.... ja si tiez to iste myslim o senzi senzuseartabanes napísal:ja som videl niekoľko dielov na MTV, a tiež celý film - jednotku - a je TO HNUS a tí ľudia by v normálnej krajine boli zatvorený v molitánovej miestnosti a nie vysielaný v tv
JACKASS - čo vy nato?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
po pozreti film Jackass1 mozem povedat ze niektore ich kusky boli vtipne a srandovne ale niektore boli vyslovene nechutne a trapne
najvacsia blbost asi bola ked si jeden z nich, neviem ktory to bol, napchal do zadku angličák v kondome...to je uz demencia...
ale trialer na dvojku to hadicove rodeo je vtipneeee a dobreeee, tesim sa
najvacsia blbost asi bola ked si jeden z nich, neviem ktory to bol, napchal do zadku angličák v kondome...to je uz demencia...
ale trialer na dvojku to hadicove rodeo je vtipneeee a dobreeee, tesim sa
Hmmm velmi dobra tema
Jackass je peckova vecicka. My s kamaratmi zvykneme robit to ze sa zacneme zrazu pred ludmi akoze mlatit. A je to velmi dobre ked sme napr. piati. Dvaja si zacnu, dalsiu idu pomoct a nakoniec kazdy sa potom bije s kazdym. To je zabava riadna.
Len treba to robit len pri nejakych detoch ktory sa zlaknu, alebo pri takych starych ludoch, ktory sa budu cely vyhukany len prizerat. 
4 Patyk : Presne tak , za mladi sme to aj my robili
, bud pri nejakom novinovom stanku , alebo autobusovej stanici ...
strasna bitka , tetusky kricali ...
Raz som sa nechal akoze ja zbit nejakymi 8 chlapcami , bola zima a pri fingovanej kopacke nadherne lietal sneh , lenze taky 3 nabuchani muzi mi bezali na pomoc , kamarati zacali utekat , chlapi ich chceli bit , zlakol som sa a pred zachrancami som usiel aj ja
Raz som sa nechal akoze ja zbit nejakymi 8 chlapcami , bola zima a pri fingovanej kopacke nadherne lietal sneh , lenze taky 3 nabuchani muzi mi bezali na pomoc , kamarati zacali utekat , chlapi ich chceli bit , zlakol som sa a pred zachrancami som usiel aj ja
Ano podobne robíme aj my. Za nami dokonca prišli policajti... Ale podarilo sa nám zdrhnúťŠvíík napísal:4 Patyk : Presne tak , za mladi sme to aj my robili, bud pri nejakom novinovom stanku , alebo autobusovej stanici ...
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP