Co by ste privitali nove na fore???
Hi all.
Chcem sa len spytat, ci by sa nedal urobit neaky odkaz, ktory by obsahoval zoznam ludi z vedenia admins/mods, spolu s kontaktmi na nich. Mohlo by sa to hodit niekam hore nad "Pocasie a Zoznam uzivatelov". Zaroven by to hadam aj posluzilo, ako taky maly nahlad na tych, co su za toto vsetko zodpovedni.
Dakujem.
Chcem sa len spytat, ci by sa nedal urobit neaky odkaz, ktory by obsahoval zoznam ludi z vedenia admins/mods, spolu s kontaktmi na nich. Mohlo by sa to hodit niekam hore nad "Pocasie a Zoznam uzivatelov". Zaroven by to hadam aj posluzilo, ako taky maly nahlad na tych, co su za toto vsetko zodpovedni.
Dakujem.
-
mastermind
VIP
-
r4wMUnt34q
Star
Na jednom fore som videl taku vec.. Neviem ako to nazvat, ale asi je to Multi-Qoute, alebo take nieco.. Proste naklikas, ktorych chces citovat a potom mas vsetkych v Post reply...

No je na to diskusia mylslim.. Skus hladat.. King by to mohol vedietAryan Angel napísal:nejaky logicky dovod preco nie su povolene podpisy? (len textove + max 1,2riadky, hm?)
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
tu sa to riešilo, tomase ti tam aj odpovedá..
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=47 ... ht=podpisy
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=47 ... ht=podpisy
-
Lord PROXI
King
-
r4wMUnt34q
Star
Dalej ma este napadla taka vec.. Neviem, ci je to v phpBB modoch, ale je to Post comment.. Pri kazdom poste by bol text Comments on this post a v nom by sa diskutovalo Spamovo, pripadne OT.. Treba tam dat limit nejaky, aby sa to nerobilo do nekonecna, co ja viem 10 komentov.. Ostatne nech sa riesi cez SS.. Lebo v poslednej dobe vidim vela OT a Spamu a nechce sa to kazdemu vymazavat a co ja viem co.. Za komenty by sa nezvisoval postcount.. Asi tolko
-
mastermind
VIP
-
r4wMUnt34q
Star
Hej, aj mne to ciastocne pripada ako blbost, ale.. Niekto si proste chce urobit srandu ( http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=445987#445987 ) dajme tomu a tak a je to OT, tak vtipne komentovanie podla mna nemusi byt uplne na skodu..pHysIQ napísal:r4wMUnt34q moj nazor je taky ze je to somarina. Len ak mas nieco konkretne k danej teme tak to tam napis, a ak nie tak nespamuj. Takze to komentovanie prispevkov je od veci. Ale zvedavy som co na to povedia "ludia z hora".
Dalej ma napadlo nieco ako Multi-choice poll.. Po slovensky hlasovanie, v ktorom mozte zaskrtnut viac odpovedi.. Dakujem.
-
r4wMUnt34q
Star
-
r4wMUnt34q
Star
-
audiotrack
VIP
a aký bude mať to hlasovanie význam? IRC tu bolo, neosvedčilo sa.. ak si chceš real-time písať s ľudmi s hojka, založ si na pokeci miestnosť hojko a daj si tam heslo ktoré hodíš niekde na forum (prípadne by sa mohla spraviť jedna téma, kde ba sa dávalo iba to heslo [a žiadne komentáre] a ono by sa menilo, nech tam nelozia ľudia ktorý nepoznajú hojko.com ...) Ty kokos, to čo za kraviny trepem