Straty a nalezy v potravinach

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

micpu napísal:a kde potom kupujete jedlo? ...bo takto by sme tu mohli vymenovat cely potravinovy trh :P
ked bolo tak v delvite, inac v malych potravinach, ktore nakupuju od SVK polnohospodarskych podnikatelov [tych co ostali] ak sa da a ak nie tak drahe BiO sr*ky, teda pokial z toho cem daco mat, samozrejme ze tlacim aj tu chemiu, milionar niesom.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mozno mam stastie, ale ja som podobne "dobrotky" este nenasiel. Kamarat mi ale vravel, ze jemu sa uz podobne veci ako vam stali, nasiel v chlebe spak z cigarety a uz aj nejaku mincu.

BTW jeden sused robil v pekarnach, ked rozpraval ako sa tam pecie chlieb a rozky, tak asi by to nikto z vas nejedol. Cesto z ktoreho sa robi pecivo hodia na zem, poskacu po nom, napluju, neskor pekne vyvalkaju, upecu, poslu do obchodu a vy si rano date takuto masrtku na ranajky. To iste sa tyka aj kucharov. Kamarati robia casnikov, ak pride nesympaticky, drzi alebo arogantny zakaznik, tak nie je problem povedat kucharovi a naplut mu do jedla, pripadne mu tam dat extra prisadu z nosa. Rezen si dokazu hadzat ako lietajuci tanier... Takze radim, aby ste sa k casnikom v restauraciach slusne spravali!!!
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

to HOJKO : to si aj mozu dovolit ? ja by som ich prefackal alebo by som im plul do jedla .
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Heh: Ja som asi pred tyzdnom nasiel v arasidoch kupovanych v Jednote klinec. A to som bol na tom este dobre. Lebo brat nasiel v salku kupovanom v tescu potkani chvost :shock:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Ja som nasiel len vlasy skolska jedalen fuujj ble uz tam nechodim radsej si dam klince nez skolska jedalen :roll:
hojko napísal:Mozno mam stastie, ale ja som podobne "dobrotky" este nenasiel. Kamarat mi ale vravel, ze jemu sa uz podobne veci ako vam stali, nasiel v chlebe spak z cigarety a uz aj nejaku mincu.

BTW jeden sused robil v pekarnach, ked rozpraval ako sa tam pecie chlieb a rozky, tak asi by to nikto z vas nejedol. Cesto z ktoreho sa robi pecivo hodia na zem, poskacu po nom, napluju, neskor pekne vyvalkaju, upecu, poslu do obchodu a vy si rano date takuto masrtku na ranajky. To iste sa tyka aj kucharov. Kamarati robia casnikov, ak pride nesympaticky, drzi alebo arogantny zakaznik, tak nie je problem povedat kucharovi a naplut mu do jedla, pripadne mu tam dat extra prisadu z nosa. Rezen si dokazu hadzat ako lietajuci tanier... Takze radim, aby ste sa k casnikom v restauraciach slusne spravali!!!
to HOJKO ludia nemaju fakt uctu k druhym ale keby to niekto robil tym pekarom a kucharom tak hned by to riesili sudom a pod. ludia uz fakt nevieda co maju robit :? clovek uz ani nema istotu ze jedlo si kupi dobre akoze tento svet speje k zahube :x

//edit zuzka: používaj tlačidlo UPRAV
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

miki690 napísal: btw ako robia tie salaty z tesca ? lebo som mal prave tesco tresku :)
ja ty poviem ako robil som tam 9 dni ( brigadne ) no typek co bol veduci mojho oddelenia mi povedal ako salat co sa tam spravi a nepreda ani po xy dnoch sa zoberie a prelepi etiketa ( novy datum spotreby )
k Teme : ja som v treske uz nasiel vselico od chrobaka po spagaty...
(ale odratit ma to neodradilo stale ich jem ) :)

zuzkazuzka vidis mala si to dat nejakemu fetakovy on by sa potesil 8)
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

No v nasej jedalni vetcinou kucharkyne vlasy a rozne neindentifikovatelne predmety :D
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

...ach ja som nasla zuvacku v ryzovom nakype....blee...mi boo s toho...som sa hned odhlasila z obedou.... :aasmile19:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hojko: to si uz ale prehnal nemyslis? :wink:
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

živého červíka v salonke

// kachna: zvysne nechutili ako pomlety cervik :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Rammer napísal:živého červíka v salonke
to neni chyba. to je napln
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

ja som raz nasiel v jogurte niec riadne tvrda najprv som si myslel ze to je co ci to mi zub odpadol ale bolo to biele a vyzeralo to ako plast .. vyplul a nejedol som dalej ... potom vela krat sa mi stalo ze som vo vyrobkoch nasiel vlas .... inak nemam ine :P skusenosti
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Mňa ešte napadá - trošku mimo témy, ale tiež to súvisí s potravinami a zaobchádzaním s nimi:
Raz som v usa pracovala v jednom fastfoode. V ponuke bolo "chilli" a malo to byť mleté mäso s fazuľami. No, lenže keď som videla spôsob jeho prípravy, tak mi padla sánka. Zobrali sa 3-dňové hamburgery (teda len mäso) - mierne nazelenalé a obschnuté a tie sa za pomoci hrdzavej špachtle, čo sa používa na zoškrabávanie omietky rozsekali na malé nepravidelné kúsky. K tomu sa pridala konzerva fazule, všetko sa pekne premiešalo a predávalo za výhodnú cenu... Takže Enjoy your meal!
Tých fastfoodových príbehov by som mala ešte niekoľko, ale to by bolo asi na celú samostatnú tému....
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v sacku s mrazenou zeleninou je uz tradiciou hrdzava skrutka... este by mohli zabalit dake plechy a bolo by to ako kinderko :D dalej samozrejme vlasy a este je sranda jogurt s dvoma prichutami: raz sa mi postastil cokoladovy jogurt s pridavkom marhulovej prichute :smt078
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

jackb napísal:v sacku s mrazenou zeleninou je uz tradiciou hrdzava skrutka... este by mohli zabalit dake plechy a bolo by to ako kinderko :D dalej samozrejme vlasy a este je sranda jogurt s dvoma prichutami: raz sa mi postastil cokoladovy jogurt s pridavkom marhulovej prichute :smt078
no s tym jogurtom :smt078 :smt078 :smt078 :smt022 :smt017
MasterSvegga***
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MasterSvegga*** »

len tak som kusal do cisteho rohliku,zrazu mi nieco prepychlo hornu peru, vyberem rozok z ust, pozeram, 3cm tenky (ale ostry) drot :shock:
Napísať odpoveď