Chcem sa opytat, ake mate skusenosti s odstranovanim sekundoveho lepidla?
Mne sa obcas podari si mierne polepit prsty, ale odlakovacom to dokazem v pohode vycistit. Terazky mi vsak volala priatelka, ze sa jej podarilo vyliat sekundove lepidlo a dostalo sa jej aj medzi prsty (nastastie sa nezlepili). Skusala odlakovac, ale vraj velmi nepomaha.. mate nejake ine tipy?
brm napísal:Chcem sa opytat, ake mate skusenosti s odstranovanim sekundoveho lepidla?
Mne sa obcas podari si mierne polepit prsty, ale odlakovacom to dokazem v pohode vycistit. Terazky mi vsak volala priatelka, ze sa jej podarilo vyliat sekundove lepidlo a dostalo sa jej aj medzi prsty (nastastie sa nezlepili). Skusala odlakovac, ale vraj velmi nepomaha.. mate nejake ine tipy?
Riedidlo? Aceton?
ja osobne vtedy vezmem riedidlo alebo moja specialita perchloretylen alebo riedeny peroxid vodika alebo benzin....
zarucene pojde dole.
nezabudnut potom okamzite do vody..lebo peroxid je ZIERAVINA a perchloretylen tiez nie je dvakrat prijemny.
ale perchloretylen vycisti vsetko ...... aj to co nechcete (bohuzial)
prsty odtrhnúť od seba a lepidlo odhrýzť kamošovi kvaplo do oka sekundové lepidlo hehe nesmel zavreť oko a musel ísť hned ku lekárovi on má na to nejaký prostriedok a ko*ot to že vraj bolelo ked mu to dával dole nechcel by som podobnú príhodu zažiť
ja som niekde doam nasiel nejku tubu co vyzerala ako sekundove lepidlo, ale bol to odstranovač sekundovych lepidiel. fungowalo to fajn ale bolo to male-taq na dva pouzitia
Voloda737 napísal:METYL - ETYL - KETHON (MEK)... Lepsie odstranovadlo sekundoveho lepidla nepoznam... Inak je to pekny HUMUS, tak pozor na to...
...ja nie som ziadny humus
k teme: mne sa podarilo zlepit regolator na osvetlenie na digestore v kuchyni, lebo sa mi podarilo ju ulomit... no samozrejme ked som sa ju pokusal zalepit, lepidlo stieklo pod nu a teraz ju ani lucifer nerozlepi
Skolacik napísal:ja som niekde doam nasiel nejku tubu co vyzerala ako sekundove lepidlo, ale bol to odstranovač sekundovych lepidiel. fungowalo to fajn ale bolo to male-taq na dva pouzitia
hehe presne tak konecne dakto normalny odstranovac sekundoveho lepidla sa predava tiez v takej tube ako sekundove lepidlo len je problem ho zohnat samotny ale 100% sa da zohnat set sekundove lepidlo + odstranovac sekundoveho cca 80sk to stoji zozenes v kazdom lepsom obchode
k teme: mne sa podarilo zlepit regolator na osvetlenie na digestore v kuchyni, lebo sa mi podarilo ju ulomit... no samozrejme ked som sa ju pokusal zalepit, lepidlo stieklo pod nu a teraz ju ani lucifer nerozlepi
lol mne sa urval vstup na prehravaci... som ho tam dako pripajkoval nas5 lenze... chcel som aby to trimalo poriadne... tak som to zalial 400korunovym sekundovym lepidom... az nato ze som zalial aj knofliky trocha... a to uz fakt ani panboh nerozlepi... co uz... s prehravacom som sa rozlucil