LG cokoladku alebo N6280?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
LG cokoladku alebo N6280?
hm...
nemoze mi niekto kto sa do mobilov trosku vyzna poradit?
LG chocolate alebo Nokia 6280?
na jednej strane xcem imidzovku (cokoladka) ale na druhej ked to nema mat v dnesnej dobe slot na kartu,... a aj ten deficit fotaku oproti nokii (1,3 namiesto 2MPx)...
nejake plusy? minusy? o nokii 6280 som toho aj tu nasiel dost, ale tak porovnanie s LG este ziadne..
a navyse tie huste rozmery/hmotnost nokie,... noooo... ale zas ma mrte lepsi display,...
nemoze mi niekto kto sa do mobilov trosku vyzna poradit?
LG chocolate alebo Nokia 6280?
na jednej strane xcem imidzovku (cokoladka) ale na druhej ked to nema mat v dnesnej dobe slot na kartu,... a aj ten deficit fotaku oproti nokii (1,3 namiesto 2MPx)...
nejake plusy? minusy? o nokii 6280 som toho aj tu nasiel dost, ale tak porovnanie s LG este ziadne..
a navyse tie huste rozmery/hmotnost nokie,... noooo... ale zas ma mrte lepsi display,...
-
Robbie42
Light Professional
Skôr tú nokiu 6280... poradil by som ti 6233, ale keďže chceš asi vysúvací (keďže obidva čo si spomenul sú vysúvacie)... Presne ako si spomenul, na imidž je lepší LG, je aj o DOSŤ lahší... Ja by som bez pamäťovky mobil nebral, ale na druhej strane 128 MB čo má LG tiež nie je najmenej... A foťák ? LG som nevidel fotiť, ale nokia nič moc, skôr bieda (ale natáča VGA video !)
Takže zhrnuté - ak si vyberáš z týchto dvoch tak JA by som bral Nokiu 6280 (mám 6233 čo je funkčne totožný typ až na predný foťák), ale tento LG je tiež poradený.
Takže zhrnuté - ak si vyberáš z týchto dvoch tak JA by som bral Nokiu 6280 (mám 6233 čo je funkčne totožný typ až na predný foťák), ale tento LG je tiež poradený.
ten LG som v rukach este nemal cize o nom nemozem napisat nic pozitivne ani negativne ...
6280 ma vela ludi okolo mna a musim ti povedat ze na nom vidim plusy aj minusy ...
+ celkom kvalitny fotak
+ velmi kvalitne video
+ display
+ zaujimavo riesene menu
- nemoznost pouzit puzdro z magnetom ... (telefon sa automaticky odblokuvava)
- cele sa to rozhega ...
- pomerne velky a tazky ...
ak nechces telefon vyuzivat na mp3 a podobne poradil by som ti aby si si zistil viac o LG ak chces na mp3, videjka a blbosti ber si 6280.
6280 ma vela ludi okolo mna a musim ti povedat ze na nom vidim plusy aj minusy ...
+ celkom kvalitny fotak
+ velmi kvalitne video
+ display
+ zaujimavo riesene menu
- cele sa to rozhega ...
ak nechces telefon vyuzivat na mp3 a podobne poradil by som ti aby si si zistil viac o LG ak chces na mp3, videjka a blbosti ber si 6280.
-
Traktorista
Guru
no, len ja sam ete neviem na co to xcemob3l1x napísal:ten LG som v rukach este nemal cize o nom nemozem napisat nic pozitivne ani negativne ...
+ celkom kvalitny fotak
+ velmi kvalitne video
+ display
+ zaujimavo riesene menu
- cele sa to rozhega ...
do riti, keby ta nokia nebola taka tehla tak by som uz mal vybrate,...
ale asi skusim este zistovat o cokoladke co najviac...
sak tych integrovanych 128 na tych zopar fotiek by malo stacit, a nejake videjka na phone nepotrebujem mat,..
no, ak este niekto by nieco vedel veselo piste, nemam sa kam s rozhodovanim ponahlat
-
Traktorista
Guru
hm, asi ju mas, nemohol by si mi sem pls hodit nejake fotky co si fotil v plnom rozliseni? videl som na nete nejake, ale to mi prisli dost blbe... akoze za njakeho slnecneho pocasia abo tak,...t0m4s3 napísal:N6280 rozhodne tehla nie je a display je skutocne luxusny, do vlaku na filmy akurat
uplink: ak ju mas tak by si tiez nieco mohol
-
Traktorista
Guru
hm, vopred dakujem,...t0m4s3 napísal:Fotky hodim, ale az ked pridem domov, co sa tyka filmov, take ako Imtoo konvertor nepoznate??? A navyse existuje trik na skrytie popiskov vo Fullscreene, takze mas cistych 320x240. Fotky som na kompe este ani sam nevidel, ale na mobile vyzeraju suprovo.
a povedzme ked si nejakym sposobom (povedzme cez imtoo convertor) zmenim film na rozlisenie displaya mobilu, kolko asi tak zabera? povedzme klasicky DVD rip co ma kolem tych 700MB
-
t0m4s3
Admin
mam tu video co ma 2:38 a zabera 11,3MB format mp4 a rozlisenie 320x240. Da sa aj s vacsou kompresiou vtedy to zabera okolo 7MB, ale neriesim, vsak 2GB miniSD stoji 1500,-
1:30hod film vychadza tesne pod 400MB. Davaj ale bacha, video sa neda pretacat a ked ti niekto zavola/prijde SMS tak mozes kukat odznova
Treba to rozsekat na viac kuskov...
inak nad LG som vobec neuvazoval, to uz skor W810i je lacnejsi a pre niekoho lepsi... (mp3, fotak)
1:30hod film vychadza tesne pod 400MB. Davaj ale bacha, video sa neda pretacat a ked ti niekto zavola/prijde SMS tak mozes kukat odznova
inak nad LG som vobec neuvazoval, to uz skor W810i je lacnejsi a pre niekoho lepsi... (mp3, fotak)
-
Traktorista
Guru
diky za tip!t0m4s3 napísal:1:30hod film vychadza tesne pod 400MB. Davaj ale bacha, video sa neda pretacat a ked ti niekto zavola/prijde SMS tak mozes kukat odznovaTreba to rozsekat na viac kuskov...
810i necem, vobec sa mi nelubi, a ja proste nemozem nieco co sa mi nelubi...
tu cokoladku som cel cisto ako imidzovku, sak ja stym mobilom vyhradne telefonujem + sem tam sms, ale ako na nist ine ho nevyuzivam,...
momentalne mam ete samsung a800, hrozne mi vyhovuje, ale zial po viac ako troch rokoch nesetrneho zaobchadzania mi pomaly ale zatial pohodlne zacina odchadzat (pohotovostny cas...) takze rozmyslam nad niecim novym...
ta a800 co mam mi vyhovovala, bo je velmo mala a aj lahka, a sluzila perfektne a kedze to moc tych novych vecicek nema, tak usudzujem ze by som sa zaobisiel aj teraz s malym a lahkym mobilom, ktory by nemusel byt poslednym vykrikom pre techoidov,... ale tak stych co sa predavaju (a co som ochotny zaplatit) ma ocarili len tieto dva,...
ale pokial vravite ze ta nokia nie je az taka hrozna tehla, ze sice je tazsia, ale zas je mala,... tak asi zoberem ju,...
-
t0m4s3
Admin
presne taku dilemu som mal aj ja. Parametrovo som povazoval W810i za lepsi, ale proste Nokia sa mi omnoho viac pacila. Nakoniec dilemu rozhodol otec, ten nic ine v dome ako nokiu neznesieTraktorista napísal:diky za tip!![]()
810i necem, vobec sa mi nelubi, a ja proste nemozem nieco co sa mi nelubi...
tu cokoladku som cel cisto ako imidzovku, sak ja stym mobilom vyhradne telefonujem + sem tam sms, ale ako na nist ine ho nevyuzivam,...
momentalne mam ete samsung a800, hrozne mi vyhovuje, ale zial po viac ako troch rokoch nesetrneho zaobchadzania mi pomaly ale zatial pohodlne zacina odchadzat (pohotovostny cas...) takze rozmyslam nad niecim novym...
ta a800 co mam mi vyhovovala, bo je velmo mala a aj lahka, a sluzila perfektne a kedze to moc tych novych vecicek nema, tak usudzujem ze by som sa zaobisiel aj teraz s malym a lahkym mobilom, ktory by nemusel byt poslednym vykrikom pre techoidov,... ale tak stych co sa predavaju (a co som ochotny zaplatit) ma ocarili len tieto dva,...
ale pokial vravite ze ta nokia nie je az taka hrozna tehla, ze sice je tazsia, ale zas je mala,... tak asi zoberem ju,...
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
dik, myslim ze na momentky a rychle foto je to idealne,...t0m4s3 napísal:konecne slubene foto (z noci ani nejdem davat to je fakt hruza)
to je asi ucel takeho fotaku. Inak na tej velkej fotke je vidno, ako algoritmicky dopocitava Nokia a snazi sa zaostrit, pricom vysledok je este horsi.
o vikende ked bude trosku casu asi pojdem zobrat tu nokiu,...