chcem sa udobrit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pancuska26
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

chcem sa udobrit

Príspevok od používateľa pancuska26 »

Jeden moj dobry kamarat(aspon si myslim,ze bol) sa namna pohneval..asi koli jednemu vyroku alebo koli mojmu spravaniu alebo ja neviem koli comu...nemam rada hadky atd..a k tomu je to naj kamos mojho priatela :cry:cem aby to bolo ako niekedy....ale uz nebude...ako sa mam udobrit??..pisala som mu uz aj mesku..ale neodpodvedal..pomooccc :new04:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

napis na co presne je na teba nahnevany, takto ti nepomozem nic ked ani neviem o co ide, blizsie specifikuj problem a rad pomozem ;)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Aky to bol ten tvoj výrok ak smiem vedieť ??? a preco sa nepokusis s nim porozpravať z oči do oči :wink:
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

tyzden som bol pohnevani s kamoskou, dnes ma narodky. kupil som jej ruzu, asi ta ruza povedala vsetko za mna, uz je to v poho... ale hlavne sa treba rozpravat!! o vsetkom, vsade, a vzdy ked nas nieco trapi!
pancuska26
Expert
Expert

noo ze problem bol moj prispevok...ci mam nechat svojho chalpca..aa ako..a kedze je to jeho naj kamos taq newiem...noo..asi koli tomu je namna nahnevany...alebo koli tomu ze som mu povedala ze na neho nemam naladu??...ja fakt neviem :cry: ...z oci do oci??..minule sme s a stretli a povedal mi ahoj...taq diky
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

A co tak rozbehnut debatu :?: Ja som bol pohadany s priatelkou a sme sa obchadzali mesiac dokym sme nezistili ze sa ani jeden z nas nehneva ale sme si mysleli ze ten druhy hej :!:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Tu je táto téma ... Ako mu to povedať ???

btw/a ty si o tom všetkom čo myslíš ? bude to podľa TEBA také ako bolo v "minulosti" ? čo si myslíš ??? ... máš ešte u neho šancu ? ... ako to vidíš ty ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Necudujem sa, ze je kamarat nasrany ...
Keby aj mojho kamaratova kocka vypisovala "niekde" ze ako ma niekoho nechat , ze on je chudak naviazany .. A z pohladu chlapa ho aj ponizila ..A nepovedala to skor najdolezitejsej osobe , teda tvojmu priatelovi ak sa to da este tak nazvat...
btw pre mna absurdna tema , vsak clovek uz nevie sam prist na to ako ma clovekovi , ktoreho vcelku dobre pozna povedat ze to uz nieje ono ..
Nechapem ci si cakala nejaku citaciu co by si pouzila :roll:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no moja tak keby som bol na jeho mieste tak by som ta okamzite poslal s prepacenim do riti, a viac ako kamosku by som ta nebral asi uz nikdy, tak ani nerataj s tytm ze ta bude chciet naspat(aj ked rozhodnutie vzdy zalezi od individualnej osoby)...o tom ze si ho nechcela, ze si na nho nemala naladu si sa mala predovsetkym s nim rozpravat, az keby to bolo na brutalnom bode mrazu, tj. ze ani spolocne rozhovory nepomohli, az potom si sem mala pisat ze ako mu to povies ze ho nemas rada atd. tak moja rada znie takto, porozpravaj sa s nim, ale tvoje sance na to aby ste boli spolu su minimalne...takze moja, rozpravat sa, rozpravat sa, rozpravat sa treba, ist priamo za nim, nepisat mu ziadne nanichodne smsky, ani posielat spravy cez toho jeho kamosa, musis ist za nim a porozpravat sa z oci do oci, nic viac, nic menej
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

pancuska26 napísal:noo ze problem bol moj prispevok...ci mam nechat svojho chalpca..aa ako..a kedze je to jeho naj kamos taq newiem...noo..asi koli tomu je namna nahnevany...alebo koli tomu ze som mu povedala ze na neho nemam naladu??...ja fakt neviem :cry: ...z oci do oci??..minule sme s a stretli a povedal mi ahoj...taq diky
nemá právo byť na teba nahnevaný. lebo to nie je jeho vztah. to on by sa mal pokúsiť udobryť s tebou, lebo pchá nos do takých vecí do ktorých ho nič nie je.
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

takze v prvom rade chcem vam ohlasit ze ja som jej priatel. Zivot je strasne komplikovany. pre jeden vyrok sa hadaju ludia. Ja uz som so svojou priatelkou v pohode, stale spolu chodime a myslim si ze ma stale lubi lebo mi to povedala. Ja ju lubim tiez. Mali sme malu pauzu ale ta pauza nam pomohla. trochu ma sklamalo ze mi to nepovedala ze sa nieco deje ale odpustil som jej a zabudam na to. sustredim sa na to co bude a nie na to co bolo. takze chcem odkazat svojmu naj kamosovi, ze nech jej da este sancu..
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

body25 napísal:takze v prvom rade chcem vam ohlasit ze ja som jej priatel. Zivot je strasne komplikovany. pre jeden vyrok sa hadaju ludia. Ja uz som so svojou priatelkou v pohode, stale spolu chodime a myslim si ze ma stale lubi lebo mi to povedala. Ja ju lubim tiez. Mali sme malu pauzu ale ta pauza nam pomohla. trochu ma sklamalo ze mi to nepovedala ze sa nieco deje ale odpustil som jej a zabudam na to. sustredim sa na to co bude a nie na to co bolo. takze chcem odkazat svojmu naj kamosovi, ze nech jej da este sancu..
mat tak tvoju vieru v inych co ta sklamali....nuz vela stastia teda iba mi ostava zazelat nech vam to drzi co najdlhsie
body25
Light Expert
Light Expert

jamess napísal:mat tak tvoju vieru v inych co ta sklamali....nuz vela stastia teda iba mi ostava zazelat nech vam to drzi co najdlhsie
tak dakujem ti ... verim jej
edit//
Tomasito napísal:BTW. body25, mne toto spravit frajerka, konci... na druhej strane, nikto do vasho vztahu nevidi lepsie ako vy, a tak ked uz som sa rozhodol napisat, neostava mi nic ine, len ti podobne ako jamess zazelat vela stastia.
tak mas pravdu mi si vidime do nasho vztahu najlepsie.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Super, co tak miesto toho, aby ste si odkazovali veci cez hojko forum si zavolali, stretli sa a veci si vysvetlili ako normalni ludia... pokial bude z oboch stran zaujem? BTW. body25, mne toto spravit frajerka, konci... na druhej strane, nikto do vasho vztahu nevidi lepsie ako vy, a tak ked uz som sa rozhodol napisat ti, neostava mi ine, len ti podobne ako jamess zazelat vela stastia.
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

myslim si ze ma stale lubi lebo mi to povedala.
No kámo neuraz sa, ale to neznamená, že keď ti to povedala, tak to tak aj cíti. Mám taký dojem, že si mýli pojmy : ľúbiť a mať rád!! :? A zober si, že aku tému založila predtým "Ako mu to mám povedať?":!: Nechcela ti dať pauzu, ale rozísť sa!! A odrazu ťa ľúbi?? No ja neviem. Akože ti fakt prajem ti len to najlepšie a aby si sa opäť nesklamal.
body25
Light Expert
Light Expert

dakujem vam za vase rady vazim si ich, medzi nami je to dobre ona mi to dakazala a ja jej verim. bol to len vypadok lebo sa zlakla. mala uz dlhsi vztah a nechcela aby sa sklamala. ja ju milujem nerieste to uz. nech sa vyjadri ona ze ako to ona citi. dakujem
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

[email protected] napísal: No kámo neuraz sa, ale to neznamená, že keď ti to povedala, tak to tak aj cíti.
myslim ze mu povedala o tej teme abo to co sa v tej teme rozobera aspom myslim heh ak nie tak nist som nepovedal sak ja tu ani niesom aha :smt022
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pancuska26 napísal:noo ze problem bol moj prispevok...ci mam nechat svojho chalpca..aa ako..a kedze je to jeho naj kamos taq newiem...noo..asi koli tomu je namna nahnevany...alebo koli tomu ze som mu povedala ze na neho nemam naladu??...ja fakt neviem :cry: ...z oci do oci??..minule sme s a stretli a povedal mi ahoj...taq diky
no keby mojmu kamosovi tot urobija priatelka tak som na nu tiez nastvany a tak skoro by ma to asi nepreslo :x
Drobec15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Drobec15 »

ja som v takej situaci ako ty a tvoj kamos... ja som sa tiez pohadal s najlepsou kamoskou.... tiez neviem preco... ale poradim ti tot.. nechaj ho chvilu tak nech sa mu daju myslinky dohromady nech porozmysla a potom si uz aj on sam uvedomy ze to nema vyznam.... a bude to lepsie.... a ak tot nepomoze tak uz fakt neviem ze co by pomohlo...
pancuska26
Expert
Expert

Reli.c napísal:Tu je táto téma ... Ako mu to povedať ???

btw/a ty si o tom všetkom čo myslíš ? ... hm ? ! ... bude to podľa TEBA take ako bolo v "minulosti" ? ... hm ? ... čo si mysliš ??? ... máš ešte u neho šancu ? ... ako to vidíš ty hm ? ...
hmm urobila som chybu olutovala som ju...Body mi odpustil...myslim...ak mi chces aj ty raz odpustit moj ncik vies a mozno aj telefon ked si si ho nevymazal... :cry:
Runes napísal:myslim ze mu povedala o tej teme abo to co sa v tej teme rozobera aspom myslim heh ak nie tak nist som nepovedal sak ja tu ani niesom aha :smt022
hmm jasne ze som tu povedala.hned ako sme sa stretli...

//audiotrack: používaj edit
Napísať odpoveď