elpopel napísal:Tak za prve me basy vubec nevadi spis naopak...pri poslechu Junglu nebo DnB je to dost good...Za druhe kdybych chtel dobry zvuk tak si koupim Studiove sluchatka...ale ja s nema chodim i ven tak nechci mit na hlave nejake mocmoc obri sluchatka...a za treti maji perfektni primo excelentni Design...takze pro me jasna volba...
Tak za prve basy nevadia ani mne pokial su prehrate tak, ako su i nahrate, ale kolko ludi tolko chuti
Za druhe ja som dobry zvuk chcel tak som si studiove sluchatka kupil
Za tretie sluchatka cez ktore pocuvam filmy alebo music cez kvalitny AV Receiver nebudem nosit po vonku. Na to su ine druhy sluchadiel / k iPodu si planujem kupit
Creative Zen Aurvana no stale vaham lebo stoja 3ooo,- co je podla mna dost vela za stuple ...

/
A keby som mal zhodnotit tie porty - mne proste nevyhovuju. povedzme si na rovinu - su PREBASOVANE, aj ked to mnoho ludi neprizna.. Druha vec ked ich chytim tie plasty sa mi zdaju byt HROZNE NEKVALITNE SPRACOVANE. Ano, toto je moj subjektivny nazor a fakt, ze za 200 sk ti ich hockedy vymenia za nove to prevazuje... Posledna vec je ze k prehravacu ktory si strcim hockedy do vrecka a ficim s nim do skoly vyzadujem aj male sluchadla, ktore mi nebudu zavadzat vo vrecku na nohaviciach - a neviem ci tam porty vobec napcham
That's all, mozte ma za moje nazory a gramatiku v klude ukamenovat karmou