Pozvanka
Pozvanka
mozno tu uz nieco podobne je.. ale stalo sa vam ze vas kocka pozvala na rande ???
mne ano.. ale musel som odmietnut
lebo som mal dost tazky den. normalne prisla zamnou ze ci necem niekam ist si sadnut ze ona plati
..teda nevem ci to bolo pozvania na rannde.. ako ona je celkom kus.. pekna 17 r. taka pohodacka.
Re: Pozvanka
Skoda, mozno by Ti trosku odlahcila (nie len ten tazky den)..thief596 napísal:ale musel som odmietnutlebo som mal dost tazky den.
-
qwerty-xyz
dobre dobre uznavam.. ale teraz je jej sestra fakt kocka..taku nevidis kazdy den..ked bola mladsia tak som ju nevedel vystaatbrm napísal:Tak to si zatajil dolezitu skutocnost..Ked si dopredu vedel, ze to je jej sestra, tak uz to vahanie uznavam..
ale aj tak aspon jedno posedenie..
-
r4wMUnt34q
Star
Ale ved ked ho pozvala na drink, to este nemusi nic znamenat.. Mozno ho ma za pohodaka
.. Moze chciet len kamaratstvo..
V prvom rade si ujasni, co chces, resp. ktoru chces viac (z druhou mozes byt dajme tomu kamos, ale vyberaj starostlivo, lebo keby neskor zistis, ze si sa zmylil, tak by to bolo tazsie) a.. .. Podla mna nie je na tom nic zle, ked je sestra byvalej.. Pocuvaj srdce, lebo rozum ti prinesie len vahanie a to je na 5 veci (na nic, na nic, na nic, na nic a na nic)..
V prvom rade si ujasni, co chces, resp. ktoru chces viac (z druhou mozes byt dajme tomu kamos, ale vyberaj starostlivo, lebo keby neskor zistis, ze si sa zmylil, tak by to bolo tazsie) a.. .. Podla mna nie je na tom nic zle, ked je sestra byvalej.. Pocuvaj srdce, lebo rozum ti prinesie len vahanie a to je na 5 veci (na nic, na nic, na nic, na nic a na nic)..
-
pancuska26
Expert
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no mohol by si za tým vidieť aj viac. spoznala ťa keď mala 12 rokov a je možné, že už vtedy si sa jej páčil a teraz možno nastal v jej prípade ten správny čas na to, aby ste si o tom pokecali. na staršiu sestru neber ohľad, to je už preč....thief596 napísal:ako nevem ci si s nou zacat lebo pred 5 rokmi som chodil s jej sestrouktora ma 20r. takze asi tak. je tam taka neistota a strach ....
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
j pokial si s nou nespal abo tak proste opkial vztah s jej sestrou bol len taky klasa detsky tak v poho segru mozes sprevadzat zivotom len pokial to bolo vaznejsie tak by mi bolo divne zrazu z jej segroukrija napísal:no mohol by si za tým vidieť aj viac. spoznala ťa keď mala 12 rokov a je možné, že už vtedy si sa jej páčil a teraz možno nastal v jej prípade ten správny čas na to, aby ste si o tom pokecali. na staršiu sestru neber ohľad, to je už preč....