Pozvanka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
thief596
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Pozvanka

Príspevok od používateľa thief596 »

mozno tu uz nieco podobne je.. ale stalo sa vam ze vas kocka pozvala na rande ??? :o mne ano.. ale musel som odmietnut :? lebo som mal dost tazky den. normalne prisla zamnou ze ci necem niekam ist si sadnut ze ona plati :oops: ..teda nevem ci to bolo pozvania na rannde.. ako ona je celkom kus.. pekna 17 r. taka pohodacka.
brm
Darca
Darca

Re: Pozvanka

Príspevok od používateľa brm »

thief596 napísal:ale musel som odmietnut :? lebo som mal dost tazky den.
Skoda, mozno by Ti trosku odlahcila (nie len ten tazky den).. ;)
thief596
Light Expert
Light Expert

:) mas pravdu :? teraz to lutujem
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

thief596 napísal::) mas pravdu :? teraz to lutujem
vazne skoda mohol si ist by si mal urcite o zabavu postarane. :wink:
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Nestava sa to kazdy den, ale stalo sa. Pozeram ze si z toho riadne vyhukany :) Neviem podla mna normalna vec.
thief596
Light Expert
Light Expert

kobalt napísal:Nestava sa to kazdy den, ale stalo sa. Pozeram ze si z toho riadne vyhukany :) Neviem podla mna normalna vec.
ako nevem ci si s nou zacat lebo pred 5 rokmi som chodil s jej sestrou :? ktora ma 20r. takze asi tak. je tam taka neistota a strach ....
brm
Darca
Darca

thief596 napísal:ako nevem ci si s nou zacat lebo pred 5 rokmi som chodil s jej sestrou :? ktora ma 20r. takze asi tak. je tam taka neistota a strach ....
Tak to si zatajil dolezitu skutocnost.. ;) Ked si dopredu vedel, ze to je jej sestra, tak uz to vahanie uznavam.. ;) ale aj tak aspon jedno posedenie.. ;)
thief596
Light Expert
Light Expert

brm napísal:Tak to si zatajil dolezitu skutocnost.. ;) Ked si dopredu vedel, ze to je jej sestra, tak uz to vahanie uznavam.. ;) ale aj tak aspon jedno posedenie.. ;)
dobre dobre uznavam.. ale teraz je jej sestra fakt kocka..taku nevidis kazdy den..ked bola mladsia tak som ju nevedel vystaat :oops: a teraz sa pozrem a :aasmile23: tak zase az tak nie :smt063
brm
Darca
Darca

No ved jedno-dve posedenia.. resp. par nezavaznych "uvolneni".. to ano.. ale osobne by som si nevedel predstavit vaznejsi vztah so sestrou svojej byvalej.. :roll:

Ale to zavisi od Tvojich ocakavani od toho vztahu.. ;)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Pozvala ma , bol som neskuseny , mlady sopliacik , hanbil som sa ako prasa ..Nakoniec som nesiel , taka chutna kost :?
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Ale ved ked ho pozvala na drink, to este nemusi nic znamenat.. Mozno ho ma za pohodaka :).. Moze chciet len kamaratstvo..
V prvom rade si ujasni, co chces, resp. ktoru chces viac (z druhou mozes byt dajme tomu kamos, ale vyberaj starostlivo, lebo keby neskor zistis, ze si sa zmylil, tak by to bolo tazsie) a.. .. Podla mna nie je na tom nic zle, ked je sestra byvalej.. Pocuvaj srdce, lebo rozum ti prinesie len vahanie a to je na 5 veci (na nic, na nic, na nic, na nic a na nic)..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mozno ju sestra poslala vyzvedat :lol: ale to skor robia take 15-rocne a nie 20 :roll:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

no mohol si ist mne sa stalo ze iba mi zavolala ze ci nechcem ist von tak som isiel a zanedlho sme spolu codili a uz na smulu nie :P
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

podla mna to je uplna pohoda aj zena si musi dokazat ze nieje zavisla od muza :aasmile3: takymto sposobom je to podla mna uplna pohoda :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

thief596 napísal:ako nevem ci si s nou zacat lebo pred 5 rokmi som chodil s jej sestrou :? ktora ma 20r. takze asi tak. je tam taka neistota a strach ....
no mohol by si za tým vidieť aj viac. spoznala ťa keď mala 12 rokov a je možné, že už vtedy si sa jej páčil a teraz možno nastal v jej prípade ten správny čas na to, aby ste si o tom pokecali. na staršiu sestru neber ohľad, to je už preč....
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

krija napísal:no mohol by si za tým vidieť aj viac. spoznala ťa keď mala 12 rokov a je možné, že už vtedy si sa jej páčil a teraz možno nastal v jej prípade ten správny čas na to, aby ste si o tom pokecali. na staršiu sestru neber ohľad, to je už preč....
j pokial si s nou nespal abo tak proste opkial vztah s jej sestrou bol len taky klasa detsky tak v poho segru mozes sprevadzat zivotom len pokial to bolo vaznejsie tak by mi bolo divne zrazu z jej segrou
Napísať odpoveď