myslel že som ten najšťastnejší človek na svete. Na všetku krivdu som zabudol, to ako mi ublížila bolo okamžite odpustené. Stretli sme sa, bolo nám krásne, stále mi volala, ja neviem, ja som jej nevolal, nemal som nejako odvahu. Zasa je pravda, že volala mi tak často, že to ani nebolo potrebné. Na večer mi posielal krásne SMS že na mňa stále myslí a tak... No ani jeden z nás nemal odvahu začať. Ja som jeden okamih premrhal, dodnes to aj ľutujem... No až som sa pokúsil o to ja.
Kamarát, tak ako som premrhal svoju šancuDodnes si to nedokážem odpustiť. Šiel som na to totiž prirýchlo.
Držím prst...
Tak 16, huh? Ja len tolko, deculo nevie co chce. Nechaj to plavat, inak ti zas po pol roku povie, ze ta "nelubi".combo napísal:takze chalani mam taky problem.. po dvoch mesiacoch sa mi ozvala moja byvala priatelka ze ako sa mam a tak... aj mi prezvana,aj sme sa stretli von.
Ako sa jej opytat ci to xce znova skusit?nexcem to moc unahlit. inak mam 19 a ona ma 16.. pls poradte
presne tak je to decko, ktore nevie co chce a momentalne sa jej nedari niekoho ulovit, tak zacala prezvanat tebe. Uz ked si sa raz s nou rozisiel, tak naco sa budes s nou davat znovu dokopy?! Zas to bude take ako predtym.kinjeril napísal:Tak 16, huh? Ja len tolko, deculo nevie co chce. Nechaj to plavat, inak ti zas po pol roku povie, ze ta "nelubi".
co dodat pekne povedaneeritrocit napísal:Ahoj, tak poviem ti, na toto pozor.
Po rozchode s priateľkounechala ma ona, som sa z toho ako tak dostal. No a ona sa zrazu ozvala. Najprv som myslel že som ten najšťastnejší človek na svete. Na všetku krivdu som zabudol, to ako mi ublížila bolo okamžite odpustené. Stretli sme sa, bolo nám krásne, stále mi volala, ja neviem, ja som jej nevolal, nemal som nejako odvahu. Zasa je pravda, že volala mi tak často, že to ani nebolo potrebné. Na večer mi posielal krásne SMS že na mňa stále myslí a tak... No ani jeden z nás nemal odvahu začať. Ja som jeden okamih premrhal, dodnes to aj ľutujem... No až som sa pokúsil o to ja.
Kamarát, tak ako som premrhal svoju šancuDodnes si to nedokážem odpustiť. Šiel som na to totiž prirýchlo.
Držím prst...
diky za vsetky odpovede:-) rozisla sa ona so mnou... mi povedala ze ma ma velmi rada ale nelubi ma az tak ako by mala:-( tak ja teda este pockam a uvidim..... ved sa vravi ze trpezlivost ruze prinasa:-) tak dufam ze to bude platit aj v tomto pripade... ale ja som do nej asi stale zalubeny...teda nie asi ale urcite.....
-
r4wMUnt34q
Star
Trpezlivost ruze prinasa, ale skus cakat, kym na teba osoba na fotke zmurknecombo napísal:diky za vsetky odpovede:-) rozisla sa ona so mnou... mi povedala ze ma ma velmi rada ale nelubi ma az tak ako by mala:-( tak ja teda este pockam a uvidim..... ved sa vravi ze trpezlivost ruze prinasa:-) tak dufam ze to bude platit aj v tomto pripade... ale ja som do nej asi stale zalubeny...teda nie asi ale urcite.....
ona sa so mnou rozisla raz....ja urcite nebudem cakat vecner4wMUnt34q napísal:Trpezlivost ruze prinasa, ale skus cakat, kym na teba osoba na fotke zmurkne.. To prislovie (trpezlivst ruze prinasa) neni vseobecne platne ako zakon akcia je priamo umerna reakcii a tak.. Ak sa s tebou 2.x rozisla, tak to uz vazne nema vyznam ! Nestracaj cas a najdi kamaratov a/alebo kamaratky, ktore pomozu na nu zabudnut.. Lepsie urobit ani nemozes.. Len horsie
= verit, ze RAZ ta bude lubit.. OTVOR OČI DOKORÁN
-
P3Bo
Guru wannabe
Rozumna debata o tom či by chcela opäť začať vzťah s tebou si myslim nemôže zaškodiť aspoň uvídíš načom sicombo napísal:ona sa so mnou rozisla raz....ja urcite nebudem cakat vecnelen zistim ako na tom som a potom sa uvidi:-) uz sa mi na nu aj ako tak podarilo zabudnut ale zase sa to vratilo ked som ju videl a rozpraval sa s nou......
-
r4wMUnt34q
Star