Stalo sa vam niekedy ze ste nasli neaku zaujimavu vec v beznej potravine?
Ja prave dneska ked som si pochutnaval na mojej ex-milovanej tycinke korny s bananom tak som narazil na zlaty, ostry, maly kus kovu (mozno zlata). Neviem si predstavit co by bolo keby som to nevyplul, pochybujem ze by to bolo stravitelne....Mate aj vy podobne skusenosti s podobnymi vyrobkami?
... no jasneee to musi byt ... krajal som chleba a narazil som na nieco tvrde ... pozrem tam ...a vytiahol som 15 cm poleno o priemere 1,5 cm ...stava sa ....
uz som to raz pisal, teda ja som nasiel v chipsoch kus zemiaku, ale dodnes som si nie isty, ci to bol naozaj zemiak alebo kus nejakej inej hmoty. V kazdom pripade som to zjedol...
v miestnych novinach som cital ako nejaka pani nasla zeleneho hada v brokolici, nasla ho az doma, ale nastastie sa jej nic nestlo...tomu hovorim luck....
No v takej tycinke (na obale bolo take dievca v rucniku cervenom s bielymi bodkami asi deva sa to volalo)dost davno mama nasla svabika zavolala tam a spravila hukoty ale svab neozil
jeeeemine,,,nemam take rad poviem vam...a najhorsie...ta Treska...tam je vzdy nieco ine dnuka...ja len cakam co mi prebodne usta alebo na com si zlomim zub..ale si nemozem povedat lebo tresku milujem ... no JA SOM MAL V CHIPSOCH VCELU!...
Pezzo napísal:ale no, to ze to je potkani zub si mysleli len ty co to nasli, ale veterinar povedal ze je to zub zo svini!! a tlacenka je predsa zo svini!!
No ak sa dobre pametam tak spotrebitel vnevedel z coho je ten zub a veterinar mu povedal ze je to potkani zub.