Slota odišiel v priamom prenose

Diskusie na politické témy...
jakub199
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Slota odišiel v priamom prenose

Príspevok od používateľa jakub199 »

BRATISLAVA - Svedkom poriadneho trapasu sa stali včera večer diváci politickej talkšou Daniela Krajcera De Facto. Jeden z hostí relácie, predseda SNS Ján Slota, počas priameho prenosu odišiel zo štúdia.
zdroj
http://www.bleskovky.sk/cl/10/127815/Tr ... om-prenose[

Co si o tom myslite podla mna sa ukazal ze nevie politick a na urovni diskutovat ako predseda parlamentnej strany
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Slotu nemam rad a ani rad mat nebudem ...
IMHO nepatri do najvyssej politiky, proste trapny clovek bez ziadneho PORiADNEHO argumentu ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

LOL, to muselo byt super. Stiahnem si to z archivu a pozriem, co tam zase navyvadzal. Dufam, ze aspon divakov pobavil svojimi vyrokmi.
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

hojko napísal:LOL, to muselo byt super. Stiahnem si to z archivu a pozriem, co tam zase navyvadzal. Dufam, ze aspon divakov pobavil svojimi vyrokmi.
nemal argumenty, tak radsej odisiel
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

no nevydrzal pocuvat Lipsicove "mudre" reci ..

citoval tam hunskeho premiera takze nejake to ostrejsie slovo v priamom prenose padlo :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Išlo skôr o to, že nejaký trapko (Danko L.) trepal kraviny o súdoch a pritom vyšiel zo školy a išiel do politiky, žiadna extra prax. A ide Jankovi S. hovoriť to a to, pričom Janko bol v politike vtedy, kedy Danko ešte cucal palec 8)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ja som to videl, myslim, ze to nebolo najvhodnejsie gesto, dalo sa to aj inak, ale suhlasim s nazorom Slotu, ze Lipsic trepal/trepe/trepat bude ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Haha, Slota zase raz dokazal, ze je alkoholik, kt. nepatri do vysokej politiky. Mlady Lipsic (ako vy hovorite, cerstvy student) ho dal dole.. Hanba na Slotu. Vlastne uz sa viac, ani hanbit nemoze, po tom vsetkom, co uz narobil.
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

myslim ze keby neodisiel povedal by nieco co by ho mrzelo tak radsej odisiel aby sa tomu vyhol
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

mozno si to neskor pozriem, ale ako sa hovori tak mudrejsi ustupi.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

no slota, kapitola sama o sebe... sme na slovensku, takze bohuzial taky primitiv moze byt velmi vysoky ustavny cinitel. (poslanec)
dexterer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dexterer »

No to bolo takto. Pan Janko Slota sa napil a az po prehltnuti zistil, ze mu dali obycajnu madarsku krystalyviz mineralku, ktora nebola vobec obohatena o borovicku alebo iny slovensky destilat. V duchu si povedal "Co nevedia v tejto po...tej televizii, ze ja pijem iba slovensku borovicku, ktora dviha sebavedomie?'' Tak vysiel zo studia a namieril si to do Ziliny nasraty s madarskou mineralkou v slovenskom zaludku. :censored:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

dexterer napísal:No to bolo takto. Pan Janko Slota sa napil a az po prehltnuti zistil, ze mu dali obycajnu madarsku krystalyviz mineralku, ktora nebola vobec obohatena o borovicku alebo iny slovensky destilat. V duchu si povedal "Co nevedia v tejto po...tej televizii, ze ja pijem iba slovensku borovicku, ktora dviha sebavedomie?'' Tak vysiel zo studia a namieril si to do Ziliny nasraty s madarskou mineralkou v slovenskom zaludku. :censored:
Haha. Nieco pravdy na tom byt moze. :hehe:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Oháňate sa tu len tým, že pije, ale čo tak si uvedomyť aj to, že to čo vraví je pravda... príklad tie sk*rvené maďarské CDčka, o nás píšu že sme extrémistická krajina, pritom v maďarsku tie cd bežne predávajú a ich výrobu podporila aj samospráva hl. mesta.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mne sa najviac pacili dve hlasky z SMS fora.
1:
.........divak z Oravi :D
2:
Vari nalieuajú??
:lol:
Bravo Dano :smt023
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

r3sp3ct napísal:Oháňate sa tu len tým, že pije, ale čo tak si uvedomyť aj to, že to čo vraví je pravda... príklad tie sk*rvené maďarské CDčka, o nás píšu že sme extrémistická krajina, pritom v maďarsku tie cd bežne predávajú a ich výrobu podporila aj samospráva hl. mesta.
Hlavne v takejto situacii netreba robit extremne unahlene zavery ale zachovat chladnu hlavu. Je rozdiel, ked nieco vysvetluje Slota (pricom sa od neho musis odvratit, aby si nehodil sablu z toho smradu) alebo nejaky civilizovany, v zahranici uznavany politik..
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

imho slota uz asi nevypusti tu pametnu perlu:
,,My budeme bojovať za svoje územie, za metre štvorcové, za každý meter štvorcový a nedáme ani centimeter štvorcový tým hajzľom maďarským...nasadneme do tankoch a vyberieme sa na Budapešť!“ Každé všímavé oko sa zaiste zastavilo pri časti ,,...nasadneme do tankoch...“
alebo
,Každý na Slovensku, kto má v riti dieru, si myslí, že sa stretne s ďalšími piatimi chrapúňmi v krčme, založí petičný výbor a idú rozprávať o tom, že koľko by mala stáť pôda.“
alebo
,Ja viem, že homosexualita je choroba, je to deviácia tak ako pedofília. Na jednej strane ideme oslavovať homosexuálov. Niekto je bu*ik a niekto je lesba a mladí ich obdivujú ako ,celebrity´. Veď nech sa zavrú niekam tam doma a nech sa šmýkajú navzájom...“
alebo
,Kysucká nána, ktorej proste šibe.“
a podobne...
no fakt by mi chybal keby ho nie je pocut... :D
///edit este sa mi podarilo najst par citacii :o) neda mi nepodelit sa... (((-:
„ Pľujem na Teba, Keď si frajer.Nemyslím si, že som opitý ako sviňa. Po pi*i majú maďari. Nech žije maďarská republika. poje*** sa ty zasran zajeba****. . My sme Slováci tu, od rodu Kristovho, nebudeš tešík."
video

// Tomasito: Co to ma s predmetom tejto temy?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Kazdy jeden politik (aj "politik") by mal byt schopny uniest bremeno verejnej funkcie, preto to tam mal Slota odstat, resp. odargumentovat- v akomkolvek ponimani- az do konca... bez ohladu na to, co za kktiny trepal Lipsic.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Co si slovenski obcania zvolili to maju. Tak im treba.
Slota je najvacsi debil akeho tato zem nosila.

//t0m4s3 - zase opatrne, nasiel by som aj vacsich a ani by som nemusel chodit daleko z tohto fora ;-)
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

ked niekomu dojdu argumenty tak sa tazko obhajuje ale to mohol cakat ked isiel do politiky
Napísať odpoveď