chcem sa udobrit
-
pancuska26
Expert
chcem sa udobrit
Jeden moj dobry kamarat(aspon si myslim,ze bol) sa namna pohneval..asi koli jednemu vyroku alebo koli mojmu spravaniu alebo ja neviem koli comu...nemam rada hadky atd..a k tomu je to naj kamos mojho priatela
cem aby to bolo ako niekedy....ale uz nebude...ako sa mam udobrit??..pisala som mu uz aj mesku..ale neodpodvedal..pomooccc 
-
pancuska26
Expert
noo ze problem bol moj prispevok...ci mam nechat svojho chalpca..aa ako..a kedze je to jeho naj kamos taq newiem...noo..asi koli tomu je namna nahnevany...alebo koli tomu ze som mu povedala ze na neho nemam naladu??...ja fakt neviem
...z oci do oci??..minule sme s a stretli a povedal mi ahoj...taq diky
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tu je táto téma ... Ako mu to povedať ???
btw/a ty si o tom všetkom čo myslíš ? bude to podľa TEBA také ako bolo v "minulosti" ? čo si myslíš ??? ... máš ešte u neho šancu ? ... ako to vidíš ty ?
btw/a ty si o tom všetkom čo myslíš ? bude to podľa TEBA také ako bolo v "minulosti" ? čo si myslíš ??? ... máš ešte u neho šancu ? ... ako to vidíš ty ?
Necudujem sa, ze je kamarat nasrany ...
Keby aj mojho kamaratova kocka vypisovala "niekde" ze ako ma niekoho nechat , ze on je chudak naviazany .. A z pohladu chlapa ho aj ponizila ..A nepovedala to skor najdolezitejsej osobe , teda tvojmu priatelovi ak sa to da este tak nazvat...
btw pre mna absurdna tema , vsak clovek uz nevie sam prist na to ako ma clovekovi , ktoreho vcelku dobre pozna povedat ze to uz nieje ono ..
Nechapem ci si cakala nejaku citaciu co by si pouzila
Keby aj mojho kamaratova kocka vypisovala "niekde" ze ako ma niekoho nechat , ze on je chudak naviazany .. A z pohladu chlapa ho aj ponizila ..A nepovedala to skor najdolezitejsej osobe , teda tvojmu priatelovi ak sa to da este tak nazvat...
btw pre mna absurdna tema , vsak clovek uz nevie sam prist na to ako ma clovekovi , ktoreho vcelku dobre pozna povedat ze to uz nieje ono ..
Nechapem ci si cakala nejaku citaciu co by si pouzila
-
jamess
Light Professional
no moja tak keby som bol na jeho mieste tak by som ta okamzite poslal s prepacenim do riti, a viac ako kamosku by som ta nebral asi uz nikdy, tak ani nerataj s tytm ze ta bude chciet naspat(aj ked rozhodnutie vzdy zalezi od individualnej osoby)...o tom ze si ho nechcela, ze si na nho nemala naladu si sa mala predovsetkym s nim rozpravat, az keby to bolo na brutalnom bode mrazu, tj. ze ani spolocne rozhovory nepomohli, az potom si sem mala pisat ze ako mu to povies ze ho nemas rada atd. tak moja rada znie takto, porozpravaj sa s nim, ale tvoje sance na to aby ste boli spolu su minimalne...takze moja, rozpravat sa, rozpravat sa, rozpravat sa treba, ist priamo za nim, nepisat mu ziadne nanichodne smsky, ani posielat spravy cez toho jeho kamosa, musis ist za nim a porozpravat sa z oci do oci, nic viac, nic menej
-
krija
VIP
nemá právo byť na teba nahnevaný. lebo to nie je jeho vztah. to on by sa mal pokúsiť udobryť s tebou, lebo pchá nos do takých vecí do ktorých ho nič nie je.pancuska26 napísal:noo ze problem bol moj prispevok...ci mam nechat svojho chalpca..aa ako..a kedze je to jeho naj kamos taq newiem...noo..asi koli tomu je namna nahnevany...alebo koli tomu ze som mu povedala ze na neho nemam naladu??...ja fakt neviem...z oci do oci??..minule sme s a stretli a povedal mi ahoj...taq diky
takze v prvom rade chcem vam ohlasit ze ja som jej priatel. Zivot je strasne komplikovany. pre jeden vyrok sa hadaju ludia. Ja uz som so svojou priatelkou v pohode, stale spolu chodime a myslim si ze ma stale lubi lebo mi to povedala. Ja ju lubim tiez. Mali sme malu pauzu ale ta pauza nam pomohla. trochu ma sklamalo ze mi to nepovedala ze sa nieco deje ale odpustil som jej a zabudam na to. sustredim sa na to co bude a nie na to co bolo. takze chcem odkazat svojmu naj kamosovi, ze nech jej da este sancu..
-
jamess
Light Professional
mat tak tvoju vieru v inych co ta sklamali....nuz vela stastia teda iba mi ostava zazelat nech vam to drzi co najdlhsiebody25 napísal:takze v prvom rade chcem vam ohlasit ze ja som jej priatel. Zivot je strasne komplikovany. pre jeden vyrok sa hadaju ludia. Ja uz som so svojou priatelkou v pohode, stale spolu chodime a myslim si ze ma stale lubi lebo mi to povedala. Ja ju lubim tiez. Mali sme malu pauzu ale ta pauza nam pomohla. trochu ma sklamalo ze mi to nepovedala ze sa nieco deje ale odpustil som jej a zabudam na to. sustredim sa na to co bude a nie na to co bolo. takze chcem odkazat svojmu naj kamosovi, ze nech jej da este sancu..
tak dakujem ti ... verim jejjamess napísal:mat tak tvoju vieru v inych co ta sklamali....nuz vela stastia teda iba mi ostava zazelat nech vam to drzi co najdlhsie
edit//
tak mas pravdu mi si vidime do nasho vztahu najlepsie.Tomasito napísal:BTW. body25, mne toto spravit frajerka, konci... na druhej strane, nikto do vasho vztahu nevidi lepsie ako vy, a tak ked uz som sa rozhodol napisat, neostava mi nic ine, len ti podobne ako jamess zazelat vela stastia.
Super, co tak miesto toho, aby ste si odkazovali veci cez hojko forum si zavolali, stretli sa a veci si vysvetlili ako normalni ludia... pokial bude z oboch stran zaujem? BTW. body25, mne toto spravit frajerka, konci... na druhej strane, nikto do vasho vztahu nevidi lepsie ako vy, a tak ked uz som sa rozhodol napisat ti, neostava mi ine, len ti podobne ako jamess zazelat vela stastia.
-
[email protected]
Medium Expert
No kámo neuraz sa, ale to neznamená, že keď ti to povedala, tak to tak aj cíti. Mám taký dojem, že si mýli pojmy : ľúbiť a mať rád!!myslim si ze ma stale lubi lebo mi to povedala.
-
Runes
Addict
myslim ze mu povedala o tej teme abo to co sa v tej teme rozobera aspom myslim heh ak nie tak nist som nepovedal sak ja tu ani niesom aha[email protected] napísal: No kámo neuraz sa, ale to neznamená, že keď ti to povedala, tak to tak aj cíti.
-
qwerty-xyz
no keby mojmu kamosovi tot urobija priatelka tak som na nu tiez nastvany a tak skoro by ma to asi nepreslopancuska26 napísal:noo ze problem bol moj prispevok...ci mam nechat svojho chalpca..aa ako..a kedze je to jeho naj kamos taq newiem...noo..asi koli tomu je namna nahnevany...alebo koli tomu ze som mu povedala ze na neho nemam naladu??...ja fakt neviem...z oci do oci??..minule sme s a stretli a povedal mi ahoj...taq diky
ja som v takej situaci ako ty a tvoj kamos... ja som sa tiez pohadal s najlepsou kamoskou.... tiez neviem preco... ale poradim ti tot.. nechaj ho chvilu tak nech sa mu daju myslinky dohromady nech porozmysla a potom si uz aj on sam uvedomy ze to nema vyznam.... a bude to lepsie.... a ak tot nepomoze tak uz fakt neviem ze co by pomohlo...pancuska26 napísal:noo ze problem bol moj prispevok...ci mam nechat svojho chalpca..aa ako..a kedze je to jeho naj kamos taq newiem...noo..asi koli tomu je namna nahnevany...alebo koli tomu ze som mu povedala ze na neho nemam naladu??...ja fakt neviem...z oci do oci??..minule sme s a stretli a povedal mi ahoj...taq diky
-
pancuska26
Expert
hmm urobila som chybu olutovala som ju...Body mi odpustil...myslim...ak mi chces aj ty raz odpustit moj ncik vies a mozno aj telefon ked si si ho nevymazal...Reli.c napísal:Tu je táto téma ... Ako mu to povedať ???
btw/a ty si o tom všetkom čo myslíš ? ... hm ? ! ... bude to podľa TEBA take ako bolo v "minulosti" ? ... hm ? ... čo si mysliš ??? ... máš ešte u neho šancu ? ... ako to vidíš ty hm ? ...
hmm jasne ze som tu povedala.hned ako sme sa stretli...Runes napísal:myslim ze mu povedala o tej teme abo to co sa v tej teme rozobera aspom myslim heh ak nie tak nist som nepovedal sak ja tu ani niesom aha
//audiotrack: používaj edit